"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kadim dostum bişe der siz inanmayın ona Parayı sevemedim,dostu olmaz ğasona Kime isterse gitsin mi kratis afisona Bana dostluklar lazım maddiyat sonra gelir.
Geceler yarım oldu gözlerim geldi doldu, Beklemek ne zor imiş gül benzim bakın soldu, Uykum gelmiş de geçmiş belli şu an kayboldu, Hedefe iki adım belki o zaman gelir.
Bende izin istesem, veren makam ne söyler nasısa kaçtı gitti, Saatçı Adnan beyler bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler bir döneyim kıbleye, bakarsın biri gelir
Kaçan yoktur burada yazıyor bak gelenler, Dört kafadar yazıyor okuyordur diğerler, Hedefi belirledik kaybolmasın değerler, Beşinci dörtlük yazan bakarsın çıkar gelir.
İzinler kaldırıldı hedef de gösterildi, Uyuyordu Altuncu şu saatte dirildi, Başlangıçta burada hava fazla gerildi, Her sıkıntı sonunda mutlak genişlik gelir.
onbeş gün geçti ama kendime gelemedim İstanbul yaramadı önceden bilemedim Yaratandan çok fazla şeyleri dilemedim Her şeyden önce sağlık sonra gerisi gelir.
Nasıl girdim foruma nerede vardır hata Dört bilgisayar birden nasıl başlar inada Şu an önümde olan en ufaği kerata Ötekiler hurdaya bu da peşimden gelir.
Çok acele çağrıldım diyemedim ki durun, Çağrılış sebebini hele bir bana sorun, Araba gidiyordu etkilemişti torun, Gelecek haftalarda inşallah yine gelir.
Saatçı ne haldasun ne oldu gözlerune Dahaden bahardasun epey var güzlerune Geceleri ayrı tut katma gündüzlerune Yorgunluğun ardından dinlenmek iyi g....