"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Yine attın çalımı görmeye yok mecalim, Gelelim bir araya her şeyi konuşalım, Vatan,Millet ve Bayrak İslâmda anlaşalım, Bu vatan hepimizin karşılıksız sevelim.
Anlamam ben çalımdan şut çekerim ortadan Bahsetmedin bu ara niçin mavi bordo dan Her şeyi beklersiniz niçin bilmem ordudan Sevdiğimiz kişiyi karşılıksız sevelim.
Şu an karışık kafam internet bağlanmadı, Herhal bilgisayarın kayışı yağlanmadı, Hangi Türk insanının yüreği dağlanmadı, Dostluk ucuzlamıştır birbirini sevelim.
Gerçekten uçukladı dudağım nerden bildin, Gönül kapın açıktır haber almadan verdin, Anlaşılan can dostum olgun yaşına girdin, Sevmek çok güzel duygu gece gündüz sevelim.
Arar da bulamazsın gün gelir Sahatçıyı Allah vermesin bize çekilmeyen acıyı Hüzün sarar gün gelir dost, arkadaş, bacıyı Zaman varken gönülden birbirini sevelim.
Ta ezelden konulmuş yolculuklar sıraya Tirene binecekler tabi değil kuraya Temennim o Cennette geliriz bir araya Tüm dostlar bir birini karşılıksız sevelim.
Bu iş sıraya bakmaz günü dolan gidiyor, Ecel şerbeti tatlı fanı onu içiyor, Şu yalancı dünyada günler çabuk geçiyor, Hayat elbette tatlı yaşamayı sevelim.
Zehir ve panzehirin o işle ilgisi yok, Emir çok büyük yerden elbette kaçamak yok, Yaprağın düşer ise o yoldan dönüşün yok, Çıkılacak bu yolda Allah yardımcı olsun.
Dalda en sağlam duran kara yemiş yaprağı Taktın bu işe dostum anlıyorum bayağı Rabbım affetsin bizi yemeyelim dayağı Dilerim Yaratan dan duamız kabul olsun
Kafaya takmıyorum gerçekleri söylerim, Gece gündüz burada dostlarımı beklerim, İnşallah boşa gitmez bu benim emeklerim, Sevdiğim dostlarıma bu canım feda olsun.
İşler çok yoğunlaştı yazamıyorum dörtlük Habu karışıklıkta iş görür mü on dörtlük Bu vatanın uğruna yüzyıllarca kan döktük Damarımızda ki kan bu yolda feda olsun.
Bu işler elbette zor Allah kolaylık versin, Gidelim mi Afrine canım dostum ne dersin, Dileyelim Mehmetçik dilediğine ersin, Vatan, Millet, Bayrağa bu canlar feda olsun.