HASRET UYGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

gurbet türkisi

Mesajgönderen mehmet aydinli » Prş Ara 29, 2005 10:59 am

Hasret kaldun Rusyada,
İşlerun nasil orada,
Gelurmi memleket akluna,
Yemek yerken sofrada.
mehmet aydinli

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 01, 2006 9:48 pm

KELLİĞE ÇARE BULUNDU.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Prş Oca 05, 2006 10:03 am

Hasret, büyük ihtimal bayramda Trabzon'da olamayacağım. Ama düğününüze önemli bir engel olmadığı sürece o tarihte burda olacağımım için katılmamamız mümkün mü?. Elimden gelen her türlü yardıma, katkıya hazırız El-Buruni...Sevgiler selamlar

hasretcim fotomuzla zavallı Huse ilgilendi. Bi ara silindi ben anlamam o işlerden ama hatırına yeni fotomu gönderecem. İlgine teşekkürler...
Sana sevgi ve selam göndermenin sevgisi, mutluluğu ve neşesiyle; sevgi ve selamlarımı sunarım
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Aysel Durgun » Prş Oca 05, 2006 3:30 pm

HASRET UYGUN; MERHABA;
YAZINIZI KEYİFLE OKUDUM. DAHA ÖNCEKİ, NECDET DURGUN YAZISINI DA. TEŞEKKÜR EDERİM.
AYRICA, SİTE YÖNETİCİLERİNDEN BİRİSİNİN, YAŞADIĞIM KARMAŞAYA TANIK OLMASI DA İYİ OLDU. AYSEL DURGUN-DURGUN AYSEL TEK. AMA ÜYE OLMA SAVAŞIM SIRASINDA AKLIMDAKİ BÜTÜN (TEKRAR HATIRLAYABİLECEĞİM) İSİM VE PAROLALARI KULLANDIĞIM İÇİN YENİ VERSİYONLAR İCAT ETTİM.
SORUNLARIM BİTTİ Mİ? TABİİ Kİ HAYIR. ÜYEYİM AMA, OTURUM AÇMAYI BAŞARAMIYORUM. DOĞRU KULLANICI ADI VE DOĞRU PAROLA GİRDİĞİMDEN EMİNİM. BUNUN İÇİN DE YAZILARIMDA MİSAFİR GÖRÜNÜYORUM. EĞER ÇÖZÜLME ŞANSI VARSA MEMNUN OLURUM.SİZİN NEZDİNİZDE SİTE YÖNETİCİLERİNE DUYURMUŞ OLAYIM.
RESMİMLE İLGİLİ BİR PROBLEMİM YOK DA, EKLEMEYİ BAŞARABİLİRMİYİM BİLMİYORUM. ''ANDERNET'' ÖZÜRÜ VAR MAALESEF. TİP OLARAK, BORZANCI-MAHNİDA KARMASI VAR. KIVIRCIK SAÇ BASKIN. YAYLADA KEŞKE EVİMİZ OLSAYDI DA TARİF EDEBİLSEYDİM. YAYLADA, BORZANCILARIN (MUHAMMET, ALİ KEMAL VE AHMET DAYIMIN ÇOCUKLARI)EVİNDE KALIRDIK.
GELELİM ASIL KONUYA. İŞ. MOSKOVA'DA HANGİ FİRMANIN ALÜMİNYUM MALZEMESİNİ SATIYORSUNUZ. BEN İSTANBUL'DA ALÜMİNYUM DOĞRAMA VE CEPHE KAPLAMA İŞLERİ YAPIYORUM. AYNI SEKTÖRDE ÇALIŞIYORUZ YANİ. MERAK ETTİM.

