Doğru diyorsunuz da hayat şartları sizin yaşayacağınız yeri belirliyor. Sizler bunu benden daha iyi bilmeniz lazım.Ne yazık ki doğduğunuz yerde değil doyduğunuz yerde yaşamak zorunda kalıyorsunuz.Ama Antalya da yaşanmayacak yer değil yani. memeleketin güzellikleri havası her mevsim yaz saymakla bitmez anlayacağınız. Bu arada antalya ya siz ve diğer hemşerilerim ve akrabalarım gelirseniz beklerim.çekinmeden gelebilirsiniz bi kardeşiniz olduğunuzu unutmayın.
oooo amcacım iyiyim sen nasılsın.Bileziği yaptınmı? bi yapma bak sitede seni reklam ederim ona göre bilemiyorum.şuan için açıklama yapmıyorum.iyi valla çalışıp duruyoruz. sitede sürekli varsın işler kesat galiba. tamam burayada üyü oldunuz artık daha iş yapmazsınız. benide atacaklar zatern bu site yüzünden
İYİYİM SAĞOL HASAN. DENK GELİYORUZ HERALDE. İŞTE SÜREKLİ AÇIK BIRAKIYORUM O YÜZDEN ONLİNE GÖZÜKÜYORUM. MESAJ GELDİĞİNDE UYARI GELİYOOR CEVAPLIYORUM.EE NE YAPIYORSUN. ANNEN ADADA HERALDE. SEN NE MEZUNUSUN. İŞ BULDUNMU?
yo adaya sürekli gidiyorum. daha yeni geldim.çalışma hayatında okdar da sürekli olmuyor tabi ama vakit buldukça adaya gidiyorum
MERHABA BENDE TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM. TRABZONSPOR BATAR ÇIKAR SABIRLI OLMAK LAZIM TAHSİN YAZAR BABAMIN DAYISI İSTANBULDAKİ DİMİ??
FORMAM GERÇEK TRABZONSPOR FORMASI SAHTE DEĞİLDİR BELİRTMEK İSTERİM. İYYİM VALLA NE YAPAYIM HASAN ÇALIŞIYORUM ARASIRA DA BURAYA BAKIYORUM NE VAR NE YOK DİYE
Turan bey siz sizde hoşgeldiniz. Herkes hayat şartlarının optimum iyi olacağı yerlere gidiyor. Bakın sizde ta Fransaya gitmişsiniz