"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gelin görün bakalım Altuncu ne haldedir, Çerkezköy’ün ağası gece gündüz dildedir, Çaykarayı sormayın çok mübarek beldedir, Gelmedi can dostlarım hangisini soralım.
Ey gidi Adnan Hoca kalmadı mı dermanın, Çerkezköy ağasına yok mu senin fermanın, Hepten boş verdin bizi ismi nedir firmanın, Neler yaparsın dostum bugün onu soralım.
Nihayet uzun zaman sonra aranızdayım. Ne varki kendi bilgisayarımdan giriş yapamıyorum. Bu mesajı ağabeyimin bilgisayarından telefonla yazdırdım. Bütün herkese hayırlı akşamlar, Gölcükten herkese selam olsun.
İzin aldım Hocadan koştum geldim buraya, Bu işin her şeyini götürelim Şuraya, Ya da başvurmak lazım burda yazı turaya, Dik gelirse paramız hikmetini soralım.
Boşuna koştum geldim bir daha bunu yapmam, Firari durumlara bir yenisi katmam, Yemin olsun dostlara kaş ve gözümü çatmam, Bu işin vebalini bilmem kime soralım.
Her zaman “M” çok idi şimdi “İ” üstün geldi, Yaralı gönüllere derman Mevlâdan geldi, Uzun zaman yok idi bu akşam İrfan geldi, “M” ler ne zaman gelir mesaj ile soralım.
Saatçı zor durumda iaşe dağıtıyor, Yorgun düştü zavallı eve gelmiş yatıyor, Günün yorgunluğunu çay içerek atıyor, Kırıkhanlı dostları bilmem kime soralım.
Bilinen bir gerçek var bizim ekip gececi, Yalnızlığı yaşamak kötü ve de çok feci, Cümle geniş geliyor dostlar birer hececi, Gecenin öfkesini gündüzlere soralım.
Mahmut zaten çok meşgul bir selam veremiyor, Altuncu üzülüyor, üzenler göremiyor, Sevenler sevmeyenler bir karar veremiyor, Sevginin ateşini sevenlere soralım.