İLKAY DURGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Hakan Durgun » Cum Oca 13, 2006 2:47 pm

MERHABA KARDEŞ,

SAKIN BANA' BAŞKA FOTOĞRAFIM YOKTU' TERANELERİ OKUMAYASIN.
DÜŞ ARTIK SEVGİLİ İHSAN CIĞIMIN YAKASINDAN! DAHA NE KADAR SIRTINDA TAŞIYACAK BU ADAM SENİ.TAMAM,SENDEN BİN KAT YAKIŞIKLI,AMA İSTİSMARIN DA BİR SINIRI VAR BE KARDEŞİM.ÜSTELİK SENİ TANIYANLAR'EY MİLLET,O FOTOĞRAFIN GÖBEĞİNDEKİ ARKADAŞIN İLKAY LA TEK BAĞI, KARDEŞİ OLMASIDIR' DERLERSE YÜZÜN KIZARMAYACAK MI?

AYRICA SEBEP OLDUĞU KRİZ NEDENİYLE BİR ARABA SOPA YEDİĞİN MEHMET AYDINLI YI TANIMAMANI DA 'ALLAH BELANI VERSİN BORU,SENİ TANIMIYORUM ARTIK! ' ANLAMINDA KULLANDIĞINI DÜŞÜNMEK İSTERİM.AKSİ TAKDİRDE SENİ CEVDET İN DEYİMİYLE 'GERÇEK ŞURLİ ' İLAN ETMEK ZORUNDA KALACAĞIZ.

TÜM EV HALKINA SELAM EDER YANAKLARINIZDAN ÖPERİM.
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 15, 2006 9:05 am

ŞEREFSUZUM YAZDUKLARUNDAN BİŞE ANLADIYSAM

AĞABE NE OLDİ.BEN SANA DEDUM FUZULİ YERE YAZMA DİYE .SİLERLER DEDUM İNANMADUN.SİTE YONETİMİ HAZIMSUZ.DOKTORLAR GÖREVE.
BENUM YAZDUKLERUMİ BİLE SİLEYURLER.YAZMA OTUR.

GEYİK YAPALUM AĞABEY
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cmt Şub 04, 2006 10:27 am

Fotoğrafta yanında duranlar kimler.Yoksa okadar beyuk oğlunmu var.selamlar. Adaş nasılsın?Biraz ortaya çıkta haberleşelim.selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Şub 17, 2006 7:00 pm

Adam bir acar siteyi bakar nevar neyok, yoksa umduğunimi bulamadun, yoksa çokmu meşkulsun, tanişluk verduk tanimadun herhalde olsun ,sen genedasağolda tanima.

Merhaba ilkaycığım, geçen gün yazmışdım herhalde ulaşdıramadık.Neyse bilmem beni tanıyabildinmi .Dostlarımızı biz unutmadık, sizlerde unutmamışsınızdır herhalde. SELAMLAR

Yer üstini biturup yoksa yeralti işlerine soyundun, ne oldi sana burada hiç görüşemeden kayboldun, hayırlisi, bakalum netarafdan çikarsun.

İlkaycığım haklısın beni çıkarmamakda,bende olsam cıkarmazdım,çünkü benim yerime çayırda İlkay güvercinle azdayak yedin,biraz daha fazla yesen hatırlardın,demek dayak az geldi sana.
DOST VURULUNCA DEĞİL unutulunca ÖLÜRve BİZ DOSTLARIMIZI KIR ÇİÇEĞİ GİBİ AVUCUMUZA DEĞİL KURŞUN YARASI GİBİ YÜREĞİMİZDE TAŞIRIZ.HOŞCAKAL

İlkaycığım ütopylarumuz güzelda ,hiç kopya çeken yok, anlamaya çalışan yok,olsun bi anlayan çıkar ,sen geneda buralardan uzaklaşma, selamlar

