"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Durumu izah ettim sürprizler bekliyorum, Zaman zaman buraya dörtlükler ekliyorum, Yalanız kaldığımda o zaman tekliyorum, Baklava sunacağım onbeş kişi olursa.
Muzaffer doğri dersun beklerum yoldan yolci Gece sabaha kadar her hal olurum kolci Beni bilenler bilir ne sağcıyım ne solci Bu durumda yazarım eşlik eden olursa.
Doğru dersin Saatçı beklememiz boşuna, Ama buraya yazmak gidiyordur hoşuna, Benziyoruz bu ara bakın gece kuşuna, Mutlu olur Altuncu etraf şenlik olursa,
Kaç sahat surer dersun Samsun Hatay arası Konuşmanun bu akşam bana geldi sırası Peşin ödendi dostum otobüsün kirası Mutlu olur Sahatçi erken sabah olursa.
O zaman uyuma hiç sabahla benim ile, Açık verme can dostum düşersin birgün dile, Aman ha yapmayalım hayat boyu hiç hile, Ara verir Altuncu gelir sağlık olursa.
Zaman çabuk geçiyor sanırım gelen geldi, İnanın ilgisizlik benim bağrımı deldi, Bugünlerde ne yazık çok fazla insan eldi, Saatçı sen karşıla tabi gelen olursa.