"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Arzum dostlarla olmak başka ne olabilir, Allah şahit bu işe düşünce şaşabilir, Allah için sevenler arkandan koşabilir, Artık ne söyleyeyim sevilelim, sevelim.
Kalandar geceleri uzun ve soğuk olur Arayan Muzaffer i İstanbul larda bulur Yazın Şur a gidemez Fotinos ta oturur Tüm köylerin halkını hep birlikte sevelim.
Dikkat et gönül dostum yaralarımı deşme, Benim kaderim kötü sakın peşine düşme, Zaman zaman ağlarım gözlerim sanki çeşme, Gönüller bağlı kalsın birbirini sevelim.
Dostum ısrarla söyler "yaralarımı deşme" "Benim kaderim kötü sakın peşime düşme" İstersen yaptıralım Corcilarda bir çeşme Kadere kırk beş deyip dertleri de sevelim.
Kadere razıyız biz amenna her gelene, Allah her şeye Kadir değer kıymet bilene, Tövbe kapısı açık günah silebilene, Hayat tatlıdır dostum gel birlikte sevelim.
Çok şükür tövbe ile günahlar süpürülür Yapılan salih amel huzura götürülür Firdevste sonsuza dek bir hayat sürdürülür Bu istek ve arzuyla birbirini sevelim.
Ne güzel anlatmışsın dostum diline sağlık, Defter eğer güzelse önüne gelir bağlık, Kötü amelin varsa ateş içinde dağlık, Güzel olması için Allah için sevelim.
Havalar açık, kuru Altuncu gezer durur, Kar, yağmur yoktur ama soğuk yüzüne vurur, Örtündüğü fes ise onu soğuktan korur, Kar, kürdük, buzul nerde söyle nasıl sevelim.
Onbeş yirmi gün sonra fındıklar çiçek açar Erikler de kıskanıp şen gülücükler saçar Mazallah don olursa her şeyi brakıp kaçar Kaderin cilvesini yaşayarak sevelim.
Rızık veren Allah'tır biz ise çaresiz kul, Bu iş için hayatta açılmamıştır okul, Kur'an'ın ışığında Nebiye doğru sokul, Yaratan ne diyorsa buyruğunu sevelim.
Yine başladı dostum bize vaaz vermeye Sokulacak bahçeye baharda gül dermeye Sakın deme Sahatçı başladı dost yermeye Olduğu gibi dostu kabul edip sevelim.
Dostluk sağlam olursa kolay kolay bitmiyor, Ara sıra bitse de öyle kökten yitmiyor, Sanmaki bu sarsıntı taraftarı yıkmıyor, Samimi yaklaşanı Allah için sevelim.
Burda bahar yaklaştı limonlar açar çiçek Suyuna su ekleyip yapacağız içecek Sırası gelen herkes bu dünyadan göçecek Onun için ne olur karşılıksız sevelim.
Öyle umutlu olma kolay o bahar gelmez, İnşallah dua eyle kış fazla uzun sürmez, Kalbi kapalı olan öyle her şeyi görmez, Burada birbirini biz gönülden sevelim.