"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Tıklamak güzel değil, hatır sorsak olmaz mı? Muhabbetle köprü kursak, gönül sevgi dolmaz mı? Söylediğimiz her söz bir gün bizi bulmaz mı? İçimden böyle geçti, yanlış anlaman beni.
Seni kimse silemez senin varlığın yeter, Silmeğe çalışanlar olsunlar daha beter, Her horoz bilirsiniz hep çöplüğünde öter, Gelip yazan dostlarım memnun ediyor beni.
Muhabbet arıyoruz dediğin aynen doğru, Hatır sorma çok güzel elbette o da doğru, Yanlış söz seni bulur o da gerçek ve doğru, Müfettişim hoş geldin yine mest ettin beni,
Fotoğrafım baş ayak ekranlardan silindi Demek ki her yönüyle şifreleri bilindi Olanlar olmayanlar böylelikle bölündü Ne demek istiyorum iyi anlayın beni
Adnan Hoca dediğin öyle değil bilesin, Elinde silgi yoksa nasıl girip silesin, Brak da dostun Altuncu iyi şeyi dilesin, Ara sıra bu şekil üzüyorsun sen beni.
Altuncu duymadın mı Ardahan'ın methini Oranın aşıkları tanıtmıştır kendini Aklıma Murat gelir,ÇOBANOĞLU dendimi Bir Beyin oğlu çalsa heyecan kaplar beni
Esamiler silinmez, onunla yaşar insan. Son kez okunduğunda kopacak büyük tufan. Allah kolaylık versin, o gün geldiği zaman. Ayaz'ın söylediği yazmaya itti beni.