"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bahanelerin hazır bekle gelecek Hızır, Bazen yediğin yemek sağlam mideyi kazır, Belki düşünüyorsun herkes bulunsun nazir, Bu durumda ben Sana mutluluk diliyorum.
Yazdığın son kelime öncekine çok yakın, İnan farkedemedim kötü düşünme sakın, Belki görürsün beni şöyle etrafa bakın, Gönül dostum ben sana mutluluk diliyorum.
Kapladı Kırıkhan ı keder, yas hem de hüzün Musalla da yatarken görür mi bizi gözün Af dileme anında elbet geçerli sözün Arkandan ben rahmet ve mağfiret diliyorum. (Ömer Küçük"e)
Vatan için toprağa düşen bütün şehitler, Kana doymayacak mi bilmiyorum vampirler, Mahşerde Yaratana ne gidip diyecekler, Bütün Şehitlere ben rahmetler diliyorum.
Güzel bir yağmur yağdı gece sabaha kadar Aydınlık olsun diye gök gürler şimşek çakar Sel basacak mı diye hoca dereye bakar Afetsiz, bereketli yağmurlar diliyorum.
Yağmur bereket derler zarar gelmese tabi, Şimşekler çaktığında okudun mu kitabı, Güzel ilişkilerde bilmek lazım adabı, Yaşadığın sürece mutluluk diliyorum.
Sıkıntı çekiyoruz ne yazık ki boşuna, Yaşıyoruz evrende gitmese de hoşuna, Karşındaki insanlar bakmıyorlar yaşuna, Huzurlu bir yaşantı herkese diliyorum.
Yirmilik delikanlı gibisin karşısında Fiyakalı yürürken Çaykara çarşısında İstanbul da kalmışsın yaşlılar ortasında Devamlı Çaykara da olmanı diliyorum.
İnsana huzur lazım nerede olursan ol, Nasip olursa gitmek açılır sana her yol, Bir yere gitmek için hava,deniz,karayol, Huzur dolu günleri sizlere diliyorum.
Bak bu benim dostuma bir yerden kalmaz geri Arada bir yapsana bir geri bir ileri Her hal Hadi Altında soyindurdun feneri Hayırlı gelecekler ben sana diliyorum.
O dediğin fenerler şimdi olmuş antika, Günlerin uzunluğu şimdi oldu dakika, Özlemler arasında gizlenmiştir patika, Özlemsiz güzel günler herkese diliyorum.
Millet tek ses tek yürek Atasını anıyor Soyulmasın kabuğu yaralarım kanıyor Bu vatan toprağında bak şüheda yatıyor Kendilerine rahmet, mağfiret diliyorum.