OSMAN NURİ SARI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

OSMAN NURİ SARI

Mesajgönderen osmannuri » Pzt Eki 24, 2005 1:47 pm

01,03,1972 yılında Gülveren(Kaban) Mahallesi'nde dünyaya geldim. İlkokul, ortaokul ve lise tahsilimi Çaykara'da tamamladım. Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fak. Edebiyat Bölümünü bitirdim.
Niğde ,Sivas ,Samsun derken mili eğitimde tam 10 yılı devirdik. Halamın oğlu Mehmet Aydınlı'nın "Şahinkaya Köyü ile ilgili site projesini " duyar duymaz harekete geçtim. Önce amatörce bir site yaptım. Ama Şahinkayalıların bu inanılmaz köy sevdaları ,beni profesyonel bir site yapmaya yöneltti.Bu amaçla bu siteyi kurdum. Arkadaşlarla beraber de yaşatmata çalışıyoruz.
Halen Samsun Gazi Lİsesi'nde Edebiyat Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Evliyim.
osmannuri

Evet patron hoşgeldin

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Pzt Eki 24, 2005 1:53 pm

hepimiz hoşgeldik aslında ama, senin yerin başkadır. İşin başında her ne kadar halaoğlu varsa da senin emeğin herşeyi geride bırakıyor. Ellerine sağlık. Allah razı olsun. Belki bir sebeple biraz köyümüzü tanırız. Mesela sana sorayım Babayros'tan kaç kişi tanırsın, ya da Hadi'dan. Bu sayede tanıyacağız işte. Bir bütün olacağız evelallah. Dualarım seninledir. Selam sevgi ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eki 24, 2005 8:01 pm

Osman bey acaba sanada Hogeldin desek ayip olmaz dimi :) eeee ilk uyelerden olarak bu karsilamaya ben yapiyim hosgeldun.. :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Eki 25, 2005 8:26 pm

şimdi sana da hoşgeldin mi diyeceğiz? Yalnız yazını kontrol et ve düzelt bence...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Prş Eki 27, 2005 11:18 pm

sami kardeş

biz biraz hızlı yazanlardanız. o amaçla imla hatası da olur noktalama işareti de.. yazdıklarımızı dönüp kontrol etmeye kalksak siteye yazı yazamaz olurduk. üstelik de biz şurliyuz kardaşum. idare et. adamun suratina vurmazler
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Kas 02, 2005 10:53 pm

BIZLERI BU GÜZEL ORTAMDA TOPLAMAYI SAGLAYAN VE KENDI INSANLARIMIZLA GECTE OLSA HEMEN HEMEN HERKEZLE TANISMA SEREFINE NAIL EDEN OSMAN ABI SENDE HOSGELDIN... BIR NEVI BIZ GURBETCILERE HASRETLIGIMIZIN DINMESINI SAGLIYOR BU SITE VE FORUM... HEM SAYENDE GÜZEL VERIMLI SEYLER PAYLASIYORUZ; HEMDE TANIMADIGIMIZ KÖYLÜLERIMIZLE TANISIYORUZ... SAGOL VAROL

ALLAH SENDEN BINKERE RAZI OLSUN :) :!:

SELAMLAR VE SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

mrb ben faruk bılmem danırmısın

Mesajgönderen Faruk Işın » Çrş Kas 30, 2005 6:31 pm

kardeşim böyle bir çalışma yaptığın için sana çooooook teşekkür ederiz. ben ilk başta kendi adıma sana teşekkür aderim ve tüm surlular adınada
Faruk Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Pzr Ara 04, 2005 2:52 pm

MERHABA OSMAN HOCA SANA ÇAYKARASPOR BAŞKANI hIKMET Velioğlunun teşekkür mesajını iletmek istiyorum.Başkan diyorki
OSMAN HOCA ÇAYRARASPOR İÇİN SİTENİZDE YER AYIRTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.YAZILARINIZIN DEVAMINI BEKLİYOR.ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

SAYIN HOCAM GÖRÜŞEMEYORUZ.SENİNLE HERGÜN GÖRÜŞMEMİZ LAZIM.
SAMSUN'LULAR SİTEYE AĞIR AĞIR AĞIRLIĞINI KOYUYOR.AMA BENUM ADAMLARUNDAN SES YOK.HERHALDE BAYRAMDA GÖRÜŞECEĞİZ
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Cum Ara 09, 2005 7:49 am

sevgili hocam;

siteyi inşa ettin bırakıp gittin sonrasında bizleri. arada sırada bi selam ver, iki satır kelam et derim. site inşa etmek apartman inşasına benzemez, onu belki kış geldi, inşaat mevsimi değil, çimento zamlandı diye erteler ötelersin de, bu işten kaytarmak olmuyor:-)

şaka bi yana senin kişisel gayretlerinle başlayan diğer arkadaşların emekleri ile büyüyen sitede kendini unutturdun.

gerçi taa başından bunu ben yaptım megolomanlığına ve söyle yapın böyle yapmayın ukalalığından uzak paylaşımcı ve olması gerektiği gibi bir eğitimciye yakıştığı gibi olgun bir tavır sergiledin. bunun için de seni kutluyorum. bu örnek tavırdan ve umarım herkes feyz alabilmiştir.

neyse, dediğim gibi biraz edebiyat görelim hocam; nazımdır nesirdir

selamlar
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Sal Ara 20, 2005 9:22 am

Teslim oldi trabzon
sonunda Oflilara
para delegeleri
nasıl döktü yollara

Hani idealisler
dağıldı döküldiler
Özkanın adamları
kimine oy verdiler

Geldi Nuri Albayrak
bakalum ne yapacak
o da öbürler gibi
serveti katlayacakl
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Ağaoğlu » Cmt Oca 07, 2006 11:09 am

slm osman abi bu siteyi biz şurlilarun hizmetine sunduğun için sana minnettarım.Bayramınızı kutlar sevdiklerinizle sağlıklı bir ömür geçirmenizidilerim ŞAFAK 61
Kullanıcı avatarı
Mahmut Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

re

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Nis 25, 2006 6:59 pm

hocam saygılar yürüdüğün bu yolda hep yanındayım.Rahat ol herkes hattini bilecek emeğine saygı gösderecek.Yok seni kabullenmeyip hattini aşanların aklını alırım herkes bunu böyle bile.
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kılıç » Prş Nis 27, 2006 11:22 am

Osman yapmış olduğunuz bu güzel calışma için teşekkürler sağlık ve mutluluk ve başarı dileklerimle hoşcakal
Kullanıcı avatarı
Ferit Kılıç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

NE DEYELİM !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal May 23, 2006 11:27 pm

.....Merhaba Osman Öğretmen,

...Millete şenlikleri alıştırdınız sonrada vazgeçtiniz.Tabi külfetli iş,onu organize eden sanırım sayılı kişiler vardı.Onlar elini eteğini çekince işler yattı.Benim gibiler için farketmez.Nasıl olsa gelemiyoruz.Peki o zaman ses çıkarma denebilir.Doğru.....Birilerine gaz vermek içinde yazmıyorum. Sadece her yıl Kuşmer şenliklerinin yapılmasını ve bizzat o şenliklere katılmayı arzu ettiğim için,brakında içimi dökeyim.Hasretlik zor iş. Bizim şu sözlerimizi okumamış olun,duymamış olun,es geçin.....

...Şenlikler hiç yapılmayacaktı.Mademki birkaç sene yapıldı o zaman her sene yapılmaya devam edilecekti.Şu bir gerçek ki bütün ŞURLULARIN buluşmasına vesile olması bakımından büyük fırsat.İstanbuldaki Dernek ile işbirliği halinde pek ala yapılabilir.Ve bütün köylüler biraraya gelebilir. Yapın yapın çok iyi olur.Bakarsın Mevla nasip eder biz de kalkar geliriz...

.....Selam ve sevgilerimle.......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Pzt Haz 12, 2006 8:05 am

sayın hocam

bizim düzenlediğimiz gezinin kuşmer yayla şenlikleriyle bir ilgisi yok. bizimkisi tamamen farklı bir gezi. inşallah kuşmer yayla şenlikleride düzenlenir.
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 13 misafir