MEHMET ZEKI SARI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

mehmet zeki sar

Mesajgönderen Mehmet Bülent Ayan » Pzt Şub 13, 2006 12:11 pm

ola nevar neyok göruşuyumisun uşaklarile istanbulda .hepsine selam eyle
demin paragasa girdum. cuma günleri haber verun banada ama usta lazim bana ha. oyle her adam duramaz karşumda.
tekrar bütün dostlara selam

Uygunsuz Kelime GÖRİŞELUM ( AĞABE)
Kullanıcı avatarı
Mehmet Bülent Ayan

merhaba

Mesajgönderen Osman Kıran » Çrş Şub 15, 2006 7:41 am

KARDEŞİM MESAJIN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.KUSURA BAKMA İŞLERİN YOĞUNLUĞU DOLAYISIYLA BİRAZ GEÇ CEVAP VERDİM.İNŞALLAH BUNDAN SONRA BOLCA GÖRÜŞÜRÜZ.SANA İŞ HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.SAĞLICAKLA KALIN.
Kullanıcı avatarı
Osman Kıran

Mesajgönderen Fatih AĞAOĞLU » Çrş Şub 15, 2006 2:07 pm

Plan defteri yap bir nüsha bana ver.Ona göre maçi alayim.Masonluğa alışma!Çünkü sabatayi halledemedun :D
Fatih AĞAOĞLU

Yahya ŞAHİN

Mesajgönderen Yahya Şahin » Çrş May 03, 2006 9:21 pm

Değerli Zeki kardeşime göstermiş olduğu bu inceliğinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım. Hep böyle hal hatırlı ve neşeli ol emi. BAŞARI dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Yahya Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Pzr May 07, 2006 8:44 pm

ne haber mini topraksuz maçi kaybettun çok iddiali konuşma.Bana bak gelurken kazma kürek getur rampaya saracağuk

adamum nasi tanimasun sıra arkadaşuni mahmutağaoğli mahmut yazar trabzon turizm otelcilik ağrı eleşkirtte askerdu bilursun mahmut senede iki defa nezle olur herbiri altı ay sürer

SELAMUNALEYKÜM KADİM DOSTUM.İYİSİNDİR İNŞALLAH.KAÇ TANE DAHA PARTİ KALDİ.DAVET ETMEYUSUN HİÇ.OLA DÜĞÜN NE ZAMAN.KIYMET YENGEYLE İSMAİL EMİCEYİ ARAYU DEYEYİM OLARA GELU TAKSUNLER YÜZÜĞÜ.ARTUK SULTANLUĞU TERKET
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Alkan » Prş May 11, 2006 7:45 pm

Sayın Sarı... İlginize teşekkür ederim. Yanılmadınız. Ama kaban eniştesi olmanın ötesinde; baban yakın arkadaşımdır.Baba annen( Rahmetli) çok sevdiğimiz halamızdı...Uzun yıllar dışarda kalmak iletişimi engelliyo.
Tekrar teşekkür eder sevgiler sunarım.
Mahmut Alkan

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt May 13, 2006 11:21 am

Mehmet Abi nasilsin :?: bakiyorum bu siteye baglantin hala eskisi gibi aktif olarak devam ediyor amann allah nazarlardan saklasin ne guzel keski bende oyle yapabilsem ama net olmayinca imkansiz :( ne var ne yok :?: neler yapiyosun :?: hayat nasil gidiyo :?: kedine cok iyi bak Saygilar

Ne zormus memleket hasreti yaa Turkiyedekiler bile cekiyo o hasreti ama onlarin bir farki var oda ne zaman isterseler gidebilirler biz ise daha zor benim odamdaki nettin baglantisi guclu olsa 24 saat burdaydim ama cok yavas ve az baglantisi var ben valla okula git gel hafta sonu arkadaslar ile gez bazen halamla gorusuyoruz iste ne yapim elin memleketinde okul cok iyi gidiyo seneye lise 2 ye geciyorum iste dileklerin icin saol sende kendine iyi bak allahta sana kolaylik versin gorusmek umidi ile Saygilar
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Ayan » Pzr May 14, 2006 2:30 pm

Dostum ulastık kazakıstanlara ola verdun bıze kazı sımdı gulersun degıl mı
ne bıleyım sımdıluk karıpluktan baska bı sıkındım yok allaha sukur
bırde sabıt bır yer henuz vermedıler her kese selamlar...
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sonay Kazancı » Pzr May 14, 2006 9:34 pm

Hoş bulduk kardeşim.Bu site sayesinde ulaşamadığımız arkadaşlara ulaşıp onlardan haber alabilmek çok güzel.Bu sitede emeği geçen bütün insanlara teşekkür ediyorum.BAŞARILAR SİZLERLE OLSUN.SAĞLICAKLA KALIN.
Kullanıcı avatarı
Sonay Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlker Özer » Çrş May 17, 2006 7:34 pm

gardaşım geç de olsa cevap vereyim sana ne var ne yok şu anda aydınla dükkandayız nasılsın selamları var sna sen de herkese selam söyle kendine iyi bak görüşelim ms n den
Kullanıcı avatarı
İlker Özer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Prş May 18, 2006 8:53 am

Ola nedu bu sanga ile ağaoğlunun senden isteduğu paragatlarda rahat bırakmayuler seni ama sen olra bakma bilduğun yolda devam et onlar seni kıskanuyuler herhalda birda onlar nasıl yaptiler acaba bir sorarmisun?
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Cengiz Ayan » Pzr May 21, 2006 6:36 pm

zekı kardesım merhaba nmasılsın?ınslalah ısler yolundadır saglıcakla kal goerusmek uzere
Cengiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt May 22, 2006 7:45 am

merhaba kardeşim tanışmıyoroz ama ilk imeil yazdığın için teşekkür ederim inşallah daimi olur sevgilerle
hasan özdil

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Cum May 26, 2006 1:46 pm

nerde eski jenarasyonlar selam zeki ağabey nasılsın görüşmeyeli kaç yıl oldu yaff? bundan sonra irtibatı koparmayız inş.... hoşçakal
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

teşekkür

Mesajgönderen Gökhan Özdil » Cmt May 27, 2006 2:16 pm

Merhaba Mehmet Bey Teşekkür ederim bu sıcak misafir perverliğinizden dolayı. İnşallah bundan sonra sürekli görüşmeye devam edeceğiz.

Selamlar.
Gökhan Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir