"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
İstanbul günlerime koyacağım noktayı, Uyudu can dostlarım çuvalları tartayı, Geçtim göl kenarına salladım da oltayı, Büyük balık takılsın Yaratandan dilerim.
Önce bocaladı ama sonra düzeltti dedi hoca,bizde önce hareket zayıf idi ama sonradan güzel oldu bak 10.sayfaya geldik çok çok güzel. Herkesin eline sağlık.
Son dörtlüğü yazayım geldik yolun sonuna, Delibekirli suyu Kırıkhan’ın ununa, Oturma diyor gönül devam eyle yoluna, Rüyada güzel yerler görmeği çok dilerim.
ne büyük şansın vardır kabul oldu dileğin beklemesini bildin sabır dolu yüreğin bu manada olamam elbet senin çeyreğin tüm gönül dostlarıma sağlık sıhhat dilerim.
nasıl dersin haşimdi nereden çıktın geldin hangi paragafları erkenden yıktın geldin gözüne gözlüğünü ne çabuk taktın geldin anlayışlı olmanı hoşgörüyle dilerim
Son dörtlüğü yazmıştım ama can dostum geldi, Bendeki son durumu maşallah güzel sezdi, İçimdeki kirleri güzel sözlerle sildi, Allahtan o dostuma saadetler dilerim.
Peki sorayım sana şu anda neredesin, Korkarım ki şu anda Kartaldaki evdesin, Gel yaz dostum buraya kimler ne derse desin, Bundan sonra burada hep olmanı dilerim.