"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kar üzerinde gezdim yaklaşık iki saat, Diyeceksiniz bana bizlere kartopu at, Şükür olsun şu günler kafam rahatmı rahat, Zor durumda olana kolay gelsin diyelim.
Yahya hoca ne dedi bu Cumağa vaazda Adnan um İstanbul da her hal kaldı ayazda Karadan bir şey çıkmaz tüm ümitler beyazda Ona bir bilgisayar nasip olsun diyelim
Umut varlıktan iyi biz öyle yaşayalım, Saat ona gelmiştir yarışa başlayalım, Çay suyu bitti ise durmadan aşlayalım, Vakit hayırlı olsun birbirine diyelim.
İstekli olsa idi hemen PC alırdı, Uzak durmazdı bizden bu sayfada kalırdı, Ne yazık ki bizlerden şu günlerde ayrıldı, Allah’ım o dostuma istek versin diyelim.
Sibirya soğukları, kapladı memleketi Kalorifer ısıtmaz ,ahh soba bereketi Giyindik gocukları,yetmez oldu ceketi Buz gibi Elazığ dan ,muhabbetle diyelim
Yahya Hoca ne desin insanlar uymayınca, Burada huzur yoktur yarenler olmayınca, Altuncu rahat değil çilesi dolmayınca, Allah’ım o dostlara insaf versin diyelim.
Dayıcığım hürmetler,selamlar benden sana Nasıl sağlık durumun bir malumat ver bana On gün sonra giderim sarılırım ablana Var mı sözün kelamın vardığımda diyelim
Huzur geldi sayfaya Elazığ dağlarından, Gül demedi sunmuştur kagoşun bağlarından, Ölen fatiha bekler kâinat sağlarından, Bu arada kızıma biz hoş geldin diyelim.
Hepinize selamlar gönderiyorum Elazığ dan.Eğitim camiası için tatil olan 2 gün sağlık çalışanları için günlük güneşlikti Sabahın erken saatinde işe giderken yolda kalmadık ,arabamız kaymadı,hiç üşümedik gittik geldik. Hoş bulduk Muzaffer Amca .Umarım hepiniz iyisinizdir.Bizler donuyoruz .Rabbim evi yakacağı barınacağı olmayanlara yardım eylesin.