HASAN UYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Canan Uysal » Cum Oca 27, 2006 5:35 pm

uyyyyyyyy hasan abiiiiiiii nerelerdesun artuk girmeyisun habu siteye ne oldi islerun mi uzadii nasilsun bakalummmm ailen nasil isler nasill neyse herkese selammm insallah eyisundur kib gorusuruz bye bye saygilarrr en buyuk sevgilerim ile
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen muhammetali » Prş Şub 16, 2006 5:16 pm

SAYGILAR VE SEVGİLERİMLE.
ÇIKARTMIŞ OLDUĞUM ALBÜMDE ELEŞTİRİLERİNİZİ VE YORUMLARINIZLA MANEVİ DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM.YAZMAK İSTEDİĞİNİZ HERŞEYE AÇIĞIM.ÇOK ÖZEL ELEŞTİRİ DE OLSUN AMA KİŞİSEL SAYFAMDA YER ALSIN.HER ZAMAN BEN KÖYÜM,İLÇEM VE VİLAYETİMİ ARKAMA ALARAK BU YOLA ADIM ATTIM BENİ YANLIZ BRAKMAYIN.HATAM VE KUSURLARIMI BANA SÖYLEYİN Kİ BENİ UYARIN SİZ BENİM EN KİYMETLİ HEMŞERİLERİMSİNİZ.DIŞARI AÇILMAĞA AZ KALDI....
HERKESE TEKER TEKER SAYGILAR SEVGİLER SUNARKEN DAİMA SİZLERE LAYIK OLACAĞIM.
ALLAH'A EMANET OLUNUZ
muhammetali

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Şub 17, 2006 12:31 pm

Ulaaaaaaa Hasan nerelerdesun hic gorunmuyorsun, cokmu yogunsun ara sira bu siteyede ugrayin bakun kimler yazmis size, aileye selamlar kendunuze cok iyi bakin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen MAYLIIN » Prş Mar 02, 2006 11:31 am

Akdoğan dedikleri eski hopşera ama orayı görmek hiç nasip olmadı.ama resim ve anlatılanlardan biliyorum çok güzelmiş oralar.sitenizi dayımın oğlu Muhammet Ali Yılmaz aracılığıyla tanıdım vakit ve fırsat buldukça da bakıyorum.
beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim Şahinkaya'lılara.
ama inşallah bu sene memlekete ve şenliklere gelmeği düşünüyorum
MAYLIIN

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 02, 2006 4:31 pm

Merhaba Hasan evet haklisin uzun zamandir seninle msn de gorusemetik ama iki gun once amcamlan ve yengemlen biz goruntulu bir guzel sohbet ettik sen yoktun, hayirlisi kisa zamanda gorusmek umuduylan kendine iyi bak sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

HATIRLANMAMAK ÇOK KÖTÜ !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Mar 16, 2006 2:10 am

MERHABA Hasan,

…..Siteye gelişimin üzerinden yaklaşık 45 gün geçti.Çok bekledim.Elbette GÖLCÜK teki evimde değil,çünkü oraya gelemezdin.Peki nerede? Sanal alemdeki köşelerimde bekledim… Siz gelmeyince ben size davetsiz misafir olmaya karar verdim.

….ESSELAMUNALEYKÜM…..
Sevgiler karşılıksız olmaz diye biliyorum.Ama şu an sanki bu söz yanlış gibi geliyor bana. Çünkü benim sevgim karşılıksız kaldı.Benim size açtığım kapıların hiçbirinden içeri girmediniz.Kalktım sevgimi belirtmek için, ben sizin açık olan tek kapınıza geldim. Umarım beni kabul eder ve layıkıyla ağırlarsınız.

…Çok şey söylemem gerekiyor ama hepsini şu an söylemem imkansız.Sadece “BİRLİĞE ÇAĞRI” Köşemi okumanızı isteyeceğim.Orada yazdıklarıma riayet ederseniz mutlu olurum.

………Selam ve sevgilerimi gönderir,hayırlı günler dilerim,

…………………………………….GÖRÜŞMEĞİ ÜMİT EDİYORUM..!!!!!!!!!..................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Aykut Uysal » Çrş Mar 22, 2006 4:46 pm

ooooo güzel insan nasılsın seni burda bulacagumi biliyidum şaşurtmadun beni emmoglu görüşemiyoruz uzun zamandır amcama ve yengelere selamlar
Kullanıcı avatarı
Aykut Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Nis 17, 2006 5:33 pm

Hasan nerelerdesun yahu sen yakinda kayip araniyor ilani verecegim, ula yuzunu goren yakinda cennetlik olacak msn de hic karsilasamiyoruz, insallah herkes cok iyi selamlarimi soyle, kendinize iyi bakin sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hasan Uysal » Pzt Mar 03, 2008 3:49 pm

Kusura bakmayın baya oldu siteye ugrayamadım oncelikle hepinizden özür diliyorum. Bende vatani görevimi yerine getirmek icin askere gittim suan dagıtıma gelmiş bulunmaktayım usta birligim GAZİANTEP / OGUZELİ de yapacagım yolu dusen olursa beklerım :DD tekrardan hepınızden ozur dılıyorum.
kendınıze ıyı bakın ...
Kullanıcı avatarı
Hasan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Mar 20, 2008 1:09 pm

Hasan Merhabalar:
Sayfana baktım şu an Oğuzelinde Askersin Vatanı görevini yapıyorsun Allah kolaylık versin sana inşallah sağ salim baba oçağına dönersin dualarimiz seninle,bir gün bu mesajimi okursan benim sayfama girerek durumunu yazarsan sevinirim,dedenin ismini almışın ne güzel Allah rahmet etsin iyi muhabbetlerimiz oldu onunla Kırıkhanda,sana sağlikli,sıhhatlı,hayırlı görevler diliyorum yüce Allahtan,görüşmek üzere hoşta kal.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

....

Mesajgönderen Süleyman Uysal » Pzr May 18, 2008 2:10 pm

sen kimin emmioğlusunnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaa kurban olurum sana...
Kullanıcı avatarı
Süleyman Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir