NACIYE SOYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Canan Uysal » Cum Nis 28, 2006 5:22 pm

naciye ablam iyiyim allaha sukur ya sen nasilsin :?: insallah iyisindir :!: evet bu aralar giremiyorum odamdaki net bozuk ve dersler yogun ama derslerden biraz kurtulabildim yani o kadar yogun degiller ama nettin calismamasi bu guzelim foruma girmemi engelliyo ve ben cok uzuluyorum :cry: insallah derslerimin yogunlugu devam etmez ve odamdaki net calisirda ben gelip bol bol yazarim buraya cunku seninle mesajlasmak cok guzel naciye ablamm valla bende seni cooookkk sevdim insallah gorusmekte nasip olur aslinda istersek olurda herkesin isi basindan askin oldugu icin firsat bulup gorusemiyoruz benim ehliyetim olsa beni cagirsan ben seve seve gelirdim seninle daha iyi tanisabilmek icin artik arzularimi ehliyetim olunca gerceklestiririm saol ablamm insallah seninde hersey gonlunce olur bende kocamannn opuyorum seni kendine cok iyi bak once allaha sonra kendine emanet ediyorum seni ve gonderdigin gul icin coooooooookkkkkkk tesekkur ederim sende bu gul kadar guzel ve narinsin bende yapabilsem senin gibi sana bolca gul yollardim ama guller bile yetersiz kalir sen en guzel seylere layiksin gorusmek dilegi ile en buyuk Saygilarimla Ve Sevgilerimle

valla naciye ablam ben obur forumda sana bunlari yazdim ama karsilik alamadim :cry: ama olsun demekki giremiyodunki cevap veremedin ama olsun copyaladim buraya artik buraya cevap verirsin :P :lol: :lol: :lol: kendine cok iyi bak ablammmmm seni cok seviyorum en buyuk Sevgimle Ve Saygimlaaaa :!: :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nalan Uysal » Cum Nis 28, 2006 9:33 pm

Naciye abla cok cok saol allaha sukur cok iyiyim insallah sende iyisindir valla elimden geldigi kadariyla siteye girmeye calisiyorum.tatildeydik iki haftaligina gezdigimden giremedim bide okullar sali gunu basliyo ama soz daha fazla girmeye calisicam seni cok opuyorum kendine cok iyi bakk gorusmek dilegiylee..
Nalan Uysal

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Sal May 02, 2006 3:52 pm

evet naciye abla bende oteki siteye baglanamiyorum nasilsin iyimisin ? ben iyiyim allaha sukur bugun okul tekrar basladi malesef ne guzel atildeydik istedigimiz zamana kadar yatiyorduk dersde ama malesef basladi ya ben pek giremiyorum sieye firsatim olmuyo acikcasi umarim hersey yolundadir canim ablam benim kendine cok iyi bak daha cok girmeye calisirim simdi kendine cok iyi bak opuldun

cok haklisin naciye abla okul guzeldirde biz degerini bilmiyoruz sizin yasiniza geldikmi anisini deriz ama simdi boyle bisey diyemem cunku boyle bisey dusunmuyorum bunlar haric bu yazini sabirsizlikla bekliyorum umarim yaylaya gelirsin ve orda gorusuruz cunku seni cok merak ediyorum kendine iyi bak optum canim
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt May 13, 2006 10:28 am

Ekiiiiiiii e Almanyanun guzel melegi nerelerdesun? kac gundur karsilasamaduk dun msn de yazdun bana ama o an malesef pc nin yaninda deyildim sonradan gordum sen coktan gitmisdun eki uzuldum ha tuhh dedim nasilda kacurdum naciyemi neyse sagluk olsun eki yine buralardayiz karsilasacagiz dimiiii nasilsin canim insallah hersey yolunda gidiyor opuyorum seni kendine cok iyi bak herkese selamlar....

Oy anam hanimda ettin beni sonunda eki evet ya son bir kac gundur yogunluktan sitelere cok az bakabiliyorum ondan karsilasamiyoruz msn sira gelince orayada fazla zamanim yok, aksama insallah paragafta gorusuruz, insallah aranizda olabilecegim, cunku son haftalarda millet sozlemis gibi cuma aksamlari misafirlerle doluyor ortalik bu aksam dua ediyorum kimse gelmesin diye.. optummmmm sevgilerimle.....

Eyyyyyyy benim guzel kardesim nerelerdesin kac zamandir seninle hic bir sekilde gorusemedik, nasilsin? nerelerdesin guzelim, yoklugunu burda en cok hissedenlerdenim ya cik piyasaya ozelettin kendini........
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Canan Uysal » Pzt May 15, 2006 2:01 pm

Naciye Ablam nasilsin insallah iyisindir halaminda dedigi gibi yokmussun ortaliklarda demek sende giremiyosun benim gibi ama ben artuk rahatum sinavlar bitti bi sadece yazililardan dolayi giremem oda hal olur odamdaki nette gelince gene calismiyo aslinda baglaniyoda baglanti az oldugu icin hic bi yere girmiyo bazende kopup kopup duruyo amann yaa zaten ne zaman bozulmadiki simdi duzelsin valla cekmedigim kalmadi o net yuzunden olsun evde bitane mi net bagli sanki girerim oburlerinede gelir yazarim benim cenem gene dusti haaa basladummi bitiremeyirum neyse kendine cok iyi bak once kendine sonra allaha emanetsun kocaman opeyirum en buyuk Saygilarimla Ve Sevgilerimle bye

uyyyyyyyyyy sevmeyisen ben bidahakine kisa keserum hemii :P islerinin yolunda gitmesine sevindim , bu arada saolsun abim bizim odadaki netti yapti simdi oradan yaziyorum :wink: artik bolca burdayum gecmiste olsa bende anneler gununu kutluyorum kendine cok iyi bak allaha emanet ol bende seni cokkk seviyorum kocaman opuyorum bye
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recep Işın » Prş May 18, 2006 9:37 pm

sevgili naciye güzel teşviklerin için site adına teşekkürlerimi bildiririm.deyeceksin ki seni tanimam ama ben seni tanırım ben hacer yani eski soyati ibrahimağaoğluolan ve şimdi ışın olan kişinin kaynıyım inşallah tanışmışık. ama bu aralar siteten uzaksın daha sık sitete olmanı taimi istiyorum sen ve fatma hanımikinizde şurun solmayan abidesisiniz . selamlar allaha emanet ol .
Recep Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SLM ABLA...

Mesajgönderen Vedat Başar » Sal May 30, 2006 9:20 pm

Saygıdeğer Naciye ablacım nerelerdesin.
Sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah.
Pek seni göremiyoruz artık bilmem nedendir.
Yoksa işlerden dolayı mı artık siteye giremiyorsun.
Sana Kırıkhandan en sıcak sevgiler...

Görüşmek üzere , Sağlıcakla kal abla...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

NERDESİN ?

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal May 30, 2006 10:13 pm

...Şurli nerdesin ? Bir zamanların en hızlı Naciyesine ne oldu ? Yoksa gerçekten bir sıkıntınız,bir işiniz ya da çok büyük bir meşkuliyetiniz mi var.... Yoksa seyahattamısın ?

...Site sensiz olmuyor....

...Nerdeysen çık ortaya.....

..........Gölcükten Almanyaya selam ve sevgiler.......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Çrş Haz 14, 2006 11:38 am

ABLACIM!
NASILSIN? NEDEN GÖRÜŞEMİYORUZ? NETE PEK GİRMİYOSUN SANIRIM MSN DE BEKLİYORUM SENİ AMA...
BENİM İŞLERDE YOĞUN ÇALIŞMA SAATLERİM ALMANYAYA GÖRE PEK UYGUN DEİL BUDA SEBEP OLABİLİR! UMARIM EN YAKIN ZAMANDA GÖRÜŞÜRÜZ!
SENİ ÇOOK SEVDİĞİMİZİ UNUTMA!
ANNEMİNDE SELAMI VAR ABLACIM!
ÖPÜYORUZ SENİ!!!
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Haz 14, 2006 12:04 pm

Canim Merhaba, benim bu sitede yoldasim nerelerdesin, sensiz buralar olmuyor, insallah hayatinda hic bir hosnutsuzluk yokdur, sen buralara bu kadar uzun sure ugramadan edemezdin seni cok merak ettim msnde de yoksun, kiz bir ses ver iyiyim diye, daha birsey istemiyoruz, optum seni kocam kendine cok iyi bak sevgilerimle...........
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Canan Uysal » Prş Haz 15, 2006 4:16 pm

Naciye Ablam nasilsin nerelerdesin yaaa cok ozledim seni ben yaa sensiz bu sitenin tadi tuzu yok seninle cok guzel vakit geciriyodum bu sitede artik ne girmek nede yazmak istiyorum neredeysen cik gel ne olur sensin olmayur daaa kendine cok iyi bak bizi birakma yoksa yapraksuz kaluruz seni sevdugumida unutma optum kocaman gorusuruz insallahhhh bye bye
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SLM...

Mesajgönderen Vedat Başar » Pzr Haz 25, 2006 11:21 am

EVET NACİYE ABLA UZUN SÜRE ARAMIZDAN AYRI KALDIN...

AMA ŞİMDİ TEKRAR ARAMIZDASIN...BU SEVİNDİRİCİ HABER ...

VALLA NE DİYİM SEN YOKKEN PEK TATI TUZU OLMUYORDU BURANIN.. :)

EE ARTIK SİTEDE AKTİF OLMAN DİLEĞİ İLE ...

...........GÖRÜŞMEK ÜZERE........ SAĞLICAKLA KAL...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Pzr Haz 25, 2006 11:59 am

aaaaaaa hosgeldin ablammmmm insallah bu internettin hayirli olurda bol bol girersin ablamm valla ablam sen yokken benim nette bozuktu :) ama bazen calisiyodu ve giriyodum yani merak etme kapimizi birakmam aksine korurum :wink: insallah gorusuruz yaaa ne cok istiyorum varya bende opuyorum aleykumselam hepsine iletirim selamlarini sende beni taniyanlara selam soyle :P aaa seni unutmakmi aslaaaa kendimi unuturum ama seni aslaaaa hadi aurevoirrrr :lol:
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Haz 25, 2006 1:28 pm

Canimmmmmmmmm benim seni tekrardan aramizda gormek mutluluk verici, ozlemisdim vallah, ekiiiiiiii biluyusun daaaaaa sensiz buralarin tati tuzu yok , sen benim bu sitede yoldasimsin :) az bir zaman sonra yuz yuze konusacagiz allah nasip ederse, ben haftaya gelecek bu gunden yoldayim ya yukoslavyadayim yada yunanistanda, hayirlisi bakalim........Tekrardan hosgeldin canim......
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Haz 26, 2006 7:04 am

merhaba.anladığım kadarıyla siteden biraz uzak kalmışsınız.populer biri olduğunuzdan yokluğunuz yankı yapmış.herkes çok özlemiş sizi :) tekrar hoşgeldiniz.görüşmek dileğiyle. merve
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir