SEVGI ATALAY

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

SEVGI ATALAY

Mesajgönderen sevgi » Çrş Oca 25, 2006 1:41 pm

Öncelikle böyle memleket kokan bir site ortamının yaratıcalarına teşekkür etmeyi borç biliyor ve saygılarımı sunuyorum.

Ben gökçeada Mehmet Bahattin ATALAY'ın en küçük kızı Sevgi ATALAY'ım.(Lakabımız şurda lelego).Çevre Mühendisi ve İş güvenliği Uzmanı olarak Antalyada görev yapıyorum. Antalyada 3 yıldır ikamet etmeme rağmen bir tane bile hemşerime rastlamadım.insan gurbette olunca açıkçası arıyor eksikliğini.Koyu trabzonspor taraftarıyım.sadece maç için trabzona geldiğim zaman oluyor.ama her geldiğimimde yeniliyoruz ne kısmetse:)))))

Saygılarımla

Sevgi ATALAY
Çevre Mühendisi
İş güvenliği Uzmanı

adali07@gmail.com
sevgi

Mesajgönderen Bekir Kiran » Çrş Oca 25, 2006 1:45 pm

sende hos geldın abla.burdayız ıste.sadece tıklaman ve sohbet etmen yeter.tum karadenız burda.saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlker Okur » Çrş Oca 25, 2006 1:47 pm

hos geldınız sevgi hanım insallah sıte sayesınde daha ıyı kaynasır sohbet ederiz kendinize iyi bakın İSTANBULDAN SEVGİLERLE
İlker Okur
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Çrş Oca 25, 2006 2:14 pm

Sİtreye ve köyüne hoş geldin katılımının daimolması dileklerimle ve görevinde başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Çrş Oca 25, 2006 2:51 pm

egı ne haber ne zaman işe girdun ıspartada okudun yanilmiyorsam.Rahmetli Mehmet dayimin en akilli cecuği senidun(şimdi diyecesun sen kimsun anam vevegolardan mehmet sadık atalayın kızı havva dur eskiden memlekete gelurdunuz her sene) Nasil gittun antalyalara kadar orda da var hemşerimuz şuan adini hatırlayamadum ama akaç lardan olabilur postane müdürü olabilur öğrenursem derum oni sana.Sen trabzona maça gideyusunda niye babanun amcasina veya amca çoçuklarina uğramasun (havva,şerife ve hasan hepisi trabzondadur) Ayrıca bu site yaratilmadi oluşturuldi yaratmak sadece yaraticiya mahsustur.Ağaben bülent ecevit beyle göruşursen selamlarımı söyle.Benum adum kürşat ufağiken çok dayaklar attum sana çok sineya bişeyidun inat ama eyi dayak kaldururdun.İnşallah görüşürüz söz bu sefer vurmayacağum seni.
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Kazancı » Çrş Oca 25, 2006 2:57 pm

oooo sevgi hoşgeldin nbr antalya nasıl? çevreye mukayyet ol :)
Sami Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: tanıdık arıyorum

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Oca 26, 2006 12:27 pm

merhaba sevgi
aramıza hoşgeldin
katılımının daim olması en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

meraba

Mesajgönderen Bahattin Özen » Prş Oca 26, 2006 12:42 pm

sevgı steye hoş geldin artık bundan sonra devamlı gelirsın antalya guzelldır ara sıra antallaya balık evıne uğra oldumu)))))
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İbrahim Ataman » Prş Oca 26, 2006 1:34 pm

sevgi nasılsın beni tanıdınmı dayı kızı nereler desin antalya da neyapıyorsun kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
İbrahim Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

şaka

Mesajgönderen Sevgi Atalay » Prş Oca 26, 2006 2:13 pm

Zaman buldıkça siteye girmeye çalışıcam.bir sorum olacak resim eklemek istiyorum ama kullanıcı adınız veya şifreniz aktive edilmemiş olabilir uyarısı çıkıyor.

2003 yılında mezun oldum dediğiniz gibi akıllı olunca rağbet çok uluyor iş dünyasında Doğru diyosunuz uğramak lazım ama eğitim için trabzona geliyorum o oradada maça gidiyorum.yeni hiç vakit bulamıyorum.açıkçası ben çok tanımıyorum.kardeşlerim tanır da ben fazla görüşemedim.Bu arada seni hiç tanıyamadım.dayak attıysan hakkım var üzerinde ona göre.hatırlamıyorum ama

ibrahim abi;
bu arada site oluşturulması için yaratıcılık vasfı gerekir. Bu yüzdern yaratıldı dedim.olayları dini boyuta çekmeyelim sayın abim.

Sami antalya süper yağmur dışında ama hava sıcak.çevreye mukayet olurum gözün buralarda kalmasın diycem ama buralarıda görmedinki:D

Bu arada Kürşat bey dayak attığınız ben değil ablam sevimdi.karıştırdınız

Bu sitede vevegolardan kimse yokmu?

Teşekkür ederim

Evet antalya bana karedenizin doğal güzelliklerini hatırlatıyor.Rüyalar şehri bence.Bu arada antalya balık evi şurlumu neden uğrayayım?

Tanıyamadım ama akrabalarımı belki burda tanırım ihtimali ile bakınıyorum.Antalya da görev yapıyorum.3 yıldır burdayım.gelirseniz beklerim.

şaka şaka hasan nasılsın hala oğlu tanımazmıyım.hem iş hem burda yazmak zor oluyor. dikkatimi toplayamadım kusura bakma. sen ne yapıyosun çalışıyomusun.askerlik ne durumda.
Kullanıcı avatarı
Sevgi Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahattin Özen » Prş Oca 26, 2006 3:50 pm

meraba ben yenı geldım antalyadan işler bıtınce dönmek zorunda kaldım ama bıde ben fazla ısınamadım antayya
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Turgut Atalay » Cum Oca 27, 2006 12:40 am

Merhaba Sevgi;
Anladığım kadarıyla bayağı dolaşıyon.Trabzon'a falan gidiyon,tabii Ankara'dan geçiyon uğrayabileceğin bir sürü akraban var.
Ablam Melahat,şimdide Ahmet abi ve tabiiki ben varım.Alo demen yeterli nerde olursan anında buluruz.Neyse açıklar kapatılır.Yolun düşerse buralardayız.Sağlıcakla kal.Görüşürüz.
Kullanıcı avatarı
Turgut Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İbrahim Ataman » Cmt Oca 28, 2006 1:20 pm

askerlik bitti su anda iş bakıyorum nerde çalşıyon ada gitmiyon mu görüşürüz
Kullanıcı avatarı
İbrahim Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Cmt Oca 28, 2006 5:51 pm

Hep yakınıyorsun Antalyada hiç şurlu yok diye. Kim dedi sana oralara kadar git. :D Bula bula Antalyayı mı buldun? Gel Çaykaraya da bak Şurlilara :D Bak ne kalabalukturler. Hoşgeldin Sevgi, Muhabbet dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahattin Özen » Pzt Oca 30, 2006 11:24 am

mayısda ayında gelıyıoruz inşallah görüşürüzzz
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi