"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Maşallah hazırlandı yolculuğa çıkacak Dostum silah kuşanıp Kurt Dağını aşacak Sakalını görenler dönüp buna şaşacak Sadece duan kafi, yeter ki daim olsun.
Eğer nasip olursa yolculuk yapmak kolay, Saatçı dostum bunu sakın yapmasın olay, Savaşa tek gidilmez kurmak lazımdır alay, Güzel olan herbir şey dilerim nasip olsun.
Biz aştık alayları tümen, kolordu, ordu Kahraman Mehmetçikler savunuyorlar yurdu Ehli kitap ırkıma yazık ki komplo kurdu Duam muvaffakıyet bizlere nasip olsun
Vatan konusu elbet gönüllerde bir şeref, Şehit olmak istiyor Ahmet,Mehmet ve Eşref, Mehmetçiğin yaptığı en büyük kutsal görev, Dileğim askerimiz daim Muzaffer olsun.
Çok konular işledik bu atma türkülerle Analım birbirini her zaman övgülerle Elveda söylüyorum selam ve sevgilerle Zafer inananların zafer TÜRKLERİN olsun...
Anlamadım bu işi neye "elveda" dedin, Nere varır sonucu sanırım düşünmedin, Yoksa gönül dost senin kötü mü vaziyetin, Duam daim seninle gönlüne göre olsun.
Muzaffer in takımı tutturdu istikrarı Tam dört maçta dört puan geldi ikinci yarı İstikrar beraberlik oldu çok şükür karı Dostum, bu istikrara, demem hayırlı olsun.
Beraberlik serisi bir gün gelir bozulur, Fırtına yenilirse bu taraftar üzülür, Düğümlenen bu durum hafta sonu çözülür, Galip gelsin takımım taraftar mutlu olsun.
O gün Tırabzon dayım lakin gitmem o maça Çıkarım Şur köyüne aydınlık saça saça Afrin de hainleri şükür aldık kıskaca Mutluluk tüm Milletin, zafer ordunun olsun.
Hayırdır hafta sonu Trabzonda ne işin var, Davet edilmediysen bakarsın Vali kovar, Hemen bir sadaka ver yedi belayi savar, Hayırlı işin varsa Allah yardımcı olsun.
(Sizlere kolay gelsin bu bölümün çıktısı tamam şimdi paragafa geçiyorum. Selam,sevgi ve saygılarımla)
Buraya düz yazının yasaktır yazılması, Yaptığın iş önemli dostların kapışması, İnşallah bitmeyecek sayfanın atışması, Basılacak bu kitap köye hayırlı olsun. M.M.A.
İnşallah hayırlıdır şerle kesin aram yok Dostlar öyle zannetsin çepte şükür param çok Biraz gezeyim dedim nasıl olsa karnım tok Yapacağım işlere deyin hayırlı olsun.
Hepimiz bir arada şerden uzak duralım, Dostları arayarak hal hatırı soralım, Hatırlatması için saatleri kuralım, Güzel günler yakında sevenler mutlu olsun.
Konu anlaşılmıştır gidiyorsun silaya, Can dostum selam söyle Şura ve Çaykaraya, Uğrarmısın bilemem Kozno denen meraya, Şimdiden söyleyeyim yolların açık olsun.