SELAMLAR

AYSEL DURGUN
Aysel Durgun

Mesajgönderen Misafir » Prş Şub 02, 2006 9:53 am

Esselamualeykum Tırabzon'dan Rusya'ya
Düşün taşın cevap ver benim gibi ustaya
Kabul edecekmisun bilmemki bu sayfaya
Çok fazla düşünmeden cevap ver destanuma

Yeduk içduk eğlenduk hep beraber yeşerduk
Delikanli çağini şur koyinde geçurduk
Silandoz, baradikoz, kabani ters çevirduk

Fazla ipucu versem bulursun çikarursun
Ozaman tadi kalmaz bu iş birazcuk sursun
Zevk alacaksun benden bilurum ki seversun
Misafir

Mesajgönderen Adem Kahveci » Prş Mar 09, 2006 4:43 pm

hasret merhaba .anlayışlı olacağına eminim. moskovaya selam lar biraz tuhaf ama olsun
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Nis 17, 2006 1:27 am

Hasret, dostum, selamlar!.
Şu senin uluorta davetlerin o kadar içten geliyor ki buraya, bir galeyana gelip 20 kişi Moskova'ya başına düşersek ne yapacaksın bilemiyorum :-)
Umarım işlerin yolundadır, tüm ailen sağlık ve sıhhattedir. Bu yaz memlekette görüşmek dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şükrü Ağaoğlu » Cmt Nis 22, 2006 4:24 pm

Merhaba Hasret'ciğim...
Sürekli faal olman çok güzel. Bu zaman ve enerjiyi nasıl buluyorsun .. inanamıyorum... Zira ne zaman siteye girsem mesajlarını görüyorum.. Tebrikler...(Pazar günleri haricinde Pek takılamıyorum ya..)
Kullanıcı avatarı
Şükrü Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kılıç » Cum Nis 28, 2006 5:31 pm

Meraba teşekkür ederim Hasret nasıl olduğumuza gelince komplexli
nicun dersan fotoğrafları karşilaştur. Başarı dileklerimle selam ve sevgilerle
Kullanıcı avatarı
Ferit Kılıç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

AYAN HİLMİ

Mesajgönderen Hilmi Ayan » Pzr Nis 30, 2006 8:42 pm

Teşekkür ederim Hasret
Dostlar nasıl görmek isterse öyle görür. Bu görüşün de beni ziyadesiyle memnun etti. Selamlar işlerinde başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Hilmi Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Arslan KAMAOĞLU

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cum May 05, 2006 1:23 pm

HASRETCİĞİM MERHABA.

BU BÖLÜMDE SEN BENDEN ESKİSİN AMA BEN YİNE SENİ ARAMAK İSTEDİM.
NASILSIN? İYİSİNİZ İNŞAALLAH.

MOSKOFLARIN YANINA KADAR YERMİ YOKTU TÜRKİYEMDE...TABİİKİ EKMEK PARASI. NERDE BULURSAN ORDA OLMAN LAZIM.
BUGÜN KAMERA ARACILIĞI İLE RESMİNİ DAYIM OĞLU TAHSİN'E GÖSTERDİM. TANIDINMI DEDİM. OOO HASRETİN RESMİ DEDİ.HOŞUNA GİTTİ.
MSN Yİ HİÇ AÇMİYORMUSUN. AÇIVERDE SES VE GÖRÜNTÜ İLE SOHBET EDELİM.

SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Müftüoğlu » Prş May 18, 2006 5:02 pm

MERHABA HASRET UNUTULDUK GALIBA AMA BIZLERE HICTE YAKISMIYO DIMI EN AZINDAN COCUKLUKTAKI BAZI ANILARIMIZ KOMSULUKTAN GELEN BIRCOK DEGERLER OLMASI GEREK DIMI SENINLE BIR ANIM VAR HATIRLATAYIMMI ZAVALLI KEDININ PESINE KOSUP DUSTUGUNDE ARKA TARAFINDA DERIN BIR YARANIN ACILDIGINI SAKIN UNUTMA BEN UNUTAMADIMKI ISTERSEN BIR BAKIVER HER NEYSE RUSYADASIN INSANLAH BASARILISINDIR BASARILARIN BIZLERE GURUR VERIR SAGLIKLI VE BASARILI DOLU GUNLER SENINLE OLSUN ATINADAN KOMSUN HASAN MUFTUOGLU LUTFU OGLU
Kullanıcı avatarı
Hasan Müftüoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Hasret UYGUN

Mesajgönderen Sezgin Ayan » Sal May 23, 2006 5:04 pm

Merhaba Sevgili Dostum Hasret,

Benim için bir insan ancak bu kadar ismiyle müsemma olur. Rahmetli Karakuş amca sanki biliyordu senin dostlarını hasret bırakacağını. Ancak, yine de sağol, o muzip bakışlarını, o nüktedan ifadelerini ve tabiki "O Nurlu" yüzünü ergeç mesajınla bize hatırlattın Ya! Ne kadar tesekkur etsem kifayet etmez sanırım.

Senin duygu ve düşünce planındaki derinliğini farketmemek benim için körlük olurdu. Ben sizi yıllar öncesinde, kendine özgü ses tonu ve konuşma uslubuyla Ulusay yazıhanesinde zaten keşfetmiştim. Ancak doyamadık, yüreğinin zenginliklerine!

Bana gelince, dediğin gibi birden ayrıldık sevdiğimiz memleketimizden ve dostlarımızdan. Dünya da böyle değilmi Vade doldumu elveda bile demeden ayrılıvermezmisin? tüm dostlardan, arkadaslardan..

Şirin dediği gibi: Ayrılık, anneden, dosttan ve arkadaştan... (NFK)

Mesajlara gelince, senin de dediğin gibi ergeç mesajları olyup cevaplamaya çalısıyorum. Geçikmeler içinde dostlarımın o engin hoşgörülü yüreklerine sığınıyorum.

Sevgili dostum. Hasretle kucaklıyorum seni. Kendine iyi bak. Türkiye'de buluşurmuyuz bilmem ama, Moskova'ya bir bilimsel aktivite vasıtasıyla gelmeye calışacagım.

Sezgin AYAN
Kullanıcı avatarı
Sezgin Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cum May 26, 2006 1:20 pm

Merhabalar Hasret kardeşim,

Cümlelerini iltifat kabul ediyorum. Dediğin gibi değil. Gözlerin yanılmış olabilir.

İhtiyarlık kapıyı kırıyor nerde ise. Ben dışarı itiyorum, o içeri girmeye çalışıyor.

Ama yoruldum artık. Sanırım yakın zamanda o galip çıkacak...

Sağlık olsun. Kim geri çevirebildiki.

Kimi yaşlı,kimi genç bu dünyadan göçeceğiz.
Nerde Mustafa amca,nerde Hüseyin hoca,nerde Ayhanım ve nerde benim annem.?
Bir günde nerde Arslan ve nerde Hasret diyecekler.

Önemli olan sonumuzdur. Allah herkes için hayırlı eylesin.

Kimileri vatanında kimileri yadellerde bir avuç ekmek için mücadele ediyor.

İster inan ,ister inanma. Ben geçmişe özlem duyuyorum.
Herkes bir arada idi.
üç tane mısır, iki tane fasulye ve patates,ahırdada varsa inek ile buzak yetiyordu.
Ozaman mezirelerde şenlikti.Yaylalarda şenlikti.Kes-biç, ek-biç yaşamaya çalış.
Yoruluyorduk. Belkide aç kaldığımız da oluyordu ama dinç oluyorduk.Hareketli oluyorduk.
Eş dostla birlikte her anlamda paylaşıyorduk.Beyinler dinlenmiş oluyordu.

Şimdi ise stresten başka bir şey yok.Sadece midenin doyması değil, morallerinde doyması gerek.

Herkes geçim derdinde.Kimse kimsenin halini sormaz oldu.(İstisnalar hariç)

Ben kendimi durduramiyorum.Çok doluyum. Birileri bana dur demesi lazım herhalde.

Hadi Allah'a emanet olun.Selamlar,Sevgiler
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Müftüoğlu » Pzr May 28, 2006 6:02 pm

hasretcım mesajımı benım ısmımde okursan ıyı olur acelıgı daha atlatamadımselamlar
Kullanıcı avatarı
Hasan Müftüoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir