MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Faruk Işın » Prş Nis 06, 2006 4:10 pm

merhaba muzaffer amca bana yazdığın için çok sağol nasılsın iyi olmanı dılerım imla kurallarına dikkat edmessen iyi olur ççooooookkk sağol.
Faruk Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Recep Işın » Pzt Nis 10, 2006 7:07 pm

muhderem haci abiciğim gec oldu kusuruma bakma seni severim baba dosdusun cebinden arıyorum ulaşamıyorum türkselden değerli baba dosdu sılandan ayrı kaldın bizde öyle kırıkhan burnumda tütüyor ama ekmek barası sen neyaparsın ne işle uğraşırsın baba dostu seni seviyorum allaha emenet ol ben acemiyim yeni öğrenmeye başladım
Recep Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Nis 17, 2006 10:05 pm

HAYIRLI AKSAMLAR MUZAFFER AMCA;

ILK DEFA SIZIN SAYFANIZA YAZMAK BU AKSAM NASIP OLDU BANA; BUNCA GÜZEL YAZILARINIZDAN SONRA SAYFANIZI ZIYARET EDIP VE BIRSEYLER KARALAMADAN GECEMEDIM... NASILSINIZ MUZAFFER AMCA; DILERIM CENABI HAKTAN IYISINIZDIR INSALLAH... BIZLERDE HAMDOLSUN IYIYIZ ....

MUZAFFER AMCA YUKARDAKI YAZDIKLARINIZ BENI COK SEVINDIRDI VE ONURE ETTI COK MEMNUN OLDUM... NE MUTLU BANAKI SIZIN GIBI MUHTEREM BIR BÜYÜGÜME SANAL ALEMDE KUVVET VERENLERDENIM BU BENIM ICIN BÜYÜK BIR SEREF.... BENDE SIZIN GIBI SAMIMI, SEVGI YÜKLÜ; GENCLERE BU KADAR DEGER VEREN; BIRLIK VE BERABERLIGE ÖNEM VEREN BIR AMCAMLA TANISTIGIM ICIN VE YAZILARINIZI OKUMA SEREFINE NAIL OLDUGUM ICIN COK AMA COK MUTLUYUM...

ALLAH SIZI VE SIZIN GIBI BÜYÜKLERIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN; BIZ GENCLERIN SIZLERE VE DUALARINIZI HERZAMAN IHTIYACIMIZ VAR MUZAFFER AMCA..... HAYIR DUALARINIZI ÜZERIMIZDEN EKSIK ETMEYIN.. SIZE VE AILENIZE KUCAK DOLUSU SELAM SEVGI VE SAYGILAR GÖNDERIYORUM ALMANYADAN...GÖRÜSMEK DILEGIYLE MUZAFFER AMCA....

ALLAHA EMANET OLUN....

SELAMLAR MUZAFFER AMCA;

NASILSINIZ :?: DILERIM ALLAHTAN AFIYETDESINIZDIR INSALLAH, SIZINLE FORUMDA KARSILASMAK BIRTÜRLÜ NASIP OLMADI BANA; INSALLAH OLUR AMA... GÜZEL YAZILARINIZDAN DESTANLARINIZDAN BIZLERI MAHRUM ETMEYIN; SIZIN YAZILARINIZI GÖZLERIMIZ ARIYOR NE YALAN SÖYLEYIM... GÖRÜSMEK DILEGIYLE AMCACIGIM...

RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN; SELAMLAR SAYGILAR...

SELAMÜNALEYKÜM MUZAFFER AMCACIGIM...

ILGI VE ALAKANIZDAN DOLAYI SIZE COK TESEKKÜR EDERIM MUZAFFER AMCA...SURLI NACIYE YINE ARANIZDA; COK SÜKÜR BIR SIKINTIMIZ BIR KEDERIMIZDE YOK HAMDOLSUN RABBIME...SIZLERDEN BIR HAYLI UZAK KALDIM EVET AMA BUNDA BENIM BIR SUCUM YOK; INTERNET BAGLANTIMIZ IPTAL OLUP YENI BIR HATTA BAGLANMAMIZIN UZUN SÜRMESINDEN DOLAYI KAYNAKLANDI.... INANIN SIZLERDEN AYRI KALMAK BENI COK ÜZDÜ AMA COK SÜKÜR YINE ARANIZDAYIM ELHAMDÜLLILAH...SIZLERLEDE YINE GÜZEL MUHABBETLERDE BULUSMAK VE GÖRÜSMEK ÜMIDIYLE MUZAFFER AMCA ALLAHA EMANET OLUN TÜRKIYEME KUCAK VE HASRET DOLUSU SEVGILER VE SELAMLAR....
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

AYAN HİLMİ

Mesajgönderen Hilmi Ayan » Prş Nis 27, 2006 9:51 pm

Aleykümselam Sayın Hocam
Uzun süre sitede seyirci oldum.Son dönemlerdeki aktif çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum.Bundan sonra zaman zaman da olsa birbirimizin hal hatırını sanal alemde soracağız inşallah.Eski okulundan selamlar emeklilik hayatınıda güzellikler,mutluluklar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Hilmi Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlmiye İbrahimağaoğlu » Sal May 16, 2006 1:17 pm

Selamün aleyküm
Rica ederim Esas ben teşekkür ederim ,biz gençlere verdiğiniz değerden dolayı.İnşaallah sizi mahçup etmeyiz.Eşim kerim orhan.Mobilya imalatçısı.Görüşmek ümidiyle Allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İlmiye İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Prş May 18, 2006 9:37 am

Mrhb hocam nasılsınız resmi nasıl buldunuz sıra dayım çocuğu var enkısa zamanda oda siteyi şenlandirecek inşaallah kib nurya yengeye slm lar ikinizinde ellerinizden öperim dualarınızı esirgemezseniz sevinirm
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Yahya ŞAHİN

Mesajgönderen Yahya Şahin » Prş May 18, 2006 9:36 pm

Sayın hacı abiyim
Size öncelikle iyi cuma akşamları ve günleri diliyorum. Dilerim Allah Tealadan, en kötü günlerimiz böyle olsun. Rabbim, bütün müslümanlara güzellikler nasip eylesin. Sizin gibi hoşsohbet abilerimizi başımızdan eksik eylemesin. Allaha emanet olunuz.
Kullanıcı avatarı
Yahya Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar

Mesajgönderen Nazım Özdil » Pzr May 21, 2006 9:33 am

merhabalar muzaffer hocam nasılsınız sızı cok ozledık buralara gelmeyecekmısınız

nasılsın muzaffer amca bana verdigin görevi en yakın zaman da yeri getirecegim kendinize iyi bakın başka bir emrin varsa onlarada acıgım muzaffer amca yengemlere selamlar
Kullanıcı avatarı
Nazım Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Teşekkür...

Mesajgönderen Gökhan Özdil » Pzr May 21, 2006 12:30 pm

Hocam çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra site aracılığıile sürekli görüşeceğiz. Sizin gibi değerli büyüklerimiz bize önder oldukça sonuna kadar devam edeceğiz. Yılmak yooooooook.

Selamlar.
Gökhan Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: Muzaffer ALTUNCU

Mesajgönderen Sait Bayraktar » Prş May 25, 2006 3:15 pm

Degerli büyügüm ve sevgili hocam
Bu sitedeki düsüncelerinizi ve en ince hassasiyetinizi cok iyi biliyor ve aynı zamanda örnekte almaya calısıyorum. Lakin sizin özellikle ne kadar kültürel değerle sahip cıktıgınızı, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli oldugunu burda yazmak ve anlatmakla bitiremem. Herhalde ben ve diğer arkadaslar olsun işlerin verdiği stres ve diğer nedenlerle sitede aktif olamıyoruz. İş güzarlık yaptıgımızı kabul ederek. (Sahsen kendi adıma söylüyorum) daha aktif olmaya calısacagımızı umuyorum . Hürmetle ellerinizden öper. Sağlıklı uzun ömür dilerim.
Sait Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vedat Başar » Prş May 25, 2006 8:56 pm

Hocam bana mail attınız.Bende sizin düşüncelerinize katılıyorum.Dediğiniz gibi sitemize güzellikler katmamız için bahsettiğiniz konularda biraz daha aktif olmalıyız..
Bu konuda haklısınız ve biz gençler olarak her zaman sizinle beraberiz.
Evet biz Çaykara ilçesinin Şahinkaya köyü ahalisi olarak birbirimize her zaman destek olmalı ve her zaman iletişim içinde olmalıyız.Teklonojinin bize vermiş olduğu imkanlardan sonuna kadar yaralanmalıyız...
Siz çok uzun bir zaman boyunca vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmek için ter dökdünüz.Bu emeğinizin karşılığını aldığınıza da eminim.
Nasılmı ?
Bakın cevrenize birçok öğrenciniz doktor,mühendis,öğretmen olmuştur.Bunuda sizin gibi yıllarca emek veren eğitimcilere borçluyuz.Biz gençler olarak bu bayrağı sizlerden devralmış durumdayız ve sonuna kadarda dalgalandıracağız.Bundan kuşkunuz olmasın.
Öğretmenlik mesleğine boşuna kutsaldır demiyoruz.Bakınız dört halifeden HZ.ALİ (s.a.v) dediği gibi,
" bana bir harf öğretenin kırkyıl kölesi olurum"...
ki siz bize bilgi kadar yaşamayıda,adam olmayıda öğrettiniz.
Size ne kadar dua etsek azdır.Hakkınızı ne yapsak ödeyemeyiz...
Sağlıcakla kalınız.

Hocam öncelikle ellerinizden öperim.
Nasılsınız.İyimisiniz.
Bu aralar pek görüşemiyoruz hocam.
Gerçi siz günlük aktif olarak siteyi takip ediyorsunuz,
ama işte ben pek gündüz giremiyorum...
Bu aralar iş konusunda çok yoğunum.
İşler çoğaldı inanın pek zamanım olmuyor.
En kısa zamanda görüşmek üzere hocam...
SAĞLICAKLA KALINIZ...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cum May 26, 2006 11:56 am

ESSELAMUALEYKÜM DEĞERLİ AĞABİYİCİĞİM. ŞUR KÖYÜNE GELİŞİMDE BENİ HOŞ KARŞILAMANIZ,BANA ÇOK AMA ÇOK MUTLULUK VERDİ. SİZLER BİR YERDE OLURSUNUZ DA BİZ ORDAN UZAK OLABİLİRMİYİZ. HELEDE YER BİZİM YERİMİZ İSE KOŞARAK GELİRİZ. İNŞAALLAH İYİSİNİZ. BEN VE BENİM HANEDEKİLER İYİSAYILIRIZ. SAĞLIĞINIZI İSTERİZ. ANNENE ,YENGEME VE DİĞERLERİNE SELAMLAR.ANNENİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM.DUALARINA VE DUALARINIZA MUHTACIZ.HOŞÇA KALIN.

ESSELAMUALEYKÜM HACI AĞABİ.

ARKADAŞLARIN DEDİĞİ NE KADAR DOĞRU BİLEMEM AMA BENDE AYNI ŞEKİLDE DİYECEĞİM SANIRIM. GECİKME VAR SANKİ.
GERÇİ MSN İLE GÖRÜŞÜYORUZ. BUNUN DA ÖZELLİĞİ DAHA BAŞKA GİBİ.

BURALARDA SICAKLAR BAŞLADI. YAVAŞ YAVAŞ BAHARIN GÜZELLİKLERİ YOLCULUĞA ÇIKIYOR.

MAMUL AĞAÇLARINDAKİ EFLATUN ÇİÇEKLERİN HOŞ KOKULARI KALMADI ARTIK. LİMON ÇİÇEKLERİNİNDE...

BUĞDAYLAR SARARDI. CELLATLARI DEV BİÇERLER BAŞLARINDAN AŞAĞI BEKLİYOR... BİRAZ DAHA SİNİRLENMEK İSTİYORLAR. HALLEDECEKLER...

PAMUK KARIKLARI SİCİM SİCİM. AMA ARALARINDA OTLAR GÖRÜNTÜYÜ BOZUYOR. ONLARDA OLMASA...
SANKİ BİNLERCE MEHMETÇİK ORDUSU HİZAYA GEÇMİŞ...

5-6 AY SAVAŞ SONUNDA ; BEYAZ, YUMUŞAKMI YUMUŞAK GANİMET GETİRECEKLER , 20 DÖNÜMLÜK VATAN SAHİPLERİNE...
ALLAH HAYIRLISINI VERSİN.

BİZLER İYİYİZ. SİZLERİNDE İYİLİĞİNİ İSTİYORUZ.
SELAMLAR.

ESSELAMUNALEYKÜM MUZAFFER ABİM

GECE YARISI BENİ HATIRLARSAN KISA YAZMAN DOĞAL OLUR.

BİR KEZ DE OLSUN SABAH HATIRLAYIVER.
ŞÖYLE HAVADAN SUDAN BİR ŞEYLER YAZIVER İŞTE.

MESELA DİĞER ARKADAŞLARDAN ALDIĞIN HABERLER FALAN OLABİLİR.

AMA YAZILARA BAKINCA ,O KADARDA HABER YAZAN YOK. İKİ KELİME İLE İŞİ BİTİRİYORLAR.

-BURALARDA ASFALTLAR ERİMEYE BAŞLADI...
-DEĞİL BATTANİYELER, MİDİLİLER VE BİKELER BİLE TATİLE GİTTİ...
-HER YAN FORA...
-UÇAN KEMENÇECİLER ZİYARETLERİ SIKLAŞTIRDI...

SELAMLAR.

ESSELAMUNALEYKÜM

KABULLENMEK ZORUNDAYIM. ÇÜNKÜ BÜYÜĞÜM OLDUĞUN İÇİN NE DERSEN AMENNA.

BEKLİYORUM...

BAKALIM BANA AYIRACAK ZAMANIN OLACAKMI.

İNŞAALLAH HACIİBRAHİM DÜZİNDE YAKALARUM SENİ.
ZORLA SOĞUK SUYUMUZDAN İÇİRECEĞİM SANA.

ANNENİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM.

REYHANLI'DAN - KIRIKHAN'DAN SELAMLAR.SAYGILAR.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vildan Onat » Pzr May 28, 2006 5:30 pm

TEŞEKKÜRLER HOCAM İNANIN BENİ HATIRLAYIP MESAJ YAZMANIZA ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH İYİSİNİZDİR YİNE GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE ALLAH`A EMANET OLUN
Kullanıcı avatarı
Vildan Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzt May 29, 2006 12:19 am

Değerli hocam
Gurbetteki Şahinkayalıların hasretini dindirmede bir katkımız oluyorsa çalışmalarımız amacına ulaşıyor demektir. İmkanlarım ölçüsünde buna devam edeceğim. Sizin gibi her teşekkür benim için yeni sorumluluklar ve bu işten gevşeme noktasında ha gayret, devam anlamındadır. İlginize teşekkür ederim. saygılarımla...

Muhterem hocam oranı ne olursa olsun tüm katkılarınız için gönülden teşekkür ederim. Bir eğitimci duyarlılığıyla ve gençlerden de çok çok fazla emek veriyorsunuz. Keşke bu duyarlılığınızı sizin yaşlarınızdaki daha çok kişi sergileyebilse. Her şey için teşekkürler ve yolumuza ışık tutmaya devam lütfen. Biz ardınızdan yürümeye sabırla devam edeceğiz inşaallah.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ferit Kılıç » Pzt May 29, 2006 3:15 pm

VE ALEYKÜM SELAM
Muzaffere abi çok haklısınız bu siteye emeği gecen herkese teşekkürler ediyorum. abi katılımım biraz gec oldu fakat inşallah bundan sonra devamlı olacak görüşmek dileklerimle selam sevgi ve saygılarımla hoşca kal

Selamun alaeyküm abi hayırdır nefesun kesildi herhalde resimde nekadar sakallı olsanda genc gösteriyodun ama kondusyon zayıf herhalde işin şakası abi mesaj arasını uzatınca merak ettim. Herkese selamlarımla hoşca kal.

Muzaffer abi selamun alayküm tabiki birbirize ancak bu şekilde misafir olacağızki bu kervan yürüsün aksisi bek hoş olmaz. Abi aslında ben seni İstanbul'da biliyodum fakat Gölcük'desiniz hayırlısı olsun gecende Ünala seninle bu sitede mesajlaştığımızı söyladim selam yazmamı söyledi üstüme kalmasın selamı var. Muzaffer abi görüş bek değişmemişsiniz sadece sakal oda bek yakışmış görüşmek dileğiyle herkese selamlar.

Abi bizde bugünün işi yarına kalmazsonra devamlı bilgisayar elimin altında boş zaman buldukca siteye giriyorum sizin gibi ağabeyle ve bazı kardeşlerimizle yazışıyoruz. Muzafer abi onun için gencsin diye senle seri bir şekilte mesajlaşıyorum yaşlılar ayak uyduramıyolar süratime Ünala selamını en kısa zamanda iledeceğim selamlar saygılar.

Selamun alaeyküm abi hayırdır nefesun kesildi herhalde resimde nekadar sakallı olsanda genc gösteriyodun ama kondusyon zayıf herhalde işin şakası abi mesaj arasını uzatınca merak ettim. Herkese selamlarımla hoşca kal.

Muzaffer abi gene ben ; yorulmadığına sevindim. Zaten yorulacağınada ihtimal vermiyodum . Bu duyarlılığınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum bana göre siteye katılım ve katkılarınız üst düzeyde . Şiirlerinizide okudum ve çok beğendim bu tür meziyetlerinizin olduğunu bek bilmiyodum ama baya iyiymişsin iltifat değil gercek . Abi mesajında yazmış oldukların aynılarınıda bizlerde yaşadık. Arkadaşlara ne hikmetse mektup telefon ve benzeri kitle iletişim araclarını kullanmak zor geliyo ve yıllar sonra karşılaşıncada bi sürü gaf olıyo başını gidiyo. Selamlar abi sağlıcakla kal.

Abi ne demek hoş gelur sefalar getirirsin. Ayrıca kuru cay deil ikramda kusur etmeyizinşallah. Muzaffer abi bence bu şekil sıkca mesajlaşmak lazım ki site işlevini yerine getirmiş olsun. Abi butaraflara gelmiyomusun. Hani tatil için veya funduk için yoksa Kırıkhan'ımı tercih ediyosun selam ve saygılarımla

SELAMUNALAYKÜM
Muzaffer abi sıra kimde bana göre bek önemli değil zira yazmak istediğim kişilere bazan iki ileti gönderiyorum. Sıra konusunda ve bana yazma konusunda rahat davrana bilirsin.
Aslında nicin gölcüktesin merak ediyorum doğrusu ama iyi olduğuna sevindim bizde burda sevdiğim bir şehirdeyim ve şükrolsun iyiyiz.Seyahat burogramına buralarıda ekle der Ferit fakat sen müsaitmisin onu bilmeden.
sevgiler ve saygılarımla selamlar
Kullanıcı avatarı
Ferit Kılıç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir