Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
hoşgeldin nilüfer.yoksun bayadır kırıkhandan taşındıktan sonra bi daha gelemediniz herhalde ama şartlar böyle gerektirmiştir eminim.yalnız belirteyim sitede iki ahmet uysal var ben kırıkhanda olanıyım top sahasında senin dedenin marangozhanesinin karşısındaki evcik.
e kız hoşgeldun nevar neyok sağmisun solmisun kayip oldun gittun .görüşemez olduk.gerçi ablan haburalada ama onileda görüşemeyuruk.kendune eyi bak.katılumun daim olsun.allah yardimcin olsun çok ğoy göresun.işte oyle
NILÜFER ARAMIZA SENDE HOSGELDIN MASALLAH SITENIN ÜYELERI GÜN GECTIKCE COGALIYOR; BAYANLARINDA KATILIMI COK BUNA COK SEVINIYORUZ... FORUMDA KEYIFLI VAKITLER GECIRMEN VE FORUMA GÜZEL KATKILARDA BULUNMAN DILEGIYLE....
Nerelerdesin, gerçi işlerin yoğunluğundan uzun süredir siteye girmedim. Şimdi senin adını gördüm. Nasılsın nasıl gidiyor anadoluda öğretmenlik? Sakın kalma oralarda.... Bu arada şu yapacağın tatlıdan bende isterim. Kendine iyi bak.