"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Adnan Hoca hoş geldin diyemedim ben sana, Yazdığın dörtlüklerle üzüntü verdin bana, Üzüntü demeyeyim eziyet olur cana, Dua et de Altuncu yakında sana gelsin.
Hava gerildi birden dört koldan kuşatıldım, Lafımı dinleyen yok bir kenara atıldım, Ayarsız ölçeklerle gerçek dışı tartıldım, Ben de konuşacağım hele zamanı gelsin.
Bu işe gönül veren her an buraya koşar, Bazıları ilgisiz Altuncu ona şaşar, Elden geleni yapar fazlası onu aşar, Gönül veren dostlarım bari buraya gelsin.
Manalı yazıyorsun üzüyorsun sen beni, Öyle şeyleri yazma sen seni bil sen seni, Bu durum buralarda yaşanmıyor ki yeni, Kötü günler geride kalsın güzel gün gelsin.
Yaşlandık yalnız kaldık dağıldı arkadaşlar Aynalar karşısında dik duramıyor başlar Anılar akla gelir aranır dost kardaşlar Bize moral verecek kimler var ise gelsin
Yarın Abbas yolcudur siz önünde durmayın, Felek tokadı vurmuş siz de şamar vurmayın, Çıkıp de buralarda sebebini sormayın, Dua edin seneye yine buraya gelsin.
Ne güzelde söyledin sanki benim düşüncem, İstersen biz bunları yapalım burada cem, Bizler bir şey çalalım istersen olsun acem, Bunları paylaşacak gönül dostları gelsin.
Saatçı yolda gider beceremez bu işi, Adnan Hoca kendine öğretse habu işi, Bayanlar hiç gelmiyor gelenlerse er kişi, Dilerim ki buraya her cinsten dostlar gelsin.
İstanbul günleriniz anılsın ileride Gezmediğin yerlerden nere kaldı geride Toplansın tüm belgeler sen gibi hemşeride Nasip olursa tekrar Altuncu gitsin gelsin
Ne güzel olacaktı gelse idi tüm dostlar, O zaman da Altuncu zevkten havaya atlar, Sevgiye ihtiyaç var gözümde yoktur yatlar, Bunları paylaşacak gönül dostlarım gelsin.