"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bilmeyen çocuk sorar tenevira da nedir Bilen anlatır ona kağıttan pervanedir Tutulan kısmı odun, kanat iki tanedir Gençlere anlatalım onlar cahil kalmasın
Samimi söyleyeyim ben de unuttum onu, Anlaşılan bu akşam geldi gündemin sonu, Gelecek haftaya da Kuşmerim olsun konu, Bu konuda gizlide dostlar bir şey kalmasın.
Yine uykusuz kaldım ne desem kabul olmaz Ağızımla kuş tutsam yine de makbul olmaz Kafa gövdeye diyor istesen "şakul" olmaz Yavaş yavaş gidelim burda kimse kalmasın
Sayfa yarı olmadı dokuza zor çıkarız Bir kişi daha olsa on dokuza çıkarız Belli olmaz bakarsın şimşek gibi çakarız Bir iki resim ekle sayfa yarım kalmasın
Güzel bağladın dostum niyet ettin yatmağa, Bu sayfanın sonunda dost elini tutmağa, Bir bardak su gönderdim rahat rahat yutmağa, Saat bire gelince burda kimse kalmasın.
Büyük harflerle yazsam çok fazla mı yer kaplar Dikkate alındı mı yaptığımız hitaplar Güya dalga geçiyor bizimle kazma saplar Sözünün eri olan gelsin,geri kalmasın
Altı mesaj kalmıştır ne diye korkuyorsun, Üç kişi var burada hesap yapamıyorsun, Anlıyorum şu anda geçici susuyorsun, Altuncu da diyor ki bu sayfa boş kamasın.
Bu sayfayı okuyan duyar senin sesini, Ensesinde hisseder inanol nefesini, Şapkayı çıkar dostum koy başına fesini, Kulaklar üşümesin açık bir yer kalmasın.
Saate bakmıyorum sayfada numara kaç Dokuzu görür görmez buralardan kaça kaç Uyku ilacı yapıp gönderse bize Saraç Onun da doktorluğu bir kenarda kalmasın
Ne varsa giyinirdim şimdi olsam yaylada Köyde olsam fark etmez sobam yok yan odada Komşular uyanmasın yapmayalım şamata Yat emri verilende açık ışık kalmasın