gönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 16, 2006 11:25 am
Sana daha önce dublorun aracılğı ile hoş geldin demişdik,ama gewneda hoş geldun.
Şimdi sen bu bizum taniduğumuz öz Hakanmısun, senun sahdendami var,obiri yan sanayi ürünimi yoksa nasil oluyu öz Hakan Durgun.Karşilaşduğumuz zaman karişdurmayalum sahtesi ile gerceğini.
Birda diyosunki singaburliyuk şelalere bilmem nelere inanuruk,
Senden başka mahnidalarun hepsi müsliman luğa inanurda ,
Sadece sen satanistsun,diğerlerine yalandan iftira atma,
Yeni yılını kutlar ,kıtlanmiş yanağundan birdaha kıtlarum. Hoşça kal
HAKANCIĞIM BU FEĞMENOSLİLARDAN ,FEĞMENOSLİLUKDAN NEKADAR ÇEKİNUYUSUNUZ.
BAKIYORUM KAYHANDA AYDNİ TUTDURMİŞSUNUZ FEĞMENOSLİ GİDEYUSUNUZ ,SONUNUZ HAYIR OLA, SAKIN HÜSEYİN KURTOĞLİ DUYMASUN, AVUKATUMUZ ODUR, BAK BENDA KURTARAMAM SİZİ.
SEN ZANEDEYUSUN BÜTÜN MAHNİTALAR SENUN TAPTUKLARUNA TAPAYU,BIRAKDUM SİZİDA İFTİRA ATMA MAHNİTALARA ,Bİ HİSİMLUĞUMUZ VAR MAHNİDALAR İLE OYLE BİŞE GÖRMEDUK BİZ KİMSEDE .
TABİ SENDEN BAŞKA,KAYHAN VARDİ , ODA DÜZELDİ DUYDUĞUMA GÖRE.SATANİST BİR TEKSEN KALDUN.
SENİ Bİ SON BİKERE ÖLMEDEN GÖRSEM SARİLSAM.
HASRETLUK KOLAY DEĞİL SELAMLAR.KITLANMİŞ YANAKLİM.
Merhaba heycan,nasılsın . Ulan bu kadar laflari yüzüme karşu nasil saydun bana. Yuzume bakup bu laflari sayarken, gözleruni kapattun deyilmi.yoksa adam udanur. İlkay Durgun beni tanımadı olsun tanımasın.Dostlar vurulup ölünce değil ,unutulunca ölür,ama biz dostlarımızı yüreğimizde taşıyoruz.
ÖPTÜM CANIM HERKESE SELAMLAR.
Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri,uçurumdan attum sessuzluüi,haber saldum rüzgarlara,fisildasunler kulağuna sizi ne kadar özleduğumi.
Hakancığım siteye girmen zor oldu ama çıkman hiç olmayaçak.Öyle birilerine kızmakla bırakıp kaçmak ,terketmek
sana yakışmaz ,birileri seni yanlış naladı diye herkesin yanlış naladığını veya seni anlamadığını sanmakla hata yaparsın,bizleride üzersin.Umarımki benim sandığım gibi olmamışdır senin siteye girmemen.En yakıın zamanda yazmaya devam edersin ,selamlar. öptüm.
Kardaşum ,hep bu insanlara inat yapdun,bu seferda gel, kiliseye inat gel cik meydana.selamlar.