Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Hoşgeldin nasılsın? Yahu bu Kırıkhan'dakilerin bu işten yeni mi haberi olmaya başladı? Umarım senle birlikte katılan daha da artar. Reklam önemli bilirsin!!! Neyse sitenin reklamını yapalım ve daha çok kişiyle en azından sanal alemde görüşme imkanımız olsun.
Saygılarımla...
MERHABA KARDEŞİM UZUN ZAMAN OLDU BUKADAR UZUN ZAMANA RAĞMEN HİÇ DEĞİŞMEMİŞSIN AYNI ATOM KARINCA BİZE KATILMANA COK SEVİNDIM KATILIMIN DAİM OLUR İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL.
aramıza hoşgeldin ömer abi
katılımının daim olması en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin kampanyalarınız hakkıında mesaj atarsan bana sevinirim istanbulda fiyatlar çok yüksek seyrediyor teşekkürler
dostum selam,
görüşebilmemiz ancak bu ortamda gerçekleşiyor olmasını nasıl değerlendirelim bilemiyprum. bunada şükür demek lazım. epey zaman oldu haberleşemedik.iyisin inşallah. memlekete, bizlere zaman ayır.unuttun gitti. abine ve soranlara selamlar
merhaba ömerim, nasılsın biraz değişmişsin zaman sendende bazı şeyleri aldı götürdü, uzun zaman oldu görüşmeyeli, seni hep kadirşinas bir arkadaş vefalı bir dost olarak tanıdım, kendine iyi bak,
SEVGİLİ KARDŞİM NASIL SİTEYİ BEĞENDİNMİ GORUYON BU GAVUR İCATINI NERDEN NEREYE KIMLERİ BULUŞTURUYO ALLAH RAZI OLSUN BUNA SEBEP OLANLARDAN YOKSA BUKADAR KİŞİ BİRARADA NERDE OLACAKTI UZUN YILLARDIR GORMEDİKLERİMİZİ BURDA GORDUK.KENDİNE İYİ BAK YEĞENLERİMİN DE GOZLERINDEN ÖPERİM HERKESE SELAMLAR.