SERKAN BİRİNCİ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ahmet Finoğlu » Çrş Oca 04, 2006 2:27 pm

Ne haber dostum.Zaman zaman fırsat bulup sizlerle yazısıyorum.Bizim kapılarımız Mevlana misali herkese açıktır.Buyurun gelin.Hele sizin gibi değerli bir arkadaşımızı ağırlamak bize onur verir.
Kullanıcı avatarı
Ahmet Finoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Prş Oca 05, 2006 3:34 pm

OLA SANAT GÜNEŞİ
ANKARADAYIM BEN, BURDA YAPSAK REKLAMUNI AMA ONUN DA KORSANİ OLMASUN ÜCRETİ MUKABİLİ:-)

BU KLİBUN Bİ SAATİ VAR Mİ....

SANA AİT BAŞLUK GÖREMEDUM ONDAN HABURDAN YAZDUM. HEE...
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Merhaba

Mesajgönderen Murat Atalay » Pzt Oca 30, 2006 8:11 am

Ben Gökçeada'dan Murat Atalay. Nasılsın, iyimisin? Yeni üye oldum siteye. İnşallah tahmin ettiğim kişisin.
e-mail adresim: atats61@hotmail.com
Haber bekliyorum.
Görüşmek üzere.
Bu arada siteyi hayata geçiren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Murat Atalay

Mesajgönderen Turgut Atalay » Prş Şub 02, 2006 5:41 pm

Merhaba benim vefakar kayınım.Nasılsın?ola iki adımlık yoldasun o kadar dolanup haberleşursun.Yegenlerun selamlari var bekleyuler.Gelsun fazla masraf yapturmayacağuk deyuler.
Görüşürüz.Gel göreceğuni gör... cevap ver ona göre karar vereceğuk.

Kayınım şimdi ayıp ettun.
O kadar yukı 811 km geturdun 60 km geturemeyusun.
Kalbu mi kırdun.Şimdi olsunler senun.
Kullanıcı avatarı
Turgut Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Turgut Atalay » Pzt Mar 06, 2006 9:48 pm

Sevgili kayınım, sen gelecem diyorsun.Arkası yok..
Levent kızzıyor sana haberin olksun.O gün Sincana gittim okulun işi vardı ordan İş bankasına uğrayayım dedim.Geçmişim biraz hızlı idim kavşağı kaçırdım.Çifliğe kadar gelmişken emanetleri aldım. Hepsi bu.
Sağlıkçı Kamil Hemşerime araba baktık derken arayamadık.Özür dilerim.Kayınların Paşası.Bu hafta sono gel.Sağlıcakla kal.

NOT: BU YAZI "KSİLO ÇOFALO TURGUT" TARAFINDAN 5 KERE GÖNDERİLMİŞ, 5 TEKRARDAN 4'Ü FORUM TARAFINDAN OTOMATİK OLARAK SİLİNMİŞTİR (EEEE!.. TABİ, TEKNOLOJİ GÜN GEÇTİKÇE GELİŞİYOR)
Kullanıcı avatarı
Turgut Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Sal Mar 07, 2006 7:35 am

ula enişte bi seferde anlardık ne gerek var 5 tekrara
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Sal Mar 07, 2006 7:53 am

ne zamandır bu kadar gülmemiştim."ula enişte ne gerek 5 tekrara bir defada anlardık"
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Cum Nis 14, 2006 7:58 am

sevgili doktor. Anladık meşhur adamsın, nasılsa beni herkes tanır diyerek kendini tanıtma lütfunda bulunmadın. Ya da illede uzman olacağım diye aşındındığın ankara yolları sonunda nöbet, hasta, hemşire derken bu iş için seni zamandan mahrum bıraktı. (işin aslı teknoloji özürlü tembel adam olman ya neyse).e o zaman bize de sana buradan cevap vermek düştü....

ev sahipliğine gelince, kapımız tüm dostlara açık bilirsin. gerçi senin misafirliğin külfetli olur ama yaylada bizi ağırlayacaksın ya alt yapıyı hazırlayalım. ağır misafir dediklerin de meslektaşların, eni konu oflu işte ne ağırlığı olsun.......

sen hazırlıklara başla. temmuz bilemedin ağustos ordayım. diz ameliyatını sana yaptıracağım ama ilk denek ben olmayayım istiyorum. boş durma trabzondaki hastalarına çapraz bağ ameliyatı yap sık sık. elin alışsın :-)

selamlar
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Nis 14, 2006 6:42 pm

Merhaba Beyoğlu ,nasılsıncanım.Ankara nın havalari biraz soğuk olur ,sen aldırma ,güneşli da olsa yaz,kış soğuk olur.O siyasetin soğukluğudur,insanlara vuran, sadece orayı değil bütün memlekete vuruyor. görüşürüz. selamlar.

Sayın meslektaşım ,Ankara buradan toz duman gözükuyu,sen gündüzleri 10. kattan kuşbakişi bakayusun,akşamlari loş işiklar altinda dolaşuysun bizida arasira haberdar et. selamlar.

Sayın meslektaşım senin bu msn yi niye aldığını anlayamadım,Hiç açmazmısın konuşsak ,dağlara giderken sana haber versek belki gelurdun.Neyse sen Ankara2nın havasini koklan .Benum hiç hoşuma gitmez oranun havasi .Sizlere Allah yardim eylesun.
Keşki oranun havai buralarada geluyu.
Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yusuf Ziya Duman » Pzr Nis 16, 2006 1:49 pm

haturlamasun beni araduğun sorduğun yok.beyoğli derler sana beyluğun nerde!
Kullanıcı avatarı
Yusuf Ziya Duman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Güvercin » Cmt Nis 29, 2006 11:03 pm

NEHABER ANKARALIM .HAYAT NASIL GİDİYOR.VARMI BİŞELER .GELELİMMİ.GERCİ SENİN DAHA AĞIR MİSAFİRLERİN OLUYO.BİZE BAKMAZSIN .OSUN YAYLAYA GİDECEĞİN ZAMAN GÖRÜŞÜRÜZ.

OLA NET CEVAP ALAMAYURUM.SİYASETİ ÖĞRENDUN YUVARLAMA KONUŞUYUSUN.
Yılmaz Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş May 04, 2006 9:48 pm

serkan abi nasılsın
istanbula gelipte aramazsın ha vallahi çok alındım bir akşam oturup felekten bir gece patlatırız birdaha gelişinde ararsan sevinirim kendine iyi bak görüşmek üzere selamlar

serkan abi selamlar
nasılsın ne zaman geliyorsun bu tarafa görüşmek üzere kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

yok

Mesajgönderen Cengizhan Küçük » Sal May 09, 2006 8:03 pm

serkan abi biliyorsun ki kira işleri ile sayın AYŞE TAŞKIN ilgileniyor ev konusunda sorunlarını lütfen ona ilet ben biliyorsun ki o kunularla ilgilenmiyorum benim işim ev kirasını almak değil yemek bilmem anlatabildim mi! Ayrıca evlen kardeşim bekara ev yok artık bak yöneticiden şikayet geliyor çok kızmışsın adama adam cağaz korkmuş beni arıyor...

Serkan abi ne var ne yok ankarada işler nasıl gidiyor. Bi kaç gün önce aradım bakmadın telefonuna. Serkan abi senden bi ricam var 2005-2006 yıllarına ait fosfat fiyatlarını bulabilirmisin iş yerinden bulabileceğini tahmin ediyorum ben net den bulamadım sizin dairede ilgilenen muhakkak vardır sana zahmet olacak ama...

beyoğlu ses ver ara sıra olmuyor böyle aramızda sadece ev sahibi kiracı ilişkisi yok bi abi kardeş ilişkiside var darılıyorum valla
Kullanıcı avatarı
Cengizhan Küçük
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Haz 06, 2006 9:49 pm

Serkan geçmiş olsun(ayağın için).Tam anlamadım AB sürecine karşı olmanın tarım politikasıyla bir ilgisimi var?.Yoksa genel politik yaklaşımlarmı seni Bu sürecin karşısına itti.AB sürecinin toplumumuza kazandıracağı kazanımları unutmadan yaklaşımda bulunmak daha objektif değilmi?Uzun süreçte bakıldığında Sanayi toplumu için Tarımla ilgilenen kesimin zaten %15-20 leri geçmemesi gerekiyor.Yıllardır can çekişen tarım politikalarının daha faydalı olacağını söyleyemezsin herhalde.Herneyse selamlar.

Öyle kuru kuruya selam vermek varmı?Sürgün hayatı nasıl?Selamlar.

Akraba sürgün devam ediyormu?Yoksa biz mahbusta düşüncelerimiz iktidarda diyenlerdenmisin(ŞAKA).Selamlar.

Hala sürgündemisin akrabam.Fazla takma kafanı göz acıp kapayıncaya kadar geçer.selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Haz 26, 2006 1:04 pm

merhaba serkan bey yazdıklarınızı yanlış anlamadım merak etmeyin :) ama vallaha su ürünleri konusunda bişey diyemeyeceğim yazının orjinali oydu benim bi günahım yok :D konuya açıklık getireyim dedim,ayrıca alınmayada gerek yok sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir