"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Vakite değil dostum nakite var ihtiyaç Elektrik almak için şart koşuluyor sayaç Varsa imkanın bana bankada bir hesap aç Yatıracağın para biraz okkalı olsun.
Okka tarihte kalmış bahsedelim kilodan, Saatçı Muhammet’e yardım etsin Yaratan, Emekliden ne çıkar yüz bulmuyor paradan, Olmayan dolarlarım dostuma feda olsun.
Son dönemde her halde bozdurdu dolarları Hepsi bana çok gelir yollarsın kalanları Beton, demirle doldu.inşaat kolanları Halis olan niyete derim ki kabul olsun.
Eksik olunca bir harf ben kurtardım bu işten, Bozduran gönderecek eğer artarsa dişten, Fayda gelmez sanırım ne komşudan ne eşten, Ev, evlilik yapana Allah yardımcı olsun.
Bilerek eksik oldu oradaki n harfi Niyetim uyarmaktı yardım için etrafi Kontrol ettim ne yazık hem dolabı hem rafı Söylesene can dostum döviz bozan kim olsun.
Öyle olsun bakalım ben uyarım her şeye, Bugünlerde ihtiyaç var olmayan neşeye, Şu döviz konusunda sıkıştırma köşeye, Kıyı bucak tamtakır diyelim sağlık olsun.
Kasım geldi geçiyor kış dayandı kapıya Bol malzeme yatırdım bu gaybana yapıya Seneye başlanacak bu gidişle çatıya Döviz bozma konusu dediğin gibi olsun.
Anladım dediğini bayağı kolayladın, Şenlemek için herhal seneyi ayarladın, Yaptığın işlerini ne güzel sıraladın, Duam seninle dostum Allah yardımcın olsun.
Bu gün hava çok güzel gökyüzü marmareya Dört ayda inşaatta ancak geldik yarıya İşi bitirmek için ihtiyaç var paraya Yapıcı olanlara Ellah kolaylık versin.
Şikâyet etme dostum çok güzel iş becerdin, Eğer ev yapmasaydın sevdiğini üzerdin, Sonra da benim gibi köşe bucak gezerdin, Başlanan iş bitiyor Rabbim kolaylık versin.
Dostum der Tırabzonu kaldır koy en üst rafa Maşallah son dönemde gol yağdırır etrafa Oyun seyretmek için yaklaşalım ön safa Cefakar taraftara Mevlam kolaylık versin.
Doğru dersin üstadım gol atmakta yok zorluk, Yıllar oldu taraftar bekliyor şampiyonluk, Sanırım birileri yapıyor korbagorluk, Sabırla bekliyoruz Allah kolaylık versin.
Daha da git ileri korbagorluk ne demek Son bir kaç yıldan beri evlerde var inlemek Nasıl sığar ağzına şampiyonluk beklemek Rab bim o fırtınaya akıl ve izan versin.
Spor ne hale gelmiş mümkün değil anlamak, Sporcuların işi değil futbol oynamak, Bazıları bu yoldan büyük para kazanmak, Ne diyelim herkese Allah’ım insaf versin.