"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Takım yenildiğinde elbette üzülürüz, Hafta sonu bu yüzden adeda süzülürüz, Kaskatı kesilmişken buz gibi çözülürüz, Taraftara Alkah'ım her zaman yardım etsin.
Her halde bu aralar gidecekler seçime Futbolcu, teknik heyet döktü işi geçime Seçim sonrası her hal girecek bir biçime O yeni yönetime Yaratan yardım etsin.
Bende Trabzon aşkı var seçim meçim anlamam, Öylesi boş şeylerle kafamı oyalamam, Karanlık odalarda tek başıma kalamam, Benim gibi olana Allah'ım yardım etsin.
Neyse bu defa yendi baş belası takımı Dersinki vücuduma bağladılar akımı, Bağcı ne aldı bilmem biz almışız salkımı, Bundan sonrasını da Allah'ım iyi etsin.
Bağlı otomatiğe üç geri bir ileri Güllük ve gülistanlık görür dostum her yeri Lig sonunda altıncı, yedinciliktir yeri Daha üst sıraları Yaratan nasip etsin.
Sahatçı takım için feda eder canını İnceler tüm liglerin yıllarca her yanını İnan dostum bu kadar yakan yoktur canını Sorumlu olanları Yaratan ıslah etsin.
Aslında bu bizimki tamtamına hastalık, Bundan kurtulmak için gerekir mi ustalık, Mecburen çekeceğiz yaşadıkça biz darlık, Allah’ım bu konuda hepimizi af etsin.
Bu hafta Muzaffer in laf denmez neşesine Takım yatmış olsa da dokunmaz ensesine Ne söylerse itiraz edemem bişesine Yaratan bu dostumu çifte muzaffer etsin.
Evet burada mesaj sayısı: 6161 Şu işe bak bu bana nasip oldu.
Doğru dersin can dostum takım oyunu yoktur, Bunun için taraftar, bizlerde stres çoktur, Bazı futbolcularsa sahada atıyor tur, Dua edelim bu yıl bizi beşinci etsin.
Tanışma sayfasında her hal aldın cevabı İnşallah melekler der çoktur bunun sevabı Dilerim artı olur tüm dostların hesabı Acizane duamı Yaratan kabul etsin.
Ne yazayım can dostum sıkıntı her taraftan, Duamız Allah’a dır umudumuz var aftan, Bazen insan öyleki sanki düşmüşsün traftan, Zor durumda olana Yaratan yardım etsin.
Dilerim tüm dünyada dümdüz edilsin traflar İlim öğrenmek için kitapla dolsun raflar Gün gelir arka sıra dizilir üzgün saflar Rab bim göç esnasında bizlere yardım etsin
Yapacağımız o göç hiç akıldan çıkmıyor, Nefise esir olan kitaplara bakmıyor, İbadet edenleri büyük Rabbım yakmıyor, O büyük hesap günü Yaratan yardım etsin.