KAYHAN DURGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatih Sever » Sal Oca 17, 2006 3:58 pm

OLA AJANMİSUN NESUN. YOKSA ORTALUĞU HEP SENMİ KARİŞTURUYUSUN.MİLLETİ KODUN BİRBİRİNE.HEM AZİCUK ZAMPARALUK ERKEĞUN ŞANUNDANDUR DA.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Turgut Atalay » Sal Oca 17, 2006 11:55 pm

Öncelikle Selamunaleyküm diyeyim.
Yazdıklarımı beğenmiyorsun.Benim yerime yazarsan sevinirim.
Fakat senin olumlu bişey yazdığına şahit olmadım.Bu yüzden yazmanı istemem.
Madem ki çok beceriklisin kendini tanıt ve marifetlerini göster.Birazda aklına güven madiğini düşünüyorum.Bir iki kişi zeki olduğunu söyledi diye işi iyice sulandırdın.Saf olduğunu düşünüyorum.Çünkü hemen inanıyorsun.Neyse konu belirle de güzel tartışalım.Bakalım düşüncelerini kim daha güzel anlatıyor.Tabii kendine güveniyorsan.Hakaret etme ya da yerme kolay iş,birazda işin kolayını seçiyon.İçimden geldiği gibi selamlaşmalarda yazmaya devam edceğim.Beğenip beğenmemende umurumda değil.Cevap yazmamak lazımdı ya .....
Kullanıcı avatarı
Turgut Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen vahap sever » Çrş Oca 18, 2006 1:07 am

Sitede antika adıyla başka başka kişiler yazı yadığı için yazılarım yanlış kişiye giderse şimdiden özür dilerim. Benim derdim sitede ağabeyime antika adıyla pardon kod adıyla yazılan yazıda bana olan sataşmadan dolayıdır.1
1-Kardeşim antika seni tanımadığım için kim olduğunu ve sana nasıl davranacağımı bilmiyorum. Ancak yazdıklarını şaka olarak kabul edersek seninle çok samimi bir arkadaşız herhalde hatta bir çok olayı beraber yaşamışız ve hatta akranız galiba. Eğer durum böyleyse eyvallah
2-Yok eğer şaka değil ciddi yazdıysan ayıp ediyorsun, sana böyle yazma hakkını kim veriyor
3-Madem böyle saygı sınırını aşıp yazacaksan kod adı kullanmadan benim gibi adını koyup öyle yazacaksın.
vahap sever

Mesajgönderen Murat Mutlu Kazancı » Çrş Oca 18, 2006 11:22 am

merhaba antika abi
sitemize hoş geldin hasan ağabimizide siteye bekliyoruz esenle kal

birde resmini korsan seni daha iyi tanırız.
Murat Mutlu Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Cum Oca 20, 2006 7:56 pm

mrb antika kardasum seni tanimatum ama yazaılanlara bakulursa siterdekilerini baya bunlttun.ben bursa da oturuyorum ama kimligimi gizleme geregi duymadum senunh gibi.beni iyi tanuysun ona göre.neyse görüşmek üzere kendune iyi bak
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Sever » Çrş Oca 25, 2006 5:46 pm

slm antika abi napiyosun iyi misin?yaw bana gizliden msn ini versene senle tanisalim :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Ömer Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kazancı » Prş Oca 26, 2006 3:23 pm

antikacığım değerin paha biçilmezdir senin ben seni daha fazla yormayayım hadi herkese selam söylebbbbbbbbyyyyeeeeeeee :lol:
Muhammet Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergün Özen » Pzt Oca 30, 2006 6:10 pm

BIRADER ANTIKALARI GENELDE BIZ TURK INSANLARI VITRINDE TUTARIZ ARTIK SU ISMINI DEYISTIR SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Sal Oca 31, 2006 4:33 pm

merhaba antika abi
sitemize hoş geldin,enteresan bir tanıtım yaptın referansında sende antikamızınız entrikamısınız anlamadım hasan hocamıda siteye bekliyoruz esenle kal

yauu hakikatende antikaymışsın be abi sesin soluğun çıkmıyor nerdesin?tanıt bir an önce kendini de bakalım antik misin? sahtemi? saygılar lolay gelsin referansınada selamlar

antika abi saygılar
yoğun iş tempomdan dolayı pasif kalmış olabilirim haklısın ama merak etme hatamızı telafi edeceğiz görüşmek üzere kendine iyi bak

pasif kaldun deyusun
kenduni görer misun?
acep lütfetsem sana
ismuni söyler misun?

antik agabey bayramun mubarek olsun nerelerdesun sesun hiç çıkmayu kendune eyi bak köye gelduk gene görüşemeduk

antika naber hiç sesin soluğun çıkmıyor olmuyor böyle titre ve kendine gel görüşmek üzere selamlar
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Cum Mar 10, 2006 12:55 pm

sayın antika bey ;nejdet abi için yazmış olduğun yazıda bir futbol maçından bahsettin.bu futbol maçı inönü lisesi önünde eğridere ile yapılan final maçı mıydı?

sayın antika bey;daha önce sormuş olduğum soruya cevap alamadım.daha doğrusu yazdın ama soruya cevap vermek istemedin.o maç eğridere ile oynanan final maçı mıydı?..saçlarıma gelince şimdilik rüzgar esmediği için problem yok.düşündüğün için sağol.slm,sevgi vede güzellikle kal emi!

FEHMONOSLULUKTAN UTANACAK DEĞİLİM.AKSİNE GURUR DUYARIM.ALLAHA ŞÜKÜR BİZİM NE OLDUĞUMUZ BELLİ.SENİN GİBİ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ DEĞİLİZ.HOŞÇA VEDE DOSTÇA KAL!

sayın antika;kızdın diyorsun acaba sen mi ben mi?. dünkü yazında stres alametleri vardı.erken galeyana geliyorsun.pitipit hasanın 7 sene derdini çektim.bu kadar sıkıntıma katlanır.sen merak etme.sırma saçlarıma gelince o senin kendi güzelliğin.hoşçakal!

ağabenmiyim değilmiyim orası meçhul.

Ola kimin fesat olduğu belli ediyor kendini.mahalle karılarından betersın.bir o kapıya bir bu kapıya
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Küskün » Cum Mar 10, 2006 1:29 pm

MERHABA KARDEŞİM
SENİ İLGİ İLE İZLEMEYE DEVAM EDİYORUM. RENKLİ KİŞİLİĞİNİN ALTINDA, TEMİZ BİR KALBE SAHİP OLDUĞUNA İNANIYORUM. ELEŞTİRİLERİNİN DOZUNU BİRAZ DAHA DÜŞÜRÜRSEN, SOHBETİNE DOYUM OLMAYACAK. BANA GELİNCE, AYRANIM KARA DİYENE RASTLADIN MI HİÇ? DİĞER CENGİZ'LERDEN FAKLIMIYIM BİLMİYORUM. BUNA KARAR VERECEK OLAN SİZLERSİNİZ. SELAM VE SEVGİLERİMLE.

YAHU ANTİKA NERELERDESUN, ÖZLETTUN KENDUNİ!... ŞEYTANLIĞIMA GELİNCE; BEN BİRAZ VAR DİYORUM AMA ÖLÇÜSÜNÜ SEN DAHA İYİ BİLİRSİN. MUDOĞLARININ HEPSİ ŞEYTAN İSE O ZAMAN %49 DİYELİM. HAA.. AKLIMA GELMİŞKEN, 3 AY BENDEN BÜYÜK OLDUĞUNU BİLİYORUM; AĞABEY!.... (YEMEZLER) HADİ KAL SAĞLICAKLA
Kullanıcı avatarı
Cengiz Küskün
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih AĞAOĞLU » Cum Mar 10, 2006 4:20 pm

ANTİKA KÜNYENİ AÇIKLAYAYİ Mİ?YOKSA İŞUN TADİ KAÇMASUN Mİ?
Fatih AĞAOĞLU

Mesajgönderen Ömer Sever » Pzr Mar 12, 2006 11:44 am

ya antika yogunum buaralar giremedim :D hadi beni geçtik sen de yoksun buaralar:D
Kullanıcı avatarı
Ömer Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adem Kahveci » Pzt Mar 13, 2006 3:54 pm

çok antika bir terbiye şekli olsa gerek çatgelmedum

yürüyüşü değişenlerden değil anlayaşi gelişen bakışı değişenlerdenum.....fıkralarla gerçekler farklidur.normal eşyaile antika gibi

antika şeylere silah çekilmez ...E ANTİKA HİÇ YAPTAN Mİ LAYLİKA..
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Sal Mar 14, 2006 9:27 am

bazilari vardur domuz eti yesede domuzlasmaz.Bazilarida vardur yemesine gerek olmadan domuzluktan kurtaramaz.sen ikinci kisima gireyusun galiba.saygilar
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir