Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Sevgili Murat; Gün boyu, kesintili bir operasyon sonucu mesaj yazmayı becerebildim. Çok karmaşık bir site. İlginize çok teşekkür eder, sevgiler sunarım.
bende burada olmaktan çok mutluyum.Ama emin ol bu zamanlarda yaylayı görmeyi pek istemessiniz herhalde.Çünkü her yer bemneyaz kar olmuş.Ama havası yeter oraların.
tesekkur ederım sayın abım isim onemlı deyıl onemlı olan bırlık beraberlıktır acık kımlıyım ergun özen de yazıyor burası yanlıslıkla cıldı hersey enguzel gunler ıcın s a y g ı l a r ı m l a
Sitenin temel taslari artik sizleri buralarda goremiyoruz nerde kaldunuz olmuyor ha cok ihmal edeyusunuz haburalari, Insallah iyisin Murat saygi ve sevgilerimle..
Merhaba murat seni tanitigima gercekten cok memnun oldum insallah yazinda gorusecegiz daha uzun boylu ben dondum gene is guc yazi bekliyoruz gelmek icin burdan selamlar kendine iyi bak.
SELAM MURAT ABI SENI BULMAK ICIN KAYIP ILANI VERELIMMI GAZETELERE... NERELERDESINIZ YA UZUN ZAMANDIR PASSIV KALDINIZ FORUMDAN... UMARIM HERSEY YOLUNDADIR MURAT ABI VE SENDE IYISINDIR INSALLAH... ALLAHA EMANET OL