SAHINKAYAKOYU.COM AILESI YAZIN BULUSMAYA VAR MISINIZ

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

SAHINKAYAKOYU.COM AILESI YAZIN BULUSMAYA VAR MISINIZ

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Nis 23, 2006 2:06 pm

Sahinkayakoyu.com ailesi olarak yaz mevsimi yaklasiyor ve soyle hep birlikte tanısma, kaynasma toplantısı duzenlemek sizce guzel olmazmi?
Yer ve Tarih olarak ileriki gunlerde yazilacak olan cevaplara gore bir karara variriz..
Tum uyelerimizin bu bulusmaya ilgi gostermesini istiyoruz. Bulusmaya gelmek isteyenler bu baslık altında Bende Geliyorum su tarih benim icin uygundur demesi yeterli. Boylece kac kisinin bu bulusmaya gelecegi konusunda bir bilgimiz olacaktır.

Hadi surlilar dusuncelerinizi fikirlerinizi bu bulusma hakkinda yazin payalasin ve guzel bir organizasyona hep birlikte imza atalim..

Saygilarimla..
En son Fatma Ozbilgi tarafından Prş Ara 28, 2006 1:12 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Nis 23, 2006 5:57 pm

VALLAHI COK GÜZEL OLUR DERIM BEN; AVRUPADA YAPAMADIGIMIZI HIC OLMAZSA MEMLEKETTE UYGULAR VE BÖYLELIKLE SIRF AVRUPADAKI HEMSERILERIMIZLE DEGIL; KÖYDEDE KENDI INSANIMIZLA BULUSMAYI VE SANAL ALEMDE TANISIP KAYNASMAYI OLDUGU GIBI GERCEK HAYATA GECIRIRIZ... EMINIM AYNI FIKIRI PAYLASAN COK SURLU HEMSERILERIMIZ BU SAYFAYA YAZACAK VE BULUSMAYI ONAYLAYACAKTIR.... IZNIMI ALLAH IZIN VERIRDE KULLANABILIRSEM AGUSTOS AYI OLACAKTIR INSALLAH..... FATMA ABLAM BÖYLE BIR GÜZEL FIKIR ÜRETIP BIZLERE SUNARDA NACIYE KARDESIDE HIC KATILMAZMI......BENIM ICIN AGUSTOS AYI BULUSMAK ICIN UYGUNDUR.... :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bahattin Özen » Pzr Nis 23, 2006 7:59 pm

güzel düşünçenız için teşekur ederim AĞUSTOS ayında yapsak cok guzel olur ızınler ozaman şimdiden teşekur ederim
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yahya Ataman » Pzt Nis 24, 2006 7:23 am

GÜZEL Bİ DÜŞÜNCE DOĞRUSU,MEMLEKETTE OLDUĞUM İÇİN YER VE ZAMAN PROBLEM DEYİL HİÇ FARKETMEZ,YETERKİ BİRLİKTELİK BERABERLİK SAĞLANSIN..GÜZEL DÜŞÜNCENİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER DİLERİM GÜZEL Bİ BİRLİKTELİK OLUR..
Kullanıcı avatarı
Yahya Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

bu

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Pzt Nis 24, 2006 11:41 am

Fatma hanım düşüncen için tşkler.Bizler sitede okudunuzmu bilmiyom ama heryıl 4-5 Agustos tarihlerinde görneklerde buluşmaya karar vermiştik.Eğer sevgili Şurlularcada uygunsa buluşmayı belirttiğim tarihlerde geniş kapsamlı birşekilde görneklerde yapabiliriz.Herkese sevgi ve saygılarımla.Cengiz SELİMOĞLU
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergün Özen » Sal Nis 25, 2006 4:57 pm

dusunce guzel yayla ortası veya kusmer senlıklerı uyar
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

NE GÜZEL FİKİR !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Nis 28, 2006 9:45 pm

.....MERHABALAR,

...Buluşmak güzel şey.Helede bütün kış sitede yapılan yazışmaların kaymağı yazın memlekette buluşmakla yenir....

....Ne yazık bizim programımıza uygun değil.Ama sizlerin buluşması bana da haz verir.

...Ne mutlu sizlereki hem bir araya geleceksiniz,hem de memlekette geleceksiniz.. Bu işe yürek dayanmaz ki........

...Sizlere selam ve sevgiler gönderiyorum....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzr Nis 30, 2006 8:36 pm

Bence en uygun tarih yayla şenlikleri.Hem sönmeye başlayan yayla şenliklerini canlandırırız hemde sitenin köyün gelişimine katkısını göstermiş oluruz.Bu duyarlılığınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzr Nis 30, 2006 9:24 pm

Tabi tabi

Buluşalım, buluşmalıyız, buluşmayıp kaynaşmayacaksak niye tanışıp kaynaştık. Çok yerinde ve mutlaka uyulması gereken bir davet. Sanırım Ağustos ayı herkes için enuygun zaman olacaktır...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Pzt May 01, 2006 1:03 pm

fatma hanım
bu davetinize yürekten katılıyorum. en doğru buluşma zamanı eğer yapılacaksa kuşmer yaylası şenlikleri olur. eğer bu sene de düzenlenmezse o zaman bu şenlikleri biz düzenleriz. daha ii olmaz mı?
saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Re: güzel fikir

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt May 01, 2006 5:12 pm

BENIMLE AYNI FIKIRI PAYALSANLARA TESEKKUR EDERIM.. YANI BURDA YAZISIYORUZ YUZ YUZE TANISMAK TABIKI OLMALI... GALIBA AGUSTOS AYI HERKES ICIN EN UYGUN TARIH OLACAK.... ARTIK ORGANIZASYONU ORDA BULUNAN ARKADASLAR YAPACAK... BEN SADECE MISAFIR OLARAK KATILACAGIM :lol: :lol: EEEEE TRABZONA ERKEN GELIRSEK TABIKI YARIMCI OLURUZ SEVE SEVE... YAZMAYAN ARKADASLAR SIZDE YAZIN FIRKIRLERINIZI PAYLASIN BAKALIM SAYI KACA CIKACAK... KOYDE YASIYORSANIZDA BENDE VARIM DIYE YAZIN LUTFEN.....

SAYGI VE SEVGILERIMLE..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzt May 01, 2006 10:20 pm

Mavrina işun kolayini buldun. Ben misafir olarak katılacağım ne demek. Sen baş aktör olacaksın bu organizasyonda. Altı kişisin eksik istemem. Ağabe tayfalarını saymıyorum. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal May 02, 2006 9:53 am

Uyyyyy ne dersun sami bende ne guzel bu isin icinden misafir sifatiyla kurtulacaktum, neyse elimizden gelen yardimlari yapacaguk artik kurtulus yok gibi gorunuyor :) eksiksiz orda olmaya calisacagiz abimler zaten oralarda olacak yani listede mavro ekibi hazir olacak :) eksiksiz hemida...Sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Sal May 02, 2006 4:05 pm

halacigim ne guzel fikir ettinizde booyle bir sey dusundunuz valla bencede bu bulusmayi agustos ayinda yapin boylece herkes bulusmada olur yazini sabirsizlikla bekliyorum :D
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Aksakal » Sal May 02, 2006 11:25 pm

abilerim ablalarım gecen sene şenlik yoktu ama olsa bu kadar eğlenilmezdi bence... valla muhatar şimdide tutturmasın para yok diyee... neyse yine şenlik olmazsa kasabın ordan tekeri çalmak benden... :D :evil: :D

Şaka bir tarafada tarih olarak en ii zaman çoğunluğun dediği gibi şenlik zamanıdır.... ama bu şenliği birinin eline alması, en azından eğlenmesini bilen birinin organize etmesi lazım.... Muhamet Abi'den de iyisini bulamayız herhalde...
Osman Aksakal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir