KAYHAN DURGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Meltem Ezgi Durgun » Pzt Oca 30, 2006 2:32 pm

Canım amcam merak etme ağabeyimle burda dalaşmam.Onlar özel mevzular.Böyle herkesin içinde laf demeyiz birbirimize(en azından ben öyle umuyorum,vatandaşın sağı solu pek belli olmuyor malum)Sizi çok seviyorummmmm....
Meltem Ezgi Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 09, 2006 8:37 am

Duydum kılayusun namaz,
Banada dualarundan et biraz,
Geleçekmisun bu yaz,
Fosiya sensuz olmaz.

Evlendurun dokdor Mehmeti,
Mustafa alsun nöbeti,
Kesildi dünyadan kısmeti,
Bağlandimi acaba basireti,

Orhan amcanimi aldi örnek,
İsdemez kızlari görmek,
Bize duşer söylemek ,
Sizeda onlari evlendurmek.

Kayip ettuk Hakani,
Özlemezmi rakani,
Kurtaracak vatani,
Kalsa işden zamani.

Bulaşma ölülere,
Neoldi dirilere,
Ayiramam seni,
Karişursen delilere.

Merhaba can ,busenun kardaşun olacak olan adam aramuza gelmeye utanuyumi ,yoksa akli kesup gelemeyumi,kayit olamayumi.Sen akilli adamsun oyle geluyu bana biraz yardim et onada buralara burnini biraz soksun. selamlar.

Benum bilduğum Hakan oyle demez, yaylada azmi tayak yedi benum içun,hala yureğumde evlat acisi gibi ,korkmasun şimdi burada tayak falan bir şey yok, şimdida ben kollarum oni, birşey olmaz ona. Demek çocukken bi korkdi oyle gideyu. Vah vah vah. selam lar. öptüm hepinizi.

Doktor sandum sizi,
Sordum size soru,
Yalandan yaptun tezi,
Sağlamdur bu boru.

Erkekluğum gitmedi,
Hevesluğum yitmedi,
Teşhisun yanliş oldi,
Okuduğun yetmedi,

Rahat ederse Hakan,
Ben giderum buradan,
Şur ile Çaykaradan,
Gerekurse vatandan.

BİR TEK FİTNELUĞUN YOKDİ , EVELDEN BARİŞ GÜVERCİNİ İDUN ,ŞİMDİ FESATLUĞA ,FİTNELUĞE BAŞLADUN.BİZ KÖYDEKİ FESATLARDAN KURDARMAYA UĞRAŞUYURUK, ŞİMDİDA SEN EKLENDUN ONLARA.
FEĞMENOSLİLAR İLE FAZLA UĞRAŞMA ,BAK BİZDE KUVVETLİ AVUKATLAR VAR ,DAVA ACARSELER KURTULAMASUN.HELEDA HÜSEYİNİ KURTOĞLİ AVUKAT TUTARSELER HİÇ KURTULUŞUN OLMAZ ,BEN BİLE KURTARAMAM SENİ,İPE KADAR GETURUR SENİ,AKİLLİ OL. HA OHAKANİDA SALMA BUSİTENUN İÇİNE ,KENDİ BAŞİNA BIRAKMA ONİ, SELAMLAR.

Merhaba dostum,nasılsın görüşmeyeli .

DOST VURULUNCA DEĞİL unutulunca ÖLÜR ve BİZ SEVDİKLERİMİZİ KIR ÇİÇEĞİ GİBİ AVUCUMUZDA DEĞİL KURŞUN YARASI GİBİ YÜREĞİMİZDE TAŞIRIZ. Biz dostlarımızı hiç unutmadık ,yüreğimizde taşıyoruz ölmesinler diye ve umarım dost bildiklerimizde aynı düşüncededirler. DELİLLE 'nin dediği gibi ana-babalarımız tesadüfle,arkadaşlarımız seçimle kazanılır.
Biz arkadaşlarımızı ve dostlarımızı seçerek kazanıyoruz, kendimizide kazandırıyoruz(Arkadaş ve gerçek dost isteyenlere).

Hayat
Kimi sevdiğin ve kimi incittiğindir,
Kendin için neler hissettiğindir,

Güven, mutluluk,şefkattir, Nefretin yerine ,sevgiyi kazanmakdır.
EEEEEEEEEEE işte Kayhancığım bazanda bırak çocukluk yapalım ,hiçmi
özlemedin çocukluğu,çocuk işleri yapmayı. Kal sağlıçakla .herkese selam.

Merhaba kayhancığım ,hayat nasil gideyu.Benum kaskom bitti trafik sigortasi ile devam edeyuruk ,UZATMAYA UĞRAŞUYURUK,VARSA BİYOLİ SENDA SOYLE. selamlar

Ola fesatluk etma ne olur biz Şenol ile tarkun değilduk,o artuk dahada mubarek insan oldi oyle hakkındada ileri geri konuşma. görduğun yerdeda elini öp, helalluk da al ondan,sade hali istema ondan. maneviyadindanda faydalan biraz.Artuk haci kocasidur,daha dikkatli olur senda dikkat et.Gürselun gönderduği etler hiç butarafa gelmedi,afiyet olsun ,zaden sizden artmazdi biliyudum, olsun siz yetunuzmi ben yemiş gibi oldum, ama bak ilkay Kütafyadan bağiruyu kızdi size adam bir şey yollardi onada,aşk olsun ,feğmenoslilara hiç birşey yeturmeyusunuz,çok kızdum ha.

Birda Hakan görünmez oldi ,sakın yanliş yapup gitmesun bir yere sahip çik ona ,sanmasun yalağuzdur ha,ortaluk daha fazla kızışmasun diye birşey yazmaduk, akilli olsun. çooooooook selamumi soyle ona. hoşçakalun. Bu ara fazla giremeyurum siteye derlemeler yapayurum, çalışmalarum var size göreyim.

Hala bir Hakani burlara geduremedun,nefena kızdiki dahada görünmeyu.bari selamlarumuzi soyle ona. Şenoli kolay kolay daha bulamasun, o kariyi tavaf edeyu ,daha bitmez tavaf işi.Gelen misafirlereda zemzem ile hurma dasğituyu.Bize su kaldi herhalda,gene kazankiran suyina dağlim.Senda Ankara suyi ile idare et oda ieyidu ben bilurum oni. selamlr.

Yeni bir haftaya merhaba diyerek başlayurum,beni da sabah sabah bir geçen oldi burada ne y apayim demekki nemazdan sonrada yatmayanlar var,onlar daha erken davrandi olsun , sana gelince dostum şenoli bağirdun bağirdun karinun yanindan çikardun, şimdi da sen yoksun piyasalarda ,zaden zati muhderem Hakani kaybettuk, bari seni kaybetmeyelum,mahnitalarda güzellukvar ama aklunuz soradan gelur senda koyverum gitma.BABAN İLE ANAN HERHALDA YANUNDADUR ,BOBANİ ANANİ EYİ BAK ,GENÇLUĞUNDİ SENEDE BİRKERE GÖRERDUN ONLARİ , BÜTÜN SENE KAŞAK GEZERDUN ,BARİ ŞİMDİ DOĞALARİNİ AL AFERUM, BURASİ ÖNEMLİ OLDUĞU İÇUN ,NASİHAT OLDUĞU İÇUN BEYUK YAZİ İLE YAZDUM TAMAM. HERKESE ÇOOOOOOOOOK SELAMLAR,

Merhaba kayhancığım, arasıra sitenizi hatırlayın. Dostlarınızı, arkadaşlarınızı,yakınlarınızı bir merhabada olsa birşeyler söyleyip hatırlarsanız umarım iyi olur. Çok meşkul ve sıkıntılı olduğunuda biliyorum, kolay gelsin. Herkese çok selamlar. Görüşmek dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Çrş Şub 15, 2006 10:49 pm

Ağabey selam. Bu sessizlik çok uzun ve kasvetli oldu. Sen olmayınca Mehmet'in de tadı tuzu olmuyor görüyorsun, ses ver o rahatlasın biz de iyi olduğunu bilelim. En kısa zamanda görüşme dileklerimle, saygılar.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Cum Mar 10, 2006 12:14 pm

ANLARSINYAAA
Kayhan Durgun.

köy

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Nis 11, 2006 6:38 pm

Kayhan abi bırak sanal ortamda sohbeti köye gel unutma kalayci bekliyor
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adem Kahveci » Cum Nis 14, 2006 7:38 am

kayhancığım mrb nerelerdesin.nasılsın yıllardır görüşmüyoruz...görüşmek dileğiyle

kayhan,bu kalayci köye çağırıyor seni işsiz kaldi galiba sizun bakırlar çoktur herhalde kalay yapacak...

farkındaysan biz solo yapıyoruz.siz sülalece koro yapıyorsunuz.özhakan da size destek vermeyince şef siz kaldınız mehmeti ayartmak için uğraşıyorsun seni uyanık.(öz. msj:yanılıyorsun .az çok tahmin ediyorum ama yanılabilirim )
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şükrü Ağaoğlu » Pzr Nis 16, 2006 3:05 pm

Merhaba Kayhan abi..
Epeydir görüşemedik, varlığını hissetmek çok güzel HOŞGELDİN..
Kullanıcı avatarı
Şükrü Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Nis 17, 2006 12:39 am

Ağabey iş yoğunluğu vs.. ya giremiyorum ya girip şöyle bir göz atıp çıkmak zorunda kalıyorum, başka bir şey arama sessizliğimden. Az buçuk haberlerini de alıyorum adı saklı kalsın şahsiyetten. Gerçi senle ilgili dört bir yandan bin türlü istihbarat yağıyor ama her biri diğerlerini yalanladığı için adı saklı şahsiyetin aktardıkları dışında hiç birini kaale almıyorum artık. Bir kere ulen yok beeeee dedim azcık yüksek sesle hemen uyarıyı attın sayfama artık kısık sesle bile aslaaaa. :-)
Yürekten selam ve sevgiler!...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Nis 21, 2006 6:29 pm

Kayhan abi artik Haci oldun allah kabul etsin, kadinlin mubarek olsun..

quote="kayhan durgun"]SAĞOLASIN,ALLAH ABİLERİNE BİLE NASİP ETSİN.[/quote]

Uyyyyyy kayhan abi haberin yok galiba Ahmet abimde o gorevi yapali 3 yil oldi ona nasip oldu , bakalim insallah Vedat abimede nasip olur.. Saygilarimla..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ali Rıza Güvercin » Pzr Nis 23, 2006 2:15 pm

kayhan abicim nasılsın ben ali rıza
Ali Rıza Güvercin

re

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Nis 25, 2006 7:06 pm

Abi köye davet ettik cevp vermedin.Birindenmi korkarsın gelmek için rahatol kalayci döndü köye asayiş belkemal
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

..

Mesajgönderen Hüseyin Serencam » Çrş Nis 26, 2006 10:17 pm

Kayhan Abi, beni hatırladınız mı? Çocukken baya bi emeğiniz olmuştu bana, annem her hatırladığında dua ile yad eder( Bi havale geçirmiştim). Ben de hellalık istemek ve hatırlamak ümidiyle selam vermek istdim :)
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Serencam
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Haz 06, 2006 9:52 pm

Ola nerelerdesun.Feğmenoslular sen olmayınca fesatluğa ara vermek zorunda kaldı ha.Selamlar

sana söyleyecek laf bulamıyorum.yinede selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Haz 08, 2006 6:16 pm

kayhan abicim ozledik.. uzun zaman oldu gorusmeyeli.. gorusmek dilegiyle.. bülent aydınlı
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Haz 16, 2006 4:08 pm

Ankara'nın sisli ve puslu siyasi havasında tıp bilimini ve tıp hizmetini gerçekleştirmeye çalışan sen vede sen gibi tıp bilimcisi Hakan kardeşine selam ve sevgiler.
Da Vıncı 'nin şifresi çözildida sizun şifrenuz çözilmedi.Buda gösteriyorki sizda bir ara bilimi meşgul edeceksiniz.
SEVGİ VE SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir