HAKAN DURGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Sal Oca 10, 2006 5:06 pm

E hoşgeldin kardeş, tebrik ediyorum seni bu şanlı eyleminden dolayı ve daha büyük başarılar diliyorum. Sen o becerip yazabildiğin yazıların altına sağına soluna kendi en bi öz resmini de koymayı da başarabilecek yeteneğe en azından genetik olarak sahip becerikli bir arkadaşsın. Gerçi sen diğer bazı arkadaşlar gibi sana önderlik edebilecek yetişkin çocuklara da sahip değilsin henüz ama umarım çocuklar büyümeden babaları ile gurur duymalarına sebep olacak bu adımı da atmayı başaracaksın.
Adet oldu, seni öpmüyor, kıtlıyorum.
En kısa zamanda görüşmek üzre, selamlar, sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Cum Oca 13, 2006 3:10 pm

hakan merhaba hoş geldin sefa getirdin

ne bu ya....bi "yanağunu kıtladiler" yaygara yapıyorsun ...biz bir araba sopa yedik gıkımız çıkmıyor..ayıptır kardeşim..alla alla... hacere selam..kızları öp bizim için..

benim hakımda yazdığın şeylere tek cevabım şudur...

güzellik soyumuzda var... :wink:

sana bakarak bunu söylemek zor ama allahtan bende varım :wink:

mehmet aydınlı yı tanımamam çok normal..ben adını hiç duymamıştım .ben lakabını adı zannediyordum..mehmet kendini eksik tanıttı bana... :wink:
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Sever » Sal Oca 17, 2006 10:00 pm

HAKAN, Vahap 1n konuyu tam kavrad11ndan emin oldugunu sanm1yorum.Yinede en iyi yan1t1 kendi verebilir.Seni çok iyi tan1yorum bunedenle tart1s_man1n yanl1s_ alg1lamadan kaynakland1g1n1 dü_ünüyorum.Z aten okuduysan son sözümü soyled1m.Ona göre köyde kalacakm1y1m,gidecekmiyim karar vermek için birkaçgün daha izlemedeyim. Ben yinede herkesi ac1mas1zl1gi b1rak1p s_urlu olmaya davet ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Çrş Oca 18, 2006 12:23 am

Sevgili Hakan,
Ben hiçbir yazımı tamamıyla bir kişi yada konuya dair yazmamaya çalıştım. Mümkün mertebe bir kişiden, bir konudan hareketle benim siyasi görüşüme / ütopyama vurgu yapmaya çalıştım. Yazılarımda bazen satır aralarında bazen da açıkça bunu yapmaya çalıştım.

Yazmaya çalıştığım yazılarda; yeri geldiğinde köyümün bir köşesinden bahsederken ülkemin, ülkemden bahsederken insanlığın bir köşesinden bahsetmeye çalışıyorum. Buraların sorun veya güzelliklerini ortaya çıkarmaya çalışıyorum.

Kendimce; bilinmeyen, hissedilmeyen, alışılıp unutulan bazı gerçeklerin ifşasına gayret ediyorum. Bazı meseleleri yeri geldiğinde vitrine koyarak yine kendimce ifşa etmeye uğraşıyorum.

Yazdıklarımdan yalnızca senin değil, ben dahil herkesin yeri geldiğinde alınması yada bir kıpırdama meydana getirmesi arzumdur. Bazı sözlerimin hayli iddialı olduklarını zannediyorum. Dolayısıyla bu iddialı sözlerle kendim de samimi olarak yüzleştiğimde bazen ben de alınıyorum…Takdir edeceğin gibi normal ve samimi olan da budur…

“Yok,'ben Hakan ı tanırım,hangi konuda nasıl bir düşünce sistemine sahiptir bilirim' “ Bu sözü tanıdığım insanlar için zaman zaman düşünürüm. Bazen da yanılırım. Ama bunu herkes yapabilir…Ama yazmış olduğum son yazıya bu alıntı cümlesinin anlamının tesiri bilinç altımdaki düşüncelerimi ihmal edecek olursak yok denecek kadar azdır…

Selam ve sevgiyle..
En son Köksal Ağaoğlu tarafından Prş Oca 19, 2006 3:18 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen vahap sever » Çrş Oca 18, 2006 12:44 am

Hakan kardeşim diğer arkadaşlar gibi sende yanlış anlamışsın. Ben kim olursa olsun doğru olduğu zaman alkışlarım. Ancak herkes her zaman doğru olmuyor. Senin sitede diğer bir arkadaşla yaşadıklarından haberdar değildim. Haberdar olup yazıları okuduktan sonra yazdıklarımı okuduysan yazdıklarım senin içinde geçerlidir. Benim söylemek istediğim aynı toprağın insanlarının birbirlerini kırmadan ŞUR lu olduklarını unutmadan, bazı derin konuları böyle sitelere taşımadan davranmaları yönündedir. En önemliside benim bir konu hakkındaki övgümü sen başka konuda algılarken başka bir arkadaşım eleştirimi çok daha başka yorumlayabiliyor. İşte böyle sitelerde derin konuları yazmanın sakıncaları bunlardır. İşte bu nedenlerden dolayı siteye kayıt olmadım sadece sen üzüldüğün için yazıyorum, birde antika diye bir kardeşimiz var onada bir iki kelamım olduktan sonra misafir olarakta siteyi takip etmeyeceğim. Bazı kişilerle muhatap durumuna düşmek bana yakışmaz. Kararımın nedeni kendime, sitedeki diğer arkadaşlarıma ve köyüme olan saygımdır. Saygı ve sevgilerimle
vahap sever

Mesajgönderen Kardaş Ersezer » Prş Oca 19, 2006 1:42 pm

hakan abi hürmetler , selamlar...
Kardaş Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Prş Şub 02, 2006 2:15 pm

Ola, ses ver arasıra. Meşgulsun, möhim adamsın vs.. ama köylülerinin de ihtiyacı var sana, bak Aydinli Mehmet böyük ızdırap duyuyor yokluğundan, hakkın yok bu adamı üzmeye. Hadeee...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali İhsan Durgun » Cum Şub 10, 2006 5:45 pm

hakan abi öle geçerken bi ugrayayım dedim.

nasssın abicim?

kavga mavga çıkınca bana haber ver,hem orda hem burda havada karada 10 kaplan gücündeyim vesselam...
Kullanıcı avatarı
Ali İhsan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

inat

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 16, 2006 11:25 am

Sana daha önce dublorun aracılğı ile hoş geldin demişdik,ama gewneda hoş geldun.
Şimdi sen bu bizum taniduğumuz öz Hakanmısun, senun sahdendami var,obiri yan sanayi ürünimi yoksa nasil oluyu öz Hakan Durgun.Karşilaşduğumuz zaman karişdurmayalum sahtesi ile gerceğini.
Birda diyosunki singaburliyuk şelalere bilmem nelere inanuruk,
Senden başka mahnidalarun hepsi müsliman luğa inanurda ,
Sadece sen satanistsun,diğerlerine yalandan iftira atma,
Yeni yılını kutlar ,kıtlanmiş yanağundan birdaha kıtlarum. Hoşça kal

HAKANCIĞIM BU FEĞMENOSLİLARDAN ,FEĞMENOSLİLUKDAN NEKADAR ÇEKİNUYUSUNUZ.
BAKIYORUM KAYHANDA AYDNİ TUTDURMİŞSUNUZ FEĞMENOSLİ GİDEYUSUNUZ ,SONUNUZ HAYIR OLA, SAKIN HÜSEYİN KURTOĞLİ DUYMASUN, AVUKATUMUZ ODUR, BAK BENDA KURTARAMAM SİZİ.
SEN ZANEDEYUSUN BÜTÜN MAHNİTALAR SENUN TAPTUKLARUNA TAPAYU,BIRAKDUM SİZİDA İFTİRA ATMA MAHNİTALARA ,Bİ HİSİMLUĞUMUZ VAR MAHNİDALAR İLE OYLE BİŞE GÖRMEDUK BİZ KİMSEDE .
TABİ SENDEN BAŞKA,KAYHAN VARDİ , ODA DÜZELDİ DUYDUĞUMA GÖRE.SATANİST BİR TEKSEN KALDUN.
SENİ Bİ SON BİKERE ÖLMEDEN GÖRSEM SARİLSAM.
HASRETLUK KOLAY DEĞİL SELAMLAR.KITLANMİŞ YANAKLİM.

Merhaba heycan,nasılsın . Ulan bu kadar laflari yüzüme karşu nasil saydun bana. Yuzume bakup bu laflari sayarken, gözleruni kapattun deyilmi.yoksa adam udanur. İlkay Durgun beni tanımadı olsun tanımasın.Dostlar vurulup ölünce değil ,unutulunca ölür,ama biz dostlarımızı yüreğimizde taşıyoruz.
ÖPTÜM CANIM HERKESE SELAMLAR.

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri,uçurumdan attum sessuzluüi,haber saldum rüzgarlara,fisildasunler kulağuna sizi ne kadar özleduğumi.

Hakancığım siteye girmen zor oldu ama çıkman hiç olmayaçak.Öyle birilerine kızmakla bırakıp kaçmak ,terketmek
sana yakışmaz ,birileri seni yanlış naladı diye herkesin yanlış naladığını veya seni anlamadığını sanmakla hata yaparsın,bizleride üzersin.Umarımki benim sandığım gibi olmamışdır senin siteye girmemen.En yakıın zamanda yazmaya devam edersin ,selamlar. öptüm.

Kardaşum ,hep bu insanlara inat yapdun,bu seferda gel, kiliseye inat gel cik meydana.selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Cum Şub 17, 2006 7:57 am

selamlar hakan nasılsın.
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih AĞAOĞLU » Prş Mar 02, 2006 6:32 pm

Abi merhaba.Hoşgeldin aramıza
Fatih AĞAOĞLU

merhaba canum

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Mar 07, 2006 11:52 am

Hakancığım siteyi güzel bir davranış için kullandığınız için teşekür edweriz,fakat sadece bu kadarla kalmayın, diğer yelerinide kullansanız iyi olur,sizun bu mahnitalar çok idareli kullanuyu siteyi, korkmayun yer vardursitede herkes isteduği kadar kullanabilur.selamlar.

Genetik olarak tamam mahnita , Şurliluk kriterlerinede az çok uyayusun ,ondanda var sende.Fakat hiyerarşik sistemuni neye bağlamak lazim, orasinida sen izah etsen iyi olur.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Nis 17, 2006 12:57 am

Mehmet, bu adam tüm izahat güçlerini kaybetti. İstanbul çiğnedi, Ankara yuttu bu adamı. Çıksa çıksa Şur'da çıkar bir daha günyüzüne, o da bakalım hatun er kişi müsade ederse belki bu yaz.
Olaaaa, çürük sonu yaylada, sonra en az bir hafta köydeyiz ha, kıvırmak yok. Bir kez daha (son kez) haberin ola, affı yok.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzr Nis 30, 2006 8:50 pm

Hakan hala Ya b.. yema demeye devam ediyormusun.

Ola nerdesun.Ankarada ki 15 sene önce bu akşam şenola yaşattığın korkuyu unuttuk sanma.selam.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali İhsan Durgun » Pzt Eki 02, 2006 7:13 pm

Abicim merhaba.Hayır ne biçim korkuttuysan beni seni aramaya maçam yemiyo afedersin.Şamarlamayacağını bilsem arıcam,söz verirmisn bana? :D

hazır istemişken hem senin hemde kayhan abinin MSN ini istiyorum... :lol:
Kullanıcı avatarı
Ali İhsan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir