gönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Oca 12, 2014 5:33 am
Günaydın bu gün 12.02.2014 pazar sabahından herkese selam ve saygılarımı sunarım.
Sağlık yönünden yaramaz durum yok eskisi gibi aynen devam Bu günümüze de çok şükür.
Daire işleri çok yoğun kâtipte yok tek başınayım, Of ve Hayrat seçimi bir şekilde yürüteceğim.
Bizim için en ağır seçim Bu mahalli seçimdir. Gerçi büyükşehir olunca 8 adet belde belediyesinden kurtulduk
Fakat muhtarlıklar çok fena kızıştı, Bazı köylerden şifa yen aldığım duyumlar hiç iyi değil kavgalar başladı ileriye de işi götürebilirler.
Neyse hayırlısı olsun diyelim. Muzaffer hocamın Trabzonspor 2010-2011 şampiyonluğu için için devamlı dediği hayırlı olsun fakat sonuç ortada hak etmeyen şampiyon var. Bu seçimde de hak etmeyen olmasa
Bu arada İrfan Altuncu abimi sayfada gördüm Hoş sefa geldiniz sayfaya abı.
Bu gün of da üç adaylı şoförler odası seçimi var bu da hararetli hayırlısı
Muzaffer Hocam sayfaya girmediğim için merak edip telefonla aradığın için çok teşekkürler. Belki beni facebook ta görürsün fakat laptopla face sayfası masamda açık ben daire bilgisayarı ile resmi işler yapıyorum. Şu zaman askı süresi bu ilk günlerde 60-70 kişi başvuruyor. Köylere seçmen kaydını almak için inan ki o açık olan facebook'a bakamıyorum. Bu sayfada
Herkese selamlar saygılar.
.