"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Ramazan yaklaşuyur bu gün Şabanun biri Ne biri gelecektur ne da her hal obiri Erukler ve kaysılar sahanda diri diri Gece güzel ilerler yanında çay olursa.
Nasıl göreyim seni hohol girdi gozume Sana bir şey deyeyim inanursen sözüme Temmuzde her hal yeruk ilaç vurdum üzüme Mükemmel sofra olur kavun karpuz olursa.
O işleri bitirdim önce çay sonra meyve, Sakaryanın ilçesi bilirsin güzel Geyve, Şimdi kaynasa iyi ocakta küçük cezve, Cezve ve kahve hazır pişireni olursa.
Kahvenun derdi çoktur kırk yıl çekemem oni Acaba ne olacak habu sitenun soni Bir kişi bulmak için arayırum her yöni Sahatçı memnun kalur cemaat bol olursa.
Ne mutlu olsun sana başka iş yapıyorum, Beş enter bas bir nokta bak yaptıramıyorum, Sayfa düzenli olsun her zaman istiyorum, Benim işim rahatlar onu yapan olursa.
Brak enteri menteri kes kopyala yapıştır Eğer gelen olursa bir biriyle kapıştır Bir tartışma çıkarse gir araya yatıştır Sana hep yardımcıyım bir karışan olursa.