gönderen Adnan Ayaz » Çrş May 22, 2013 10:12 pm
---Yazdığım bazı yazılara ilgi duyup cevap mahiyetinde yazanlara teşekkür ederim.Her türlü eleştiriye açığım.Bir kaç günden beri sağlıkla ilgili devam eden tetkiklerim yüzünden ve sene sonu işlemlerinin yoğunluğu yüzünden ilgili sayfalara girip yazamadığım gibi bundan önce yazdığım yazı ile ilgili muhatapları da arayamadım.Sürecin nasıl işlediğini tam olarak bilemiyorum.Sanıyorum telefon mesajlarını çekenler aynı zamanda mesajın içeriğiyle ilgili konuyu Şahinkaya Köyü Forumuna taşıyarak herkesi bir şekilde haberdar etmiş oluyorlar...Paylaşmak gerçekten güzel bir şeydir.Kamil beyler benim haberi yazdırmamı istedi.Eğer tüm haberler öyle yayınlanıyorsa kabul ediyorum.Bu durumu elbette takip edeceğim ve hiç değilse bundan sonra böyle olmamasını isteyeceğim derken bakın aklıma ne geldi...
---Çok yakın bir geçmişte belki de Mayıs ayı başlarında bilemiyorum yine köyümüzden rahmetli İsmail Hakkı amcanın eşi de Hediye teyzemiz Hakkın rahmetine kavuştu.Tam emin olmamakla birlikte Çakırlardan olduklarını sanıyorum.Bu haber mesaj olarak ve haber olarak geçmedi????????????*(Allah rahmet eylesin)
---Garip her zaman gariptir.Köyümüzden bir b aşkası ölseydi haber anında ulaşırdı.Neden bu ayırım kayırım.Çaykara'da vuku bulan bir hadiseyi bildirecek birisi varsa neden bildirmediğini sormak lazım.Bir Hobşeralı vefat ediyor(Allah rahmet eylesin) ve hem mesajı hem de bizim köy forumunda haberi geçiyorsa bir Şahinkayalı için aynı duyarlılığın gösterilmesi gerekmez mi?
---Konu gündeme geldiğinde lütfen ilgilileri uyaralım................................
---Sayın Muzaffer hocama özellikle şunu belirtmek istiyorum.Ne olursunuz şu spor işlerini biraz askıya alınız.BU OYUNLA ,BU KAFAYLA BU KADAR OLUR.FENA OYNAMADIK,ŞANSIMIZ YOKTU AMA OYUNCULARIMIZ DA BOMBOKTU.HER ZAMAN İDDİA EDİYORUM BİZİM ÇEKTİĞİMİZİN ONDA BİRİNİ ONLAR ÇEKMİYOR.AMA PARAYI ONLAR ALIYOR.BİZ HER ŞEYİMİZDEN OLURKEN ONLAR İÇİN HAVA HOŞ.KUPA MI ALMAK İSTİYORDUK,ŞAMPİYON MU OLMAK İSTİYORDUK YILLARDIR?NEDEN O DEĞERLİ FUTBOLCULARI SATTIK.FATİH TERİM ONLARIN AMCASI MI?BİZ PARAYI VERSEYDİK DE BİZ DE KALSAYDILAR.BUNU HEMEN HERKES SÖYLÜYOR DA YAKIŞIKLI YÖNETİCİLERİMİZ Mİ PERDE ARKASINDA BAŞKA İŞLER ÇEVİRİYOR,KİM BİLİR?TRABZONSPORUMUZA YAKIŞMAYAN SONUÇLARLA LİG BİTTİ KUPA GİTTİ.İNŞALLAH YENİ DÖNEMDE ADAM GİBİ ADAMLARLA ESKİ GÜNLERİMİZE DÖNERİZ DE,İÇERDE VE DIŞARDA HER GELENİ YENERİZ.BU BAĞLAMDA ÖNCE ESKİ KALECİMİZ ŞENOL GÜNEŞ'E VE TAKIMI SIRTLAYAN TÜM EKİBE TEŞEKKÜRLERİMİ VE ŞÜKRANLARIMI ARZEDERİM.ADAM GİBİ ADAM ÜNAL KARAMAN'A,TRABZON DELİKANLISI HAMİ MANDIRALI'YA,CATERPILLAR DOZER CEMİL'E,DOBİ HASAN'A,EFSANE FUTBOLCULARDAN;KADİR,ALİ KEMAL,BEKİR'E,SEVGİLİ HÜSEYİN'E,ŞEYHMUZ'A VE ADLARINI ANIMSAYAMADIĞIM TÜM FUTBOLCULARIMIZA GEÇMİŞİN ÖZLEMİYLE SELAM VE SEVGİLERİMİ TEK TEK GÖNDERMEK İSTİYOR VE ALINLARINDAN ÖPMEK İSTİYORUM.ŞİMDİ BU YAZIMI HİÇ BİRİSİ BELKİ DE OKUMAYACAK AMA TURGAY SEMERCİOĞLU,BENİ NASIL UNUTTU DEMESİN ,ONA DA SEVGİLERİMLE...
---TRABZON'A TRABZONLULUK RUHUNU TAŞIYACAK KİŞİLER LAZIMDIR.DİĞERLERİ ALACAĞI PARAYI BİLİR...
---BU VESİLEYLE SEÇİLECEK YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLER SAYGILARIMI SUNARIM.
.