"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
bu akşam bitmeyecek Altuncu ile işim paragafı dörtledi varolsun müfettişim dostlarım zannetmesin sevgimi tüketmişim saygı olduğu yerde sevgi her zaman olur
Altunci ara verdi bu aralar yazmağa Adnan gidecemisun tarlaları kazmağa Hiç hakkımız var mıdır gidenlere kızmağa Silandoz mısırının lezzeti güzel olur.
bir kase üzüm yedim hem siyah hemde kuru ateş aldı yanıyor gözlerimin çukuru bu sitenin biz miyiz yalnız yazar okuru eli kalem tutanlar gelirse güzel olur
Altuncu’yu kaybettik, Ayaz bulsun yerini. Rahat değildir her hal, dinleyelim derdini, İstirahat ediyorsa, bozmayalım keyfini, Sonra da hepimize büyükçe vebal olur.
Benim yerim bellidir Gölcükte otururum, Giriş yapamıyorum şu anda odur zorum, Arada gelir gider olmaz kimseye sorum, İlerleyen saatte inşallah güzel olur.
Çaykaraya gitmiştim şubatın ilk haftasi Belledim tarlaları hazır mısır tarlasi mısırı fasülyesi meşhur eşek baklasi köyün bereketleri her şeyden üstün olur
Bizim umutlarımız toplandı düştü suya Muzaffer in PC si her hal daldı uykuya Bütün dostlar gelecek kapılmayın korkuya İyi kulun duası inşallah kabul olur.
Şu anda dört kişiyiz ayrılmayın sahadan, Elmalar eksik olmaz şükür olsun sahandan, Kimse bahsetmez oldu ikileme kehandan, Gece yarısı dostlar atışma güzel olur.
İnşallah yapacağız kastanika felisi Bizi görenler sanar bilgisayar delisi Paragaf şenlik olsun mühim değil gerisi Muzaffer bu durumda zevkten dört köşe olur.
Altuncu ne yazayım bu hafta pek haber yok esamemiz okunmaz yaşlandık bize yer yok ne günler yaşamıştık hiç birinden eser yok dostların buluşması her şeyden güzel olur