"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Benim gibi şu anda olsan otuz yaşına, Elbet kıyak yapardın severek gardaşına, O zaman da hiç kimse çıkamazdı karşına, Gönlümden geçenleri anladın mi arkadaş.
Ola otuzbeş değil otuz diyorum otuz, Eskiden taşınırdı Oftan arka ile tuz, İnşallah dostum görer hedefte vardır bir yüz, Sağlık ve huzur dolu çok gün gör sen arkadaş
Presleyip pamukları hazır ettim balyayı İnşallah hep birlikte diyeceğiz dalyayı Gezip hem de tozalım birlikte Antalya yı Gerçekleşir mi bilmem sen ne dersin arkadaş.
Benim dememle olmaz sende istek olacak, Herkes hazırladığı azığıyla kalacak, Bilmem ki yaraları kimler gelip saracak, Belirsizlik içinde kalmaya arkadaş.
Yüzde elli çizmişim bu sene ki rotayı Bilmem hatırlar mısın Arçil ile Şotayı Misafirim olursen hazırlarım odayı Bobayros ta sohbete söz versene arkadaş.
Yüzde elli ne demek ben onu anlamadım, Biraz stresim vardı onu da atamadım, Bazı şeyler düşünüp hesaba katamadım, Bu durumu bir daha anlatsana arkadaş.
Demek ki senin dostum yüzde elli şansın var, Bende öyle garanti yoktur elde sıfır var, Dediğin anlaşıldı en azından niyet var, Yüzdeyüz olmasını diliyorum arkadaş.
Yaratan ın takdiri, kulun ise niyeti Hepsi boş hepsi yalan yok dünyanın kıymeti Yaptığı salih amel olur kulun ziyneti Hemenceyi ağzına kadar doldur arkadaş.
Dünyaya göre dostum hemence kolay dolmaz, Ahrete göre ise o işler belli olmaz, İslami yaşayanın inşallah yüzü solmaz, Bu dünya gelip geçer ahrette zor arkadaş.
Neden kötü düşünüp karartırsın kalbini Aklından hiç çıkarma her dem zikret Rab bını Yap kulluk görevini biraz kullan aklını Tedbirini alarak tevekkül et arkadaş
Eyvallah gönül dostum aldım dediklerini, Her zaman sayıklarız senin bildiklerini, Allah korusun canım daim sevdiklerini, Her şeyi düşünürüz zor yaparız arkadaş.
Sebat ve tevekkülle yap elinden geleni Rabbım geri çevirmez O na gönül vereni Ne zaman çalar ise yolculuğun sireni O na yürüyeceğiz hiç unutma arkadaş.
Hazırlık yapılıyor eğer değer bulursa, İmanlı bir yaşayış imanlı göç olursa, İnsanoğlu nefisten şeytandan kurtulursa, İnşallah sonuç güzel olacaktır arkadaş .