"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Merhabalar kadim dostlar yerenler Bilgisayarın acizliğine uğrayabilirim. Burdayım Herkes hoş geldiniz. Özellikle Emmim oğlu Seyfi Beye hoş geldiniz diyorum eski "vaybenici"lerdendir kendisi...Horona kalkarsa tad verir
Selam verdum köşeden geldum de girdum safa Muzaffer bir kaç gündür yorar bu işe kafa Gülücükler saçıldı Çerkezköy den etrafa Gelen selamı alun söyleyirum ne olur
Ne bakarsun Saatçı kimse yok ortalıkta Toplandık üç dört kişi habu ihtiyarlıkta Gönlüne bir şey demem yokum bu pazarlıkta Kafa kağıtın seni ele verse olur mu?
Adnan Ayaz Merhaba, hoş geldiniz erenler Seyfi bey Zihni Özdil, bize selam verenler Dayımdan ses gelmedi, acep var mı görenler İlerleyen saatte, bir süprizi olur mu?
Dizildik sıra sıra, gönül ehli olanlar Hasretten lime lime, gönül bağı dolanlar Nasıl rahat ederler, evde olup kalanlar Bu akşam ki sohbetten ayrı kalmak olur mu
Muzaffer de göründü, bıyık alt gülüyor yazanları görünce, dört beş köşe oluyor Adnan Ayaz söyleme, benim vaktim doluyor Seyfi hoca gelmeden, kalkıp gitmek olur mu
Bu gün camede idi gormiş idum dayını Kırıkhan a yetişti artuk alur ayını Vermişum selamumi herkes alsun payını Hızlı hızlı yazmassem kızman bana olur mu
Muzaffer de göründü, bıyık alt gülüyor yazanları görünce, dört beş köşe oluyor Adnan Ayaz söyleme, benim vaktim doluyor Seyfi hoca gelmeden, kalkıp gitmek olur mu