"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Anlaşılan bu işe son gün nokta konacak, Öyle ses çıkacak ki millet deprem sanacak, Şahinkaya sayfası bir akşamda yanacak, Olumsuz durumları bu arada çözelim.
Yanacak o gün dedi Şahinkaya sayfası Korkar da gelmez ise Şur koyinun tayfası Temennim tavan yapsın Altunci nun havası Hallolması gereken sorunları çözelim.
Merak etme can dostum o şenlik olmayacak, Sürahide su yoktur tek bardak dolmayacak, İnşallah Altuncu'nun bu benzi solmayacak, Şenliği önleyecek sorunları çözelim.
Ölüm bize çok yakın ha geldi ha gelecek, Bunu bilen bir insan söyle nasıl gülecek, Biliyor k o insan en sonunda ölecek, Elbette diyemeyiz bu sorunu çözelim.
Gözünün önüne al bir araştır yöreyi Yaratılanın, dostum, salih amel görevi Cennette tatmak için baklavayı böreği Adil bir paylaşımla sorunları çözelim.
Hem Cennet hem baklava herkesin istediği, Bizler dua ederiz ya Allah'ın dediği, Önemli olan Cennet gündem değil yediği, Gitmede problem varsa o sorunu çözelim.
Yemek muhabbetinden hoşlanmam ben bilesin, Biliyorum şu anda bıyıkaltı gülersin, Allah'ım dostlarıma gönline göre versin, Herşeyi konuşalım güzel güzel çözelim.
Dün bir şey yazamadım vardı sitede erör Yaratan dan dileğim bitsin artık bu terör Lazım Milli Takıma çok iyi bir antrenör Yemek işini brakıp futbolu mu çözelim.
Yemek işi olmasın bir de tabi siyaset, Bu ikili önüne daim çekelim bir set, Bunlar olduğu yerde eksik olmaz habaset, Yok deme sakın bana bu işi biz çözelim.
Güzel güzel konuşup devam edelim yola, Günün her saatinde girelim biz kolkola, Hedefe ulaşalım bakmadan sağa sola, Engel çıkarsa eğer hep birlikte çözelim.
Merak ettim ne halde Karadeniz dağları Hüzne bürünmüş her hal bahçeleri bağları Rahmet bekler yörenin ölüleri sağları Ne sorun varsa söyle hep birlikte çözelim.
Memleketten bahsetme içim tuhaf oluyor, Derinlere dalınca şu gözlerim doluyor, Daha da derinlerse benim benzim soluyor, Memleket hassas konu söyle nasıl çözelim.