gönderen Adnan Ayaz » Pzr Haz 23, 2013 2:54 pm
---23 Haziran SULTANMURAT ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ NEDENİYLE VATAN uğrunda can veren bütün şehitlerimizi rahmetle anarken gazilerimizi de saygı ve şükranla selamlıyor ne kadar teşekkür etsek yetmez diyorum.Malesef onlar için sadece bu şekilde bir kaç satır yazarak kendimizi teselli ediyoruz...
---ÇANAKKALE'ye giderek orada yazılan destanın öyküsünü hiç acele etmeden gezerek görerek ve ilgililerden dinleyerek bizim için o değerli şahsiyetlerin ne mücadeleler verdiklerini öğrenmek zorundayız.Öğrendikten sonra da bize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız.Kuru palavralarla geçen yıllarımıza yazık.Ben öncelikle Atatürkçüyüm diyenlere soruyorum,Çanakkale Şehitliğini ziyaret ettiler mi?Gereken dersi oradan aldılar mı?Ve sonra diğer vatanseverlere soruyorum Çanakkale'ye gittiniz mi?Boşa konuşmayın o halde eğer gitmediyseniz...
---Çaykaralı olarak şunu da itiraf etmeliyim ki bir çoğumuz Sultanmurat yaylası şenliklerine gitmek için can attık ama,şehitliği ziyarete sıra gelince hiç aklımıza bile gelmemiştir değil mi?Kendimizi sorgulayalım özeleştiride bulunalım ve ondan sonra eleştirelim...
---Hepinizin BERAT KANDİLİNİ kutlar daha nice kandillerde buluşmak dileğimle sağlık ve mutluluklar diler saygılar sunarım.