Merhaba dostum, nasilsın.Görüşmeyeli seneler oldu ,ama ben devamlı sizleri soruyorum.Belkide şimdi karşılaşsak birbirimizi tanıyamayız,sende gene bir mahnita simasi var,bek değişmemişsin,zaten mahnitalara allah güzelluk verdida akli biraz av verdi, aklunuz biraz geriden gelur,heleda senile hakan yaylada o tayaği yedukden sonra hala aklunuz bek geridenda gelmişe benzemeyu ,bayaği hasar bırakmiş sizde.
Değerli dostum ,ne yapdığımı soruyosun .Ben Çaykurda ziraat mühendisi olarak çalışıyorum.12 sene oldu.Devlet işi sabah git akşam gel. Kışın genelde bu tempoda geçer bizim işimiz ,klasik devlet memuru işi.Yazları sıkı oluyor, çay imalatına başlarız ,geceli gündüzlü çalışırız.ağustosda 1 ay tatil yaparım onuda yaylada geçiririm.Bazan denizede gittiğim olur tabi , ama tatili yaylada geçiririm.Zaten Ofda oturuyorum,işyeride 15 dakika uzakda Hayrat Çay fabrikasında dır.Genelde günlerimi kışın ,azda olsa kitap okurum, dergileri takip ederim bu aralar, eskiden okuduğum felsefeye, bilimsel konulara ve değişik konulara daldım.Gazete okumayı hiç sevmiyorum,çünkü gazetelerdeki haberleri okudukça sinirleniyorum, küfretiyorum.iki senedir eve gazete sokmuş değilim,hele doğan gurubuna savaş açmışım.Konuşup muhabbet etmek için bek adam bulamıyoruz. Diğer çoğu zamanlarımıda intyernette gezinmekle, internette okumakla geçiriyorum.
Bir ara zaten sağlık sorunlarıyla uğraşdım, halada uğraşıyorum.Yazları sizin gibi dostların gelmesini beklerim.Bir iki muhabbet ederiz ,hasretlik gideririz diye.İnanki bazan burda konuşacağımız, muhabbet edeceğimiz insanlarla konuşacağımız kelimelerin cümlelerin sayısısı belli.Can sıkındısı, başka birşey yok.selamlar

İlkaycığım üsteki yazı bana aittir,yazarken çok acil işim cıkdığı için yarıda kesip ,isim yazmayıda unuttum ve misafir olarak yazıldı.dostum sen nasılsın, nezaman görüşebiliriz, hiç butaraflara gelme gibi bir niyedin yokmu ,yoksa geliyosunda görüşemiyoruz.Yılmaz ersezere soruyorum seni ,onunla msn de ,telefonda sık sıkgörüşüyoruz,diğer arkadaşlarlada arasıra telefonla görüşüyoruz.En sık İlkay Güvercin veYılmaz Ersezerla görüşüyoruz, biraz olsun hasretlik gidererek ,muhabbet ediyoruz.Sen hiç msn ni açmazmısın, ben kaydettim seninkini, gündüzleri mesai saatlerinde acarsan görüşebiliriz.tahdoh@hotmail.com tel:05377948332.
aydinli68@yahoo.com bu adreslerden görüşme imkanımız vardır.
sende kendinden biraz bahsedersen iyi olur, ne yapıyosun, nasılsın,durumlar nasıl, ne işle meşgulsun.
HERKESE SELAMLAR, AYDANLA GÖRÜŞÜYORMUŞSU HEPSİNE SELAM SÖYLE

Merhaba ilkaycığım.Sitede dağ sohbetleri, magazin ve diğer bölümlerde yazılarınızı bekliyoruz.katılımınız daimi olması dileğimle.
Çok meşgul olduğunuzu biliyorum ,fakat azdaolsa değerli zamanınızdan birazda çalıp duygularınızı, her konuda düşüncelerinizi bizimle paylaşmanızı bekelriz.herkese selamlar.
MEHMET AYDINLI
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir