"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Nerelerde otobüs rahatmısın orada, Tahminim şu saatte olursun sen Orduda, El salla Kamil Şahin ruhen mutlaka orda, İnanın gece gündüz ruhum rahmetli ile.
Biz burada söz verdik bu bayrak inmeyecek, Şunu da biliyorum hiç kimse gelmeyecek, Her zaman söylüyorum bu yüzüm gülmeyecek, Yola devam ederiz gelen dostlarım ile.
İstemem tomurcuklar aman ha patlamasın, Otuz Mart yaklaşıyor fındıklar çatlamasın, Geçen yıl armut yoktu bu yıl tekrarlanmasın, Yalvaralım Allah’a temiz,pak kalpler ile.
Gecenin bu vaktinde üç kişi bir arada, Dört de misafir vardır bekliyorlar sırada, Kırıkhan ile Gölcük diğer dostsa Orduda, Üç kafadar buluştu dört de misafir ile.
Görürsün ki gelirim vadettiğim sahatta Seni yalnız bırakmam evel Allah hayatta Adnan seyir eyledi vadileri hayatta Gidermiyiz oraya bilmam Muzaffer ile.
Çaykara ve köyleri senleniyor ezanla, Okumayan bir olmaz okuyanla yazanla, Köyleri mahle yapıp Solaklıyı bozanla, Bundan sonra yaşarız eyvahla vay vay ile.
Köyüm mahle yapıldı bu karara üzüldüm, Solaklı akar gider sanmayın ki çözüldüm, Dörtlüğün karşısında kısa zaman büzüldüm, Dörtlükler sıralansın halis niyet kâr ise.
Yarım kaldı hevesim brakıp gittiniz beni Merak eyleme Adnan takip ederim seni Muzaffer e söylerim biraz sonra vaybeni Dinlersiniz uzaktan kemence kaval ile.