Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ben Mehmet Nuri Durgun.!965 Çaykara-Şur doğumluyum.Şu an Trabzon da bulunmaktayım.Sitenin açıldığını duyunca bir an Şurli olduğumu hatırladım.Diğer yararları bir yana sevdiğimiz kişilerle iletişim kurmayı sağlaması bile çok büyük bir hizmet.Emeği geçenlerin eline sağlık.
Siteye ve köylülerinin arasına hoş geldin. Aslında Şahinkayaspor'da oynadığın yıllardan beri köylülerinden biraz uzaktasın. Bunda mesleğinin yoğunluğu etkin kuşkusuz. Ama senin gibi kıymetli abilerimizin köye ve köy kültürüne daha fazla zaman ayıracak imkanlara kavuşması arzumuzdur. Selam ve muhabbetlerimle...
Sayın doktorum merhaba,sizlerle buradada karşılaşmak ,buluşmak çok güzel bir duygu . İyiki sizin gibi bir dostumuz ve arkadaşımız var.
Sizin gibilere,"ben insanım " diyen herkesin ihtiyacı .Kendine iyi bakın ,ben sensiz ne yaparım.
Selamlar,sevgiler.
MERHABA DOKTORUM
SİTEYE HOŞGELDİN DEMİYORUM, ZİRA SİTEMİZİN ZATEN GÖNÜLLÜ BİR ÜYESİYDİN. BUNDAN SONRAKİ KATILIMLARININ DAİM OLMASI DİLEĞİYLE...
SELAM VE SEVGİLER.
OLA ANTIKA HER TARAFI ISTILA ETTUN NEDUR SENDEN CEKTUGUMUZ KENDINE CEKI DUZEN VER KIRLI CAMASURLARUNI YIKAMAYALUM HELAL OLSUN SANA IKI TARAFTADA ISI GUZEL GOTURUYON SEVGILER