Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Teşekkür edeyurum nalan hanım kusura bakma ancak fırsat bulup cevap yazayurum mesajuna site aracılığıyla tanımadığımız epey simayla tanışmış olduk.Şurluyum gururluyum.Şurlu olmak bir ayrıcalıktır.
meraba nalan uzun zamandır yazamadığım için kusura bakma ben şu anda asker olduğum için her zaman fırsat olmuyor.Bu arada yeni yılınızı ve bayramımızı kutlarım.Herkese slm yazın görüşmek umutuyla kendine iyi bak
Selamlar Nalan Hoşgeldin... Seni burda görmek ve msjlaşmak gerçekten çok güzel Bu net de olmasa nasıl görüşecektik bilmiyorum ne kadar ayip değilmi? Kendine cici davran hayatin ne zaman insana ne getireceği belli olmuyor ve umarım herşey istediğin gibi olur...tekrar görüşmek dileğiyle Mincux
merhaba nalan nasılsın ben velentın dayısıyım rıca etsem bana msn adresını yollarmısın gondersende gondermesende cok cok teşekkur ederım kendıne ıyı bak by