GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Re: GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal May 21, 2013 4:34 am

Herkese Ordu'dan selamlar ve sevgiler yolluyorum.

Günümnüz aydın ve huzurlu olsun.

Muzaffer hocam.Düğün vesilesiyle güzel bir gezi oldu senin için.Bu tür etkinliklere katılmanın faydaları bu işte.Eş-dost ile görüşme.Şahsen çok katılmayı isterdim ama zaman ve mekan şartları,görev v.s.... Malesef bizleri bu ziyaretlerden zorunlu mahrum bırakıyor.

Çok şükür iyiyz, çalışmaya devam ediyoruz..ALLAH bu günümüzü aratmasın.

Sizleri sevgiyle kucaklıyor ve ALLAH'a emanet ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal May 21, 2013 5:59 am

Kırıkhan dan herkese selamlar. Hayırlı günler.

Bu gün Sali.

Kalın sağlıcakla
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Sal May 21, 2013 6:39 am

Bugün 21 Mayıs 2013 Salı (Bismillahirrahmanirrahim.)

KIRIKHAN' dan cümle izleyenlere selamlarımı sunuyorum. Sağlıklı günler diliyorum.
Sayın ŞAHİN.... Mesaj çok kısa oldu.. Hayırdır inşallah..Çaykara' nın haftası diye mi?..

Oğlum, atanı say, bereket büyüklerle beraber olmadadır.
Büyüğünü bilmeyen Allah' ını bilmez.
(Şeyh Edebali)
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal May 21, 2013 8:05 am

iyi günler of dan herkese selamlar.
Bu gün Çaykarada cenaze var Allah nasıp ederse oraya gideceğim. Hopşeradan Aktaş ailesinden Bizim köyden mahallemizden Fatma Taşkın'ın (Sağlık bakanlığında muşavir) eşi vefat etmiştir. Allah rahmet etsin
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal May 21, 2013 9:32 am

Evet dostlarım mesajları ile yerlerini aldılar,
Ben de 5. sırada yerimi alayım.

Sevgili Kamil,elbette çok güzel bir buluşma oldu.
Orada çok sayıda gönül dostu ile buluştuk.Uzun zaman görüşemediğim kişiler de vardı.
Onun dışında düğünden önce bir dostu aradım ve 20 sene sonra buluştuk.
Bu dost Rizeli ve anneannemin torunlarından,Hatayda askerlik yaptığında onunla ilgilenmiştim.
1993 yılından beri de canlı hiç görüşmemiştik.
Varın gerisini siz düşünün.

Sevgili Mahmut,Taşkınlardan dostlarım var.
Mübarek bir de adamın ismini yazsaydın.
Neyse Allah rahmet etsin.

Gölcükten gönül dostlarıma selam ve sevgilerimle.

.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Sal May 21, 2013 12:06 pm

---Herkesin kendine göre değer verip vermediği kişiler vardır.Fakat herkesin değer vermesi gereken ortak bazı değerler de vardır.Bu sitemiz epey zamandan beri belli kişiler sayesinde hayatına devam etmektedir.Bir buluşma ve haberleşme noktası olarak inşallah da devam eder.Bazan öyle hatalar yapılıyor ki,anlam vermek mümkün değil.Şu an Şahinkaya Köyü Forumunda öğrenmiş olduğum (mesajı da gelmişti) habere elbette üzüldüm.Bu bağlamda kardeşimiz Fatma hanıma ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum...Eğer ilgili sayfalara adamına göre haber konulacaksa ve konuluyorsa bunu şiddetle kınıyorum.Geçen Perşembe günü toprağa verdiğimiz bana göre dünyanın en iyi insanlarından birirsi olan annemin öz dayısı sayın Mustafa(İsmail) İbrahimağaoğlu'nun ölüm haberi neden bu sayfalarda yuer almadı.Neden mi?"BİR GARİP ÖLMÜŞ DİYELER...." Bakın sevgili arkadaşlar daha önce aynı hata başka başka cenazelerde yapıldı.Eğer beceremiyorsanız sizleri zorlayan yok.Lütfen kişilere yaklaşımınızın eşit olmasına özen gösteriniz.::Bizler bu sayfalardan kaçmaya değil,bu sayfalara girmeye çalışmalıyız.Sevgilerimle.

.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Çrş May 22, 2013 5:50 am

Bugün 22 Mayıs 2013 Çarşamba (Bismillahirrahmanirrahim.)

KIRIKHAN' dan cümle izleyenlere selamlarımı sunuyorum. Sağlıklı günler diliyorum.

Huzur ve afiyet, bir köşede oturmak değildir.
Afiyet nefsinden kurtulmaktır.
Kurtul da ondan sonra dilersen bir köşede otur.
Dilersen halk içine karış !.
(Molla Cami)
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş May 22, 2013 6:04 am

Kırıkhan dan herkese selamlar. Hayırlı günler.

Sevgili Adnan çok doğru söylersin. Doğru söze ne denir.

Sayın Muhtarım. Mesaj sadece kısa olmadı. Farkında isen yazısı da biraz ince oldu. İğne- çofalduz misali.

Bunun sebebini benim çok güvendiğim üstün zekanla çözmüş olmalı idin. Bir önceki sayfada dikkat çekmek için biraz kalun bi yazı yazdım.Dikkat çekmesin diye boyutunu incelttiler.

Ben de bundan sonra ince ve kısa yazmağa devam etmem gerektiğine karar verdim.

Hayde baki selamlar.

.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş May 22, 2013 9:33 am

iyi günler Trabzondan selamlar bu gün eşime ilaçlı tomografı çektirdik sonuçu pazartesi alaağız. Hayırlısı allahtan
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 22, 2013 10:19 am

Maşallah son yazdığım yazımdan sonra yazılan yazılar çok anlamlı ve de dikkat çekici,
Bu yazılara inşallah daha sonra cevap vereceğim.
Çünkü yazacaklarım biraz zaman alabilir.Tabi şu an düşündüklerim o an aklıma gelirse.

Gelir inşallah.

.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 22, 2013 10:21 am

Ben bugünkü normal yazımı yazayım hele;
Gönül dostlarımla bir defa daha buluşmanın heyecanını yaşıyorum.
Gönül dostlarından sağlıklı haber alınca seviniyor, değilse üzülüyorum.
Bu manada Sevgili Adnan Ayaz Hoca’nın bu günlerde sağlık problemleri var. Büyük bir ihtimal safra kesesinden bir operasyon geçirecek. Şimdiden Allahtan hayırlı şifalar diliyorum.

Bu sezonun son heyecanını bugün yaşıyoruz.
İnşallah bizi üzecek bir netice yaşamayız .Çok kötü kapattığımız sezonu kupa ile süsleriz.

Bu düşüncelerle gönül dostlarıma selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş May 22, 2013 8:11 pm

Herkese Ordu'dan en içten selamlar ve sevgiler yolluyorum.

Şu an 1-0 mağlup maçı götürüyoruz..Canım sıkık.İnşaallah kupayı alırız.

Adnan hocam...Yazdığın konularda sana hak veriyorum ama suyun başındakilerden biride sensin.Sen yazdırsaydın rahmetli anneannenin kardeşinin vefatını.

Hepinizi ALLAH'a emanet ediyorum...Hoşca kalın...!

.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 22, 2013 10:09 pm

Evet şimdi bugün yazılanlar hakkında yorum yapmağa çalışayım.
Gerçi moral bozuk ama,

Öncelikle Sevgili Mahmut Köseoğlu ‘nun hanımı için şifalar diliyorum. Rabbim onları ayırmasın.. Sağlık ve afiyetler dilerim.

Gelelim Sevgili Muhammet Şahin’in yazdıklarına;
Aldığı karara şahsen üzüldüm.Kısa yazmak da ne kelime.Burada kaç kişiyiz ki ?
Birbirimize moral vermek,yalnız bırakmamak için gönlümüzden geçenleri yazarak rahatlayacağız.. Sayfanın düzenli olması için gayret sarfediyorum.
Dostlardan en büyük dileğim yazıların aynı büyüklükte olmasıdır.
Eğer gönlün kırıldıysa özür dilerim.

Sevgili Kamil,bu sene zaten bir şey beklenmiyordu,belki bir ihtimal dedik ama,olmadı.
Sağlık olsun.

Şimdi gelelim Adnan Hocanın yazdıklarına.
Öncelikle sitenin şu an tek yetkilisi olduğunu bildirmek isterim.. Sevgili Murat Topaloğlu çok meşkul olduğu için her yere yetişemiyor.. Hem haber verilmezse nasıl yardımcı olsun ki ?
-Esas konu ise başka..Her zaman dile getirdiğim bir konu var.
Bu iş ekip işidir.
Onun için sitede işleri yürütecek yeni ekip oluşturmak gerektiğini tekrar dile getirmemde fayda vardır.Bu ekip içinde her yerden gönüllü bir kişi olmalıdır.Öncelikle İstanbul-Kırıkhan
Ankara-Gökçeada-Samsun-Kocaeli-Bursa-(Yurt dışı de olabilir) başta olmak üzere uygun görülecek birkaç ilde daha elemanlar belirlenerek haberleşme ağı kurulmalıdır.. Bu kişiler kendi aralarında site aracılığı ile haberleşerek istenilen her şeyi yapabilirler.
-Bu sadece bir düşünce,
Buna benzer başka düşünceler de vardır elbet.Onları da zamanla paylaşarak köy insanlarımız ile köy sitemizde bir araya gelmeliyiz.
Köy sitesi ile Dernek sitesinin birleştirilmesi 2.isteğimdir.

Sizlerden en önemli isteğim gönül koymadan bu beraberliği devam ettirmenizdir.
Şayet kafanıza bir şey takılırsa “özel mesaj” ile bunu istediğin dost ile paylaş.. Öyle olunca bu sayfalarda birlik beraberlik daha güzel sağlanır

Moral bozukluğu ile bu kadar yazabildim.
Takdir siz değerli dostlarımındır.

.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş May 22, 2013 10:12 pm

---Yazdığım bazı yazılara ilgi duyup cevap mahiyetinde yazanlara teşekkür ederim.Her türlü eleştiriye açığım.Bir kaç günden beri sağlıkla ilgili devam eden tetkiklerim yüzünden ve sene sonu işlemlerinin yoğunluğu yüzünden ilgili sayfalara girip yazamadığım gibi bundan önce yazdığım yazı ile ilgili muhatapları da arayamadım.Sürecin nasıl işlediğini tam olarak bilemiyorum.Sanıyorum telefon mesajlarını çekenler aynı zamanda mesajın içeriğiyle ilgili konuyu Şahinkaya Köyü Forumuna taşıyarak herkesi bir şekilde haberdar etmiş oluyorlar...Paylaşmak gerçekten güzel bir şeydir.Kamil beyler benim haberi yazdırmamı istedi.Eğer tüm haberler öyle yayınlanıyorsa kabul ediyorum.Bu durumu elbette takip edeceğim ve hiç değilse bundan sonra böyle olmamasını isteyeceğim derken bakın aklıma ne geldi...
---Çok yakın bir geçmişte belki de Mayıs ayı başlarında bilemiyorum yine köyümüzden rahmetli İsmail Hakkı amcanın eşi de Hediye teyzemiz Hakkın rahmetine kavuştu.Tam emin olmamakla birlikte Çakırlardan olduklarını sanıyorum.Bu haber mesaj olarak ve haber olarak geçmedi????????????*(Allah rahmet eylesin)
---Garip her zaman gariptir.Köyümüzden bir b aşkası ölseydi haber anında ulaşırdı.Neden bu ayırım kayırım.Çaykara'da vuku bulan bir hadiseyi bildirecek birisi varsa neden bildirmediğini sormak lazım.Bir Hobşeralı vefat ediyor(Allah rahmet eylesin) ve hem mesajı hem de bizim köy forumunda haberi geçiyorsa bir Şahinkayalı için aynı duyarlılığın gösterilmesi gerekmez mi?
---Konu gündeme geldiğinde lütfen ilgilileri uyaralım................................
---Sayın Muzaffer hocama özellikle şunu belirtmek istiyorum.Ne olursunuz şu spor işlerini biraz askıya alınız.BU OYUNLA ,BU KAFAYLA BU KADAR OLUR.FENA OYNAMADIK,ŞANSIMIZ YOKTU AMA OYUNCULARIMIZ DA BOMBOKTU.HER ZAMAN İDDİA EDİYORUM BİZİM ÇEKTİĞİMİZİN ONDA BİRİNİ ONLAR ÇEKMİYOR.AMA PARAYI ONLAR ALIYOR.BİZ HER ŞEYİMİZDEN OLURKEN ONLAR İÇİN HAVA HOŞ.KUPA MI ALMAK İSTİYORDUK,ŞAMPİYON MU OLMAK İSTİYORDUK YILLARDIR?NEDEN O DEĞERLİ FUTBOLCULARI SATTIK.FATİH TERİM ONLARIN AMCASI MI?BİZ PARAYI VERSEYDİK DE BİZ DE KALSAYDILAR.BUNU HEMEN HERKES SÖYLÜYOR DA YAKIŞIKLI YÖNETİCİLERİMİZ Mİ PERDE ARKASINDA BAŞKA İŞLER ÇEVİRİYOR,KİM BİLİR?TRABZONSPORUMUZA YAKIŞMAYAN SONUÇLARLA LİG BİTTİ KUPA GİTTİ.İNŞALLAH YENİ DÖNEMDE ADAM GİBİ ADAMLARLA ESKİ GÜNLERİMİZE DÖNERİZ DE,İÇERDE VE DIŞARDA HER GELENİ YENERİZ.BU BAĞLAMDA ÖNCE ESKİ KALECİMİZ ŞENOL GÜNEŞ'E VE TAKIMI SIRTLAYAN TÜM EKİBE TEŞEKKÜRLERİMİ VE ŞÜKRANLARIMI ARZEDERİM.ADAM GİBİ ADAM ÜNAL KARAMAN'A,TRABZON DELİKANLISI HAMİ MANDIRALI'YA,CATERPILLAR DOZER CEMİL'E,DOBİ HASAN'A,EFSANE FUTBOLCULARDAN;KADİR,ALİ KEMAL,BEKİR'E,SEVGİLİ HÜSEYİN'E,ŞEYHMUZ'A VE ADLARINI ANIMSAYAMADIĞIM TÜM FUTBOLCULARIMIZA GEÇMİŞİN ÖZLEMİYLE SELAM VE SEVGİLERİMİ TEK TEK GÖNDERMEK İSTİYOR VE ALINLARINDAN ÖPMEK İSTİYORUM.ŞİMDİ BU YAZIMI HİÇ BİRİSİ BELKİ DE OKUMAYACAK AMA TURGAY SEMERCİOĞLU,BENİ NASIL UNUTTU DEMESİN ,ONA DA SEVGİLERİMLE...
---TRABZON'A TRABZONLULUK RUHUNU TAŞIYACAK KİŞİLER LAZIMDIR.DİĞERLERİ ALACAĞI PARAYI BİLİR...
---BU VESİLEYLE SEÇİLECEK YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLER SAYGILARIMI SUNARIM.

.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 22, 2013 10:46 pm

Ah Adnan Hoca,ben bu işten kurtulmak istemiyormuyum,
Allah'a çok yalvarıyorum ama iyi kul değilim ki duam kabul olsun.
Tabi manevi hastalığa yakalandık.
Yoksa nefsimizi yener ve bu hastalıktan kurtulurduk.
Bazen üzüyor bazen neşe veriyor.
Başka da bir hastalığımız yok,varsın o da olsun diyoruz ama zaman zaman zararını görüyoruz.

Köy ile ilgili bazı şeyleri site ile birleştirip üzerinde durursak adalet sağlanmış olacak.
Bunun içinde birilerinin fedakârlık yapması gerekiyor.
Bir gün istenilen durumlar gerçekleşir inşallah.

.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir