KÖKSAL İBRAHİMAĞAOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Düzelteme....

Mesajgönderen Hüseyin Serencam » Prş Oca 26, 2006 11:53 pm

Hüseyin SERENCAM yazdı:Günlerden Çarşamba, saat 23.20, mekan Ünal Şarküteri, sıcaklık -5 C...
Dükkanın kapısından içeri giren ve ayn anda 4 kişiyle de göz göze gelebilmeyi başaran tepeden tırnağa giyindiği siyah kıyafetleri ve montunun açık olan fermuarı hasebiyle hacer-ül esved taşını andıran delikanlı, usulca dükkanın hanegasına geçer ve dışarı çıkarken oradakilerin kendini tanıdığı farkeder...
Bu durum kimin başına gelse yadırganmamak ve arkasından "la habu denyo kimdi? İnsan bi selam verir." dedirtmemek için oradakilerle başına gelecekleri bilmeden selamlaşır...
Hüseyin: Abi merhaba...
Köksal : Habuni tanıdun mi? Hani sitede yazayor ya "matador,mason" diye işte O.
O sırada, Köksal Abi'nin omuzunun üstünden bana bakan ve konum itibariyle amel defterini tutan melekleri andıran Ünal Abi:)
Ünal : Hüseyin tanımadın mı? Köksal İbrahimağaoğlu daaa...Sedat İbrahimağaoğlu'nun . (Ünal Abi cümlesini tamamlayamaz ve Hüseyin hemen devreye girer)
Hüseyin: ..............'un amcası.
Bu diyalog biter ve Köksal Abi'nin "Eyi daaa...Komik olduğunu duyduk da bu kadar da olamaz.O kadar yaşlı mı gösteriyorum?" cümlesiyle Hüseyin afallar , söylediklerinin yanlış anlaşıldığını farkeder ama o kadar içten gülümseyen insanları sukut-i hayale uğratmak istemez ve mekandan ayrılır...

Soru: Yukardaki paragrafta nokta nokta olan yer sizce nasıl dolduruldu ki; bu metin bu sitede yayımlandı...
Cevap: Olayın aslı şudur...Köksal İbrahimağaoğlu'nun GATA'da okuyan yeğeni ,yani ONUR, Hüseyin'in 14 senelik çok samimi bir arkadaşıdır ve o cümlenin aslı "Onur'un amcası." idi...Fakat ön yargılarla kasıp kavrulan Köksal Abi, daha ben dükkandan içeri girer girmez benim hakkımda kafsında oluşturduğu "komik uşak" önkabulunün yansımasını davranışlarımda aradı lakin beklediği gerçekleşmince "Onur'un" kelimesindeki "Nur"u çıkardı ve sadece "O'nun (yani Sedat Amaca'nın) Amcası" olarak algıladı.
Yorum: Demek ki arkadaşlar! Espirili olmak her zaman faydalı birşeydir. Düşünsenize yanlış anlaşıldığınızda bile insanlar size kahkahayla tepki veriyor:)Böyle bir nimeti para verseniz elde edemezsiniz. :)
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Serencam
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

KESİLMA

Mesajgönderen MEHMET AYDİNLİ » Cum Oca 27, 2006 12:47 pm

Senda hizuni kesdun,bilduklerun okadarmi idi ,hatılamaya çaliş daha bişe biliyumisun, hayde bakalum.
MEHMET AYDİNLİ

Mesajgönderen Fahrettin Yilmaz » Cum Oca 27, 2006 2:11 pm

SAYIN MÜHENDİS BEY GÖRÜŞEMİYORUZ KENDİNE İYİ BAK
Kullanıcı avatarı
Fahrettin Yilmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Sal Şub 07, 2006 6:36 am

sevgili kardeşim

artık siteye yazı yazmaz oldun. yoksa ilhamın mı kayboldu.
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

kravatsız siyaset

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Şub 10, 2006 10:39 am

Köksalcığım ,ebeyce bir zamandan sonra sizleri tekrar burada görmek inanınki çok güzel.Benum fotoğrafumami kafayi takdun,güzelluk desen yok bizde ne yapalum kardaşum,oyle süslenmek ile gelen güzeeluği boş ver gitsun.İşyerinde bek kravat takmadığımız için kravatlı bir fotoğrafımda yok,bizum işumuz arazi ,ve üretim işleri olduğundan bek kravat takmayız.Kururlananacağın siyaseti yine yapıyoruz,gençliğimizde ve öğrenciliğimizde hiçbirzaman sisteme uymak için siyaset yapmamışız,bildiğimiz doğruların peşinden giderken demokratik ordam hiçbir zanaman oluşmadığından ,düşüncelerimizi sürekli illekal yolla yaptığımız için kravat işi bize uzak kaldı.Lekal mücadelelerimizde de siyaset yaparken kravatlı desinler siyaseti yerine yine düşünce siyaseti yaptık.Toplumsa siyaseti kişisel siyasetten ön planda tutmak daha doğru olur diye düşünürüm.Her gördüğün kravatlı siyasetçi senin veya bizlerin sorunlarını çözeçek, veya işini yapaçak diyede bir şey yok.Genelde böyle siyasetçiler zübük olurlar, zaten insanlarımız hiçbir zaman zübüklükden kurtulamamış.Kravat takmadan siyaset yapanların düşünceleri insanlara daha faydalı olmuştur,kıymetleri bilinmemişdir. Yinede sizler için bir şeyler düşünürüz, zübük olmadan arada kravat da dakarak akademik siyasetci olmaya devam ederiz.Sizlerde yapmaya devam edin.selamlar.görüşmek dileğiyle
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şükrü Ağaoğlu » Pzt Nis 17, 2006 9:14 am

Güzel Kardeşim
Biraz geç oldu ama biliyorsun sadece pazar günleri Samsun'da oluyorum.
Bundan böyle her pazar burdayım beklerim
Selamlar
Kullanıcı avatarı
Şükrü Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Nis 17, 2006 5:55 pm

Merhaba Koksal nehaber ya bakiyorumda iki sitedede gorunmuyorsun, kitaplarin arasindan kafani soylebir kaldir, ve bize selam ver :) iyi olman umuduylan, islerinde basarilar Huseye selamlarrr, kendinize iyi bakin, sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzr Nis 30, 2006 8:49 pm

Meslektaş kendini özlettin.Senin çoğu şeyi aştığını biliyorum.Site sensiz olmuyor.selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Ayal » Cum May 05, 2006 9:11 pm

KÖKSALÇIĞIM TRABZONDA GÖRÜŞMEK NASİP OLMADI BARİ BURDA GÖRÜŞELİM
Kullanıcı avatarı
İrfan Ayal

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Kas 16, 2006 3:01 pm

.....Merhaba Köksal,

...Bu köşeyi takip ediyor musun bilmem.Ama ben yine de yazacacğım.T abi bu kararı alanlara ortak teşekkürümdür.Lütfen iletiniz....

...Şurluların ortak bir sitesi ortak bir sesi olması en güzelidir.

...Kararı verenleri kutlar selam ve sevgiler sunarım.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzr Kas 25, 2007 2:34 pm

köksal kardeş nasılsın hayli zaman oldu görüşmedik umarım nette selamlaşiriz ....
samsuna doğru yolun düşerse beklerim
....kal sağlicakla...
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 07, 2008 12:17 pm

Trabzonda senun kalduğun bölgede hava kirluluği varmi.
Havanun açuk kapali olduğuni anlayabiluyurmisun?
Hava nasil orda?
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Mar 26, 2008 12:20 am

Köksal Merhabalar:
Diğer bölümlerde sıkgörüyorum ama bu bölümde yoksun gibi birşey tabii son zamanda,ben bir mesaj yollayayım dedim bir vesile olur aktif durumun yeşerir,muhabbet yapma şansımız doğar,bu duygu ve düşünce ile sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Nis 03, 2008 8:47 am

Merhaba Köksal,
Ben bugün bir yaşıma daha girmiş bulunuyorum..Sen İbrahim İbrahimağaoğlu'nun Hocamızın oğlusun haaaaaa ?

Ben senin bu ilk sayfanı hiç okumadım demek ki ! Biz İbrahim Hoca ile gözümüzü açtık...Aşağı yukarı aynı yıllarda emekli olduk...Ben emekli olacağım zaman Çaykarada bir araya geldik..Benim emekli olmamam için çok dil döktü...Ama beni vaz geçiremeyince de üzülmüştü..Onu hürmetle anıyorum...En son Bayburtta görüşmüştük...Orada senin yanında mıydı ,yoksa bir başka oğlunun yanında mı bilemem...Bayburtun dışında bir yerde lojmanda kalıyordu...Ondan sonra daha görmedim..Ona benden selam söylersen çok memnun olurum...

Sana mutlu günler dilerken şimdi daha çok seninle görüşmek istiyorum:Nasip olur inşallah..Selam ve sevglerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Nis 03, 2008 6:47 pm

Köksalciğim....!!!!
Mühendisliğinin yanında edebi yönünün de hiçde yabana atılır bir şey olmadığını ''MESAJ PANOSU'ndaki o kıymetli vede köyümüzün yapmacıklardan münezzeh şiveleriyle yazdığın makalelelerden anlamamak çokda zor değil...!!Senin o güzel hicivlemelerini okuyupda doruları yazmamak sana haksızlık olurdu.Bu nedenle sen o yazıları yazmış biri olarak benim nezdimde çok daha iyi övgülere gerçekten layık birisin....!!!Ailece savdiğim ve takdir ettiğim birisin...!!!
Seni öpüyor ve başarılarının devamını diliyorum....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 2 misafir