GURBETCI (AVRUPADAKI) SAHINKAYALILARA DUYURULUR!

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,ŞURLI !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Nis 03, 2006 12:32 pm

.....SANA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.......

...Sitelerden ayrı kaldığım zaman içinde beni arayan tek sen oldun.Nasıl teşekkür edeceğimi ve memnuniyetimi nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum. Selam ve sevgilerimi oralara acele gönderiyorum.
....Rabbim ne muradın varsa versin dileklerimle ..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

SAGOL AMCACIGIM

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Nis 03, 2006 12:47 pm

AMCACIGIM BENI COK MAHCUP EDIYORSUNUZ BU GÜZEL IFADELERINIZLE..... EKSIK OLMAYIN VE ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN....FORUMU VE BIZLERI IHMAL ETMEYIN AMCACIGIM SIZSIZ TADI YOK BURANIN VE DIGER SITENIN...... BENDE SICAK SEVGI VE SELAMLARIMI YOLLUYORUM... ELLERINIZDEN ÖPERIM.... ALLAHA EMANET OlUN.....
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Nis 09, 2006 4:44 pm

Ekiiiiiiiii Naciye habu surlilari dersun bir araya toplayamayacaguk, eki kimle konussumussam bu konuyu yani surlilar deyurum herkes katilmak istiyor sizin Almanyalardan havadisler yokmi, kimsenun sesi cikmiyor ortak bir noktata bulussak hicde fena olmaz ha, galabalik olucagimizdanda eminim ekiiiiiii... Son bir gez herkes ellerini sivasin katilmak isteyenler adlariylan yazsin ve ertafinda bulunan surlilarin adinida yazsun ona gore bir organizasyon duzenleriz , ne dersiniz gurbetci uyelerimiz bende bu gece olmak istiyorum diyenler buyurun yazilarinizi bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Nis 11, 2006 2:39 pm

ILGININ SIZLERDEN TARAF YOGUN OLMASINA COK SEVINDIM; YALNIZ ALMANYADAKI SURLULAR ADINA BIRSEY DEYEMEYECEGIM... BU KÖSENIN BASINDA SAYMISTIM TANIDIGIM KÖYLÜLERIMIZI AMA ONLARA NASIL ULASACAGIMI BILEMIYORUM ELIMDE NE ADRES NEDE BIR TELEFON NUMARASI VAR... KATILMAK ISTERLERMIDE BILEMEM ONLARLA ILETISIMI BELKI GÜRSEL AGABEY SAGLAYABILIR....AMA ONUNDA FORUMA KATILDIGI YOK NE YAZIKKI... BÖYLE BIR BULUSMA IZINE GITMEDEN DÜZENLENE BILSEYDI IYI OLURDU... AMA DURUM ORTADA ALMANYADAN YANA.... BENIM KÜLFETTEN KIZ KARDESLER BURADAYIZ KATILMAK ISTERIZ ELBETTE; ESLER COLUK COCUK DERKEN KALABAKLIK OLUSUR BIZDEN YANA... ARTIK HERKEZ KENDI BILIR...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Cum Nis 21, 2006 6:48 pm

NACIYE HANIM NERDE KALDI SU SURLULARIN BIRLESME MESELESI BIZLER HAZIRIZ NEZAMAN ISTERSENIZ SAYGILARIMLA ILERLEME SAGLANIRSA HABERIMIZ OLSUN
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Nis 23, 2006 11:39 am

ÜZGÜNÜM AHMET AGABEY ALMANYADAN YANA HIC BIR ILERLEME YOK GIBI GÖRÜNÜYOR.... DIGERLERININ ADINA KONUSAMAMDA, KATILACAKLARINIDA SANMAM HELE BIRDE IZINE AZ BIR ZAMAN KALMISKEN.....DURUM BUNDAN IBARET SIMDILIK AMA BIR GELISME OLURSA MUHAKKAK SIZLERINDE HABERI OLACAK... SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Önceki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir