"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
kimse gelmiyor niçin,ayar tutmaz biriniz her hafta cuma günü, ayrılmıştır yeriniz iki üç satır yoksa, bari selam veriniz sesimi duyan dostlar, teker teker buyursun
Döndüm baktım geriye sayfalar hep ağlıyor, Bizi biribirine bu sayfalar bağlıyor, Garip kalma durumu yüreğimi dağlıyor, Halime acıyanlar bu sayfaya buyursun.
Ne oldu dostlarıma herhal giremediler, İstedikleri halde selam veremediler, Gelenler ne yazmıştır onu göremediler, Şimdi o dostlarıma nasıl derim buyurun.
Hacaloğlu teşekkür yapmışsın görevini, Büyük Allah korusun işyerini,evini, Bu sayfa kaybetmiştir bir an için devini, Artık yerimi aldım geç kalmadan buyurun.
Paragaflar ilk başladığı zamanlarda buluşma 21.00 de başlıyordu. Tabi o saat belki Avrupadakilere göre ortalama alınmıştı. Ama son zamalar sabahtan açılıyor ve gece 01.01 e kadar devam ediyor. Önmeli olan sayfada buluşmak. Gece gelemeyenler gündüz gelsin. Ama halimiz ortada.