"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Yazan az olunca bak dörtlükler de az olur, Gelip arayan burda sevdiği dostu bulur, Sıkıntı var ise de o an için kaybolur, Seslerimi burada duymayanlar kalmasın.
Saat yirmiüç oldu az kalmıştır hedefe, Az dediysem yazayım bir saatlik mesafe, İsteyene ikramım gece vakti künefe, Kupli vurulduğunda yolda kimse kalmasın.
Torunlar çekti gitti sessizlik çöktü birden Kendim yazar okurum hoşlanmazlar şiirden Bir gün gelir gidersem bu talihsiz şehirden Dileğim kalleşlere bu meydanlar kalmasın
Ümitler tükeniyor Saatçı gelmeyecek, Bundan sonra gelse de Altuncu gülmeyecek, Kaç dörtlük yazacak ki kendi de bilmeyecek, Hele bir gelsin yazsın aklımızda kalmasın.
Kafam rahat değil ki yazsaydım seri seri Yazdıklarımız bir gün olsun kültür eseri Okudukça ansınlar geçmişi eskileri Açık açık yazalım anlamayan kalmasın
Kuşmer çıkar karşıma her dörtlüğü yazanda Ne hünerler saklıdır şiir yazan ozanda Solaklım aklın kaldı ala ile sazanda Çaykara dereleri yabancıya kalmasın
Şükür yüküm azaldı eline sağlık dostum, Saatçı da gelirse delinmez benim postum, Artık konuşmuyorum aha şu anda sustum, Her şeyi yaz Zazoğlu eksik bir şey kalmasın.
Yahya Hoca aradı meşkul eyledi beni, Sanmaki dörtlüklerde yalnız braktım ben seni, Yola devam edelim bu iş başladı yeni, Açık açık yazalım içte bir şey kalmasın.