"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Evet canım haklısın gelenler kendi gelsin, Çağırdığımız dostlar bir defa sürpriz etsin, Hasretlik zordur elbet dilerim hasret bitsin, Gönlü coşanlar ile buluşma güzel olur.
bu habere bir dörtlük yakışırdı yazmaya benimde niyetim var Mahmutbey'e sızmaya bekleyenler başladı gizli gizli kızmaya aramaktan ziyade aranmak güzel olur
Artık üzülmüyorum çok uğraştım bilirsin, Sanmaki emeğinin ürününü alırsın, Bir gün gelir burada tek başına kalırsın, Ne diyelim inşallah sonumuz iyi olur.
Nihayet geldi ağa kaçmak lazımdır dağa, Korkarım bu arada takılacak o bağa, Yıllardır uğraşıyor olmuş nihayet ağa, Duam onun içindir inşallah paşa olur.
Yarın gelebilirsem mutlak ararım seni, Sarının dükkânında sen de beklersin beni, Yeni yılda buluşma inşallah olur yeni, Düşünülen buluşma inşallah gerçek olur.
kalanlar meydandadır yaş otuzdan geriye ne oldu bilmiyorum geçemedim seriye bu sene esir olduk gurbette zemheriye köyde kış sohbetleri şimdi ne güzel olur
EMMOĞLU NUN DA SİZLERE ÇOK ÇOK SELAMLARI VAR. KAMİL KARDEŞİM KONUSUNA GELİNCE ONU BU İŞE KARIŞTIRMA. O ARTIK BU İŞLERİN ÇOK ÇOK ÜZERİNDE BİR MERTEBEDEDİR İNŞALLAH.
ALLAH O NUN VE TÜM GEÇMİŞLERİMİZİN MEKANINI CENNET ETSİN.
HEPUNUZE GÖNDERİR EMMİOĞLU SELAMI SOHBETTE ÇOK GÜZELDİR BİLİRSİNİZ KELAMI YALAKALUK YAPARSEM ALLAH VERSUN BELAMI VUR TEKİBEŞ SONUCU BİLMEM ÇALI NE OLUR.