gönderen Sezgin Ayan » Sal May 23, 2006 5:04 pm
Merhaba Sevgili Dostum Hasret,
Benim için bir insan ancak bu kadar ismiyle müsemma olur. Rahmetli Karakuş amca sanki biliyordu senin dostlarını hasret bırakacağını. Ancak, yine de sağol, o muzip bakışlarını, o nüktedan ifadelerini ve tabiki "O Nurlu" yüzünü ergeç mesajınla bize hatırlattın Ya! Ne kadar tesekkur etsem kifayet etmez sanırım.
Senin duygu ve düşünce planındaki derinliğini farketmemek benim için körlük olurdu. Ben sizi yıllar öncesinde, kendine özgü ses tonu ve konuşma uslubuyla Ulusay yazıhanesinde zaten keşfetmiştim. Ancak doyamadık, yüreğinin zenginliklerine!
Bana gelince, dediğin gibi birden ayrıldık sevdiğimiz memleketimizden ve dostlarımızdan. Dünya da böyle değilmi Vade doldumu elveda bile demeden ayrılıvermezmisin? tüm dostlardan, arkadaslardan..
Şirin dediği gibi: Ayrılık, anneden, dosttan ve arkadaştan... (NFK)
Mesajlara gelince, senin de dediğin gibi ergeç mesajları olyup cevaplamaya çalısıyorum. Geçikmeler içinde dostlarımın o engin hoşgörülü yüreklerine sığınıyorum.
Sevgili dostum. Hasretle kucaklıyorum seni. Kendine iyi bak. Türkiye'de buluşurmuyuz bilmem ama, Moskova'ya bir bilimsel aktivite vasıtasıyla gelmeye calışacagım.
Sezgin AYAN