HARUN SEVER

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Harun Sever » Cmt Şub 04, 2006 8:36 pm

111 yazdı:teyze oğlu selam ben şehriye teyzenin oğlu hayırsız ayhan gerçi sende pek hayırlı sayılmasın neyse teyzeme hatice ablama aydın ağabiyime bide yengeme
sen evlendinmi duymadık ama evliysen yengemede selam görüşmenin daimi olması dileliğyle kendine iyi bak adaya yazın bekliyorum unutmaki burda yaşayan teyzemiz var

Ayhan merhaba;
Diyeceğim ki "Dinime küfreden bari müslüman olsa" ama sen dedin daha önce. Bende evlendim malesef, çok kaçım ama yakalandım. Sunay biliyordur, gerçi sende biliyor olmalısın (Zira Dursun Ağabey biliyor) ben Eskişehir deyim, hayat rutin bir hal aldı, sürüyor. Çok şükür bir derdimiz, sıkıntımız yoktur. Dilerim sizlerinde sıhhati ve keyfi yerindedir. Selamlarına Aleyküselam diyorum, ileteceğim. Yazın adaya gelmek zor, Allah nasip eder inşallah görüşürüz. Kendine iyi bak. Sana ve ailene, Dursun abime ve ulaşacağın tüm teyzem çocuklarına selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.
Kullanıcı avatarı
Harun Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Harun Sever » Cmt Şub 04, 2006 8:43 pm

FATİH SEVER yazdı:EMMOĞLU SİTEYE BİR GİRDİNMİ 6 AYLIK YAZIYOSUN. SONRADA KAYBOLUYON.BU İŞ SÜREKLİLİK İSTER. KÖSEÖMEROĞLU.COM NE ALEMDE ACABA.

Fatih merhaba!
Haklısın ne diyeyim, mazerette uydurmak istemem. Takip etmek oldukça zor ve mesai istiyor. Ayıramıyorum.
Koseomerogullari.com'da ise çalışmalarımız sürüyor. Bir Secere programı aldım, üzerine veri girişi yapmamız gerekiyor. Biraz zaman alacak, Ayrıca gireceğim bilgilerin yanlışlıkları olabilir kontrol etmek gerekir. Gerçi bunu siteyi aktif ettikten sonra üzerinden düzeltme yapabiliriz. Sen ordaki herkesin resimlerini tara veya makine ile çek. Hazırla... :)
Kullanıcı avatarı
Harun Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Harun Sever » Cmt Şub 04, 2006 8:46 pm

ömersever yazdı:aa öyle bi site mi var?

Ömer konuşmuştuk sanırım, tekrarlamayacağım, çalışıyoruz, belki sizlerden resim isteyebilirim eğer resimli yer almak isterseniz... Selam ve sevgiyle kal..
Kullanıcı avatarı
Harun Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Tanıtım...

Mesajgönderen Harun Sever » Cmt Şub 04, 2006 9:07 pm

Foruma Değerli kardeşim Fatih SEVER tarafından üye yapıldım. O nedenle forumu çok iyi bilmediğimden gecikmiş bir şekilde kendimi tanıtmadığımı farkettim. Gerçi Hasan SEVER ağabeyim beni uyarmıştı ama şimdi tanıtayım...

Ben Harun SEVER; Babam Köseömeroğlu (Rahmetli) Hüseyin SEVER Annem ise Gencalioğulları'ndan Havuli (AYAL) SEVER'dir. 1971 Çaykara doğumlu görünürsem de aslen Kırıkhan da doğmuşum. Sınıf Öğretmeniyim. Kardeşlerim Ağabeyim Aydın ve Ablam Hatice Sever'dir Halen Eskişehir Şehit Ali Gaffar Okkan İlköğretim Okulu Müdürü olarak görev yapmaktayım. Öğretmen Türkan SEVER ile evliyim. Herkese selam ve saygılar sunarım...
Kullanıcı avatarı
Harun Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

HARUN SEVER

Mesajgönderen Ahmet Sever » Sal Şub 14, 2006 12:02 pm

Harun abi merhaba.Buyuk ihtimalle akrabayiz :D ama heralde hic karsilasmadik. Daha da ilginci sadece Sever tarafindan degil Ayal tarafindanda akrabayiz.Benim anneminde soyadi Ayal...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Sever

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzr Şub 19, 2006 4:39 pm

HARUN HOCAM MERHABA HERZAMANKİ GİBİ ÇOK ŞIK GÖRÜNÜYOSUN UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞEMİYORUZ BU SİTE SAYESİNDE ARASIRA BULUŞALIM TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE KENDİNE İYİ BAK.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Cum Mar 03, 2006 4:14 pm

selamun aleyküm harun abicim nasılsın iyisindir inşallah.bende bu siteye yeni üye oldum ama seni görmedim burada neyse ne önemi var seni gördüm ya şimdi mühim olan bu.bende okulu bitirdim şimdiboş boş geziyom internete falan takılıyom .neyse kendine iyi bak yengeme de selam söle.allaha emanet ol.
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Cmt May 20, 2006 3:28 pm

merhaba haruncuğum nerelerdesin.ben alanyadayım cep tel.tük.var tel.num.mesajla yolla
hasan özdil

MERHABA !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt May 20, 2006 11:19 pm

.....ESSELAMUNALEYKÜM,

....Nerdesin Harun öğretmen? Bütün ŞURLULARI biraraya toplayan ve insanlar arasındaki hasretliği bir nebze olsun gideren,çok uzaklarda yaşayan Şurlular arasında köprü kuran bu site hiç ihmal edilir mi?

....Dön siteye ve bağlantılı olduğun kişilerin sayfalarına kısada olsa birşeyler yaz ve onların gönüllerini hoş et.Ve kervan yürüsün...

....Selam ve sevgilerimle.........
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

slm

Mesajgönderen Ümit Yazar » Pzr May 21, 2006 2:19 pm

uzun zan giremedim siteye abi bilmiyorum beni tanırmısın ben sizi kırıkandan tanıyorum ben erdoğan yazarın kardeşi ümit abi umarım iyisinizdir.sizi burda görmek çok güzel
Kullanıcı avatarı
Ümit Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen İbrahim Sever » Sal Haz 05, 2007 12:16 am

slm abi ne kadar da tanışmıyor olsakta sever lerdensin bu da bir ayrıcalıktır.allaha emanet ol.
Kullanıcı avatarı
İbrahim Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mail

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Çrş Haz 06, 2007 7:18 am

selam d ayımın oğlu nasılsın vallaha siteni ziyaret ettim mailleriokudum biraz da üzüldüm niye dersen hiç kimse akrabalarını tanımaz oldu hayırlısı olsun .durum pek iç acici değil.selamlar
Ahmet Hamdi Kama

selam

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzr Kas 04, 2007 10:32 am

dayımoğlu
nasılsın k.i.b
Ahmet Hamdi Kama

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzr Kas 18, 2007 7:57 pm

dayımın oğlu hiç aramiyon sormuyon unutma hep benseni ariyom bide ben ben senin abin sayılırım hadı sana kızamıyorum kal sağlıcakla
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Ferit Kama » Cmt Ara 15, 2007 1:35 pm

harun amca aramıza hoşgeldin... nasılsın iyimisin umarım iyisindir.. neyse kib...
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir