gönderen Kamil Şahin » Cmt May 25, 2013 9:35 am
Herkese Ordu'dan en içten selamlar,sevgiler ve saygılarımı yolluyorum.
Gününüz aydın ,sağlıklı,huzurlu ve bereketli olsun.
Görev gereği işlerimin yoğunluğu nedeniyle sizlere 2- 3 gün yazamadım.Akşamları aşırı bir yorgunluk nedeniylede ancak yazılanlara bazan bir göz attım.Bu sayfaya yazı yazmayı çok seviyorum.Bu sayfayada yazı yazıp bize hertürlü haberlerini ulaştıran sevgilidostlarıda çok seviyorum.ALLAH eksikliklerini vermesin.
İlk defa uzun yazmayan dostlar(Adnan AYAZ) uzun uzun yazarak bazı aksaklıklara parmak bastı.Çok haklı.Ben bu sayfanın her Şahinkayalıya eşit mesafede olmasını istiyorum.Kıvançdada tasadada bir olacağız.Sevinçlerimizi ve dertlerimizi paylaşacağız.Hemşehrilik,dostluk,akrabalık ve nihayette insanlığın gereği budur diyorum.
Keşke bizim her sevincimiz,tasamız ve derdimiz bu sayfada belirtilsede bizde insanlığımızın gereğini(kutlama,tebrik,başsağlığı,geçmişolsun...gibi dileklerimizi sunarak) yapabilsek.
Sn.Adna AYAZ, rahatsızlığını tam bilemiyorum.Ama tlf.'da sorup öğreneceğim. Sn.Mahmut KÖSEOĞLU.Onunda hanımı rahatsız.Herikisinede vede tüm hastalarımıza ALLAH'dan acil şifalar duarım ile sıhhatler diliyorum.
Buralarda yaramaz bir durum yok.Hayat rutin devam ediyor..
Hepinizi ALLAH'a emanet ediyorum ve hayır dualarınızı bekliyorum.